Гаврят се с нас нали?Имам чувство вече ,че съм идиот!И новини няма да гледам вече!
Известие
Collapse
No announcement yet.
И това е чудо! Били сме първи по ръст на заплатите в евросъюза!
Collapse
X
-
И това е чудо! Били сме първи по ръст на заплатите в евросъюза!
Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:32.Не всички, които се скитат, са изгубени.Тагове: Няма
-
За някои хора най вероятно е така но за обикновения работник едва ли. Пък то има и други сметки, да речем увеличение с 30лв. на 300лв. са 10% обаче увеличение с 15 евро на 2000 евро е 0,75% и т.н. Така че сметката на наште излиза вярна и ръста на заплатките е голям, обаче и беднотията е голяма и т.н.
Comment
-
В процентно изражение със сигурност....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
ами да ето ти примерно 50% увеличение - от 1евро на час на 1,5ония тъпите нека да си вземат по 15
пп Ще се оправим, колеги донт уори !! Заклет оптимист съм.Last edited by code; d.m.y г., 22:16.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Аз лично бих се срамувал при тези заплати да тръбя как ще ги вдигна с някакви мизерни суми на общия фон на бедност.София е друга България,в така наречената провинция мизерията е тотална и тези които имат работа им изкарват душите,няма закони,няма кодекси и всички го знаят,горко на България!Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Да, София е цъфнала и вързала...тука криза не ни лови мислиш...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеДа, София е цъфнала и вързала...тука криза не ни лови мислиш...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеГаврят се с нас нали?Имам чувство вече ,че съм идиот!И новини няма да гледам вече!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНе, тва е точно така и е чистата истина, въпроса е че тва са евтини популистки трикове, дето тия мърсоли пускат......Коде го е обяснил........
Добре де преди време като бях малък ей такива тъпотии висяха на почти всяка сграда и на надлезите по пътя към морето - аз съм убеден, че живота се развива на цикли ама тоя цикъл бая време отне а и зацикли адски неподходящо ...Last edited by nightroller; d.m.y г., 23:17.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
Comment