Известие

Collapse
No announcement yet.

За правещите бизнес или имащи финансови отношения с Радо от Поморие.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Има ли раЗвитие колеги
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Тц.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Тц.....
        Ай стига бе............
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

заеби, пари се печелят, доверие се губи само веднъж
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
            Ай стига бе............
            A, ясна тя. Още като изчетох първото мнение ми стана ясна и до края на темата щях да съм много изненадан, ако се бе случило друго.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Баси мамата . Тоя е за ебане . Заради такива като него ,хората нямат доверие един други му ,приятелството нищо не значи , думата на човек също.
              Много тъжна картинка ... тоя поморийски бек лекарства да си купува с тия пари

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                Баси мамата . Тоя е за ебане . Заради такива като него ,хората нямат доверие един други му ,приятелството нищо не значи , думата на човек също.
                Много тъжна картинка ... тоя поморийски бек лекарства да си купува с тия пари
                Стефи, все пак не трябва да се губи надеждата в доброто - разочарования винаги има, но не може постоянно да се живее в съмнения и недоверие.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Стефи, все пак не трябва да се губи надеждата в доброто - разочарования винаги има, но не може постоянно да се живее в съмнения и недоверие.
                  Ами не може и не бива старуха, но хората загубиха и малкото доверие у ближните си ,заради такива инфантилни псевдо-босове,със селски манталитет . Как сега Ники да има доверие на другите.. Всеки път ще си спомня за това ,което е станало и заради тоя ,другите ще патят

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    Ами не може и не бива старуха, но хората загубиха и малкото доверие у ближните си ,заради такива инфантилни псевдо-босове,със селски манталитет . Как сега Ники да има доверие на другите.. Всеки път ще си спомня за това ,което е станало и заради тоя ,другите ще патят
                    Ники малко ще си поразгледа политиката, но има много хора, които са доволни, помогнал е естествено с взаимна изгода и той го знае - предполагам, че няма да се промени драстично.
                    Дано не ми си налага да контактувам с него по работата му, а само във весели моменти.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

• Вие какво очаквате?! Няма ненаказано добро.
                      Парите за ФЕРАРИСТ може да ги съберем хората от форума ... 70х10 или подобно ... а ако той си прибере дълга до го даде за благотворителност ...
                      ...

Comment

• <post deleted>
                        Last edited by Tonimir; d.m.y г., 10:41.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                        AR 155 2.0 16v SUPER
                        Toyota Corolla 2014 S Premium
                        Moskvich 2140

Comment

• значи аз ако бях, отивам директно с 2 големи момчета , намирам го, натрушавам му ръцете и краката, поне да ми даде някаква вътрешна мира и проблема се решава, все едно съм му направил дарение 700лв. да си плати гибсовете и докторите щото е нямал пари пък ми е авер
                          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                            значи аз ако бях, отивам директно с 2 големи момчета , намирам го, натрушавам му ръцете и краката...
                            Не се прави така. Просто поредния пример, в подкрепа на твърдението-чисти сметки, добри приятели. Получаваш чарка, плащаш си го и това е. То ако си човек на място, няма да поръчваш, без парите да са ти в джоба. Няма сръдня в тия истории /да откажеш на някой, който на момента не може да извади парите/ такива времена са, хората се променят /обстоятелствата ги променят/ и вършат неща, които не могат да не извършват при затруднения с парите. Ако от 2 години в това Поморие извършва само дейността "помпене на гуми" и смяна масла, ще има 700 лв свободни чак като продаде на дядо си нивата на Кротиря... И пак няма да му се дават.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• не, както колегата каза той го е лъгал и колко месеца не му ги дава, много ясно че заслужава да му се начупят краиниците, и никои не може да ме убеди в обратното, да ми каже да го изчакам,че ги няма парите да, ама да ме лъже и да ме прави на балък, тва му е малко дето го написах
                              Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                                ... да ми каже да го изчакам,че ги няма парите да, ама да ме лъже и да ме прави на балък, тва му е малко дето го написах
                                Е, накрая става напълно откровен - казва, че е продал кола и има пари, но няма да му върне парите...
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X