Известие

Collapse
No announcement yet.

За правещите бизнес или имащи финансови отношения с Радо от Поморие.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имал съм вземане-даване и с Ники и с Радо
    Проблеми никакви с тях.
    Дано това недоразумение се оправи възм. най-скоро и си стиснете ръцете!
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Цялата работа ми намирисва на добрата стара поговорка:
      "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го причини"
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Нищо бе, той нека не ги дава, аз ще си ги искам чрез тая тема 1-2 пъти на тримесечие......
        Иначе това "днес ще си получиш парите" го чух поне 6-7 пъти, нормално е някак си да не му фана вяра и сега.......

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Заради такова публично изказване и наглост а не заради парите аз лично бих прежалил още 1000 лева някой да
        Колега с изказвания от сорта темата придобива "силов" характер, противоречащ на правилата на форума, а предполагам разбираш че аз не съм я пуснал за да може някой да я заключи или изтрие, щото нещата излизали извън контрол, тъй че моля да се въздържате от такива коментари.....
        Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 13:42.
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Добре е тая тема май е най-скъпо платената в този форум.

Ники дай едни 1000 лева па пусни и за мен една да го еа...

Срама е голям...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Нищо бе, той нека не ги дава, аз ще си ги искам чрез тая тема 1-2 пъти на тримесечие......
            Иначе това "днес ще си получиш парите" го чух поне 6-7 пъти, нормално е някак си да не му фана вяра и сега.......

Колега с изказвания от сорта темата придобива "силов" характер, противоречащ на правилата на форума, а предполагам разбираш че аз не съм я пуснал за да може някой да я заключи или изтрие, щото нещата излизали извън контрол, тъй че моля да се въздържате от такива коментари.....
            Извинявам се публично за поста и го трия,просто сутринта като прочетох написаното....................
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Стига сте спамили.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Всичко за мен е приключило,няма да си получи парите и толкоз.Към всички от форума съм бил точен,и колко клиенти съм му пратил на НИКИ,с тази тема се е..а мамата на целия пеизаш.Сега ако ще и 5000лв да му дам срама си остава,това няма да го забравя никога.Каквото щете пишете няма да си променя мнението,това не беше начина
                SPRINTAUTO service
                0893277773

Comment

Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
                  Всичко за мен е приключило,няма да си получи парите и толкоз.Към всички от форума съм бил точен,и колко клиенти съм му пратил на НИКИ,с тази тема се е..а мамата на целия пеизаш.Сега ако ще и 5000лв да му дам срама си остава,това няма да го забравя никога.Каквото щете пишете няма да си променя мнението,това не беше начина
                  Интересно ми е според теб какъв е бил начина, след като няколко пъти си лъгал, че "ще преведеш парите днес"...

След като дължиш пари и дори признаваш, че дължиш- ми вземи ги върни да го ева..
                  Lexus IS200

Comment

След близо месец лъгане и усукване, дадох на срамоносителя седмица време за реакция, като го известих че при още едно усукване ще последва тема като тази......в деня на крайния срок ми беше искана отново сметката, за "моментално превеждане на парите" - след като такова не последва, аз отново изчаках 5 дена щото нали все пак "ора сме".......и пак нищо.....ми какво и докога трябваше да правя - да се моля и звъня като шматка за парите си........
                    Иначе поне се разбра за колко пари дадени личности са готови да поемат някаква доза срам........

П.П - ма иначе аз ще продължа дълго и вече не особено настоятелно да си ги искам....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Е не си прав.
                      Имали сте една А уговорка която не си спазил,добре всеки в даден момент изпада в някакво затруднение,кажи му нямам сега пари ще ти ги дам след месец-два,вместо да увърташ днес,утре,други ден,дай 100-200 лева от сумата да се успокои и другия.То си е казано ,,Чисти сметки,добри приятели".
                      За да стигне до тук да пуска тема явно чашата е преляла и пак според мен добре че се опитва с тема да реши проблема.
                      Аз на твое место бих се срамувал предимно от себе си а не от другите ако завлека някого с някой лев.
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Пич плати си парите на човека и стига се излага, като не ги платиш какво ще постигнеш 2-пъти повече срам и негативно отношение и от потърпевшия и на целия форум.А иначе всяко чудо за 2 дена след седмица никой няма да се сеща, че някой на някой си има да дава пари.
                        Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          След близо месец лъгане и усукване, дадох на срамоносителя седмица време за реакция, като го известих че при още едно усукване ще последва тема като тази......в деня на крайния срок ми беше искана отново сметката, за "моментално превеждане на парите" - след като такова не последва, аз отново изчаках 5 дена щото нали все пак "ора сме".......и пак нищо.....ми какво и докога трябваше да правя - да се моля и звъня като шматка за парите си........
                          Иначе поне се разбра за колко пари дадени личности са готови да поемат някаква доза срам........

П.П - ма иначе аз ще продължа дълго и вече не особено настоятелно да си ги искам....
                          Забрави ги тези пари и толкова - ако рече да ти ги върне е добре дошло. Темата се е превърнала в плювалник и какво от това.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Не е правилно така към RADO145Qv ,занимаваш се със автосервизна дейност,вземаш валове от ферариста и ги монтираш на клиент от който си вземаш парите,както е описано тук,и после нагло обявяваш тук във форума за парите че ще има да взема.............!?Ок но сещаш ли се че тея времена май отминаха има няма преди 20год и балъците останаха малко,та във тоя ред на мисли оправете си сметките защото не се знае кога и къде може да ви срещне живота във бъдеще.
                            Аз си мисля че колега няма да си остави парите ,може след време да е ,но може да изпаднеш във кофти ситуация,аз поне не бих се оставил да ме преее.......т като последния глупак.

Нищо лично няма във мнението ми,просто се занимавам във същата област,но във друга насока и ще кажа че така нещата не стават.
                            Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 18:06.
                            Alfa romeo GTVex
                            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Това просто ти е оправдание пред всички защо не искаш да му дадеш парите
                              а сега са крии кат мишка щото сега всички ще те сочаст с пръст - "Радо заяви офицялно пред всички,че найстина е преебал ферарирста и че нема и да му плати щото така го кефело" .

п.с. а аз бате мислех да ти се обаждам да ми намираш неква квартирка там , хахаха Евала на Феро ,че му прочетох поста за да не ме преебеш и мене
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp
                              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Това е синдрома на балканската тарикатия казва се -измам кяриз...балъците нема да свършат ако не е едният ще е другият...и аз търгувам с доста неща ама при нас си има закони не си ли точен оставаш гладен и си носиш последствията,познавам над 150 човека дето от тарикатия станаха на 35 години и са смешници думата им не струва 5 пари от години и си ходят с старите дрехи опърпани самотни ама иначе с гордо вдигната глава и приказки за едно време какви са били "играчи" е това е винаги се случва логичното просто нема как да те подмине и да извадиш късмет,странно е да тръгнеш да се развивате заедно с някой подадеш му ръка да изкарате пари заедно а той те пръжне по незнайни причини да ти покаже че той е боса и си зависим от него...абе щом един от Добрич си отвори офис и си прави застраховки от името на "Левски Спартак" и не отчита пари и си прави и граждански и застраховки и всичко и то с името на такава фирма...постъпка на отчаян човек...та кой си ти Кирчо да ти пусне аванта некой си за 700 лв...за това ни трепят и босовете и е олеле на всякъде в всяка сфера никой не спазва правилата.

Comment

Working...
                                X