Известие

Collapse
No announcement yet.

За правещите бизнес или имащи финансови отношения с Радо от Поморие.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ммм да, много неприятно. И мен са ме лъгали така за пари.

Аз едно не мога да разбера, Радо- с какви очи казваш, до края на деня ще ти платя и 1 седмица след това- нищо!?

Като нямаш пари връщаш валовете, къв е проблемът?

Интересно ми е законните лихви ще си платиш ли, като или ако върнеш парите, като си такъв пич?

А тампоните с валовете нямат нищо общо.
    Lexus IS200

Comment

Радо, вземи пари назаем от твой близък , приятел, или просто от доволен клиент,за да се разплатиш с Николай.Така темата ще приключи бързо и най-безболезнено,а отделно ще имаш нова разсрочка спрямо друг човек! Нищо лично не влагам,просто търся решение......

Comment

Всичко опира до липса на възпитание.На единия му липсва очевидно.Това което прави не е мъжка постъпка.
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Така е възпитание и морал.Значи, аз също не взимам страна, от Ферариста съм купувал дреболии и мисля че е точен.Въпросният Радо /не го познанам, от форума знам за него/ не видях да обясни нещо смислено, че не дължи пари-обяснява за скърцащи тампони и т.н., което няма никаква връзка има с дълга му.
          Ако примерно в разумен срок /6м примерно/ не даде парите, аз лично с такъв човек не бих имал никакво взимане даване. Па да бяха някакви пари това.....
          Last edited by fred; d.m.y г., 19:08.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Така е възпитание и морал.Значи, аз също не взимам страна, от Ферариста съм купувал дреболии и мисля че е точен.Въпросният Радо /не го познанам, от форума знам за него/ не видях да обясни нещо смислено, че не дължи пари-обяснява за скърцащи тампони и т.н., което няма никаква връзка има с дълга му.
            Ако примерно в разумен срок /6м примерно/ не даде парите, аз лично с такъв човек не бих имал никакво взимане даване. Па да бяха някакви пари това.....
            Ферариста, Милен и компания са изключително точни!
            Когато да съм отишъл никога не са ме върнали за каквото и да е било! И пак ще ходя скоро
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Много, много грозно от страна на колегата от Поморие. Ники е коректен, има стил, не изпада в примитивни полемики, не обижда, а само ПИТА: КОГА ЩЕ СИ ПОЛУЧА ДЪЛЖИМОТО? Начинът, по който колегата му отвръща е мерзък и меко казано срамен. Тук не опира до избор на тимове - аз съм с тоя, аз съм с другия. Коректност, почтеност, ДОБРО ИМЕ, колегиалност. Да ги търсим ли в Поморие? Дълбоко се съмнявам, че си струва...
              Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Искам да попитам имали развитие по темата - предполагам че вече сте си оправили финансово взаимоотношенията?!
                sigpic
                Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Според мен всеки трябва да се разпростира според чергата си щом има финансови затруднения защо ги е взел и такива като мен и колегата ОЕМ където щяхме да ги платим на куп останахме без валове.Хората са казали най-трудно се прави бизнес с познати и роднини едната страна винаги е прецакана
                  AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                  http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                  Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                  BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                    Искам да попитам имали развитие по темата - предполагам че вече сте си оправили финансово взаимоотношенията?!
                    Ако има, ще обявя....всъщност шансовете за това драстично намаляха след като пуснах тази тема, но тва е нещо което мога да преглътна.....
                    Дотогава все пак моля останалите да не коментират кой къв бил, има време за тва......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

аз лично не виждам нищо лошо да споделиш с колегите си кой те е забавил или забравил с пари от форума?е и какво е станало толкова?това че някой е излезнал несериозен с един от тука не значи че на мене утре няма да ми се случи с друг,абе те жените вече си бръмчат на измам кяриз си им е хоби...такива неща трябва да се пишат според мен,става дума за пари спираш на някой нещо той си споделя с другите това е,момчето си пише за скърцащи тампони за отмъщение и готово,е и на мене преди банките ми лепяха на вратата бележки че им висим цифри ама какво като ме окичат на позорният стълб...гражданско дело...голем праз...

Comment

Има решение за момчето от Поморие, Easy Credit и си готов.
                        Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

те тия съвест на кредит не дават, парите не са проблема.
                          точка

Comment

Моето предложение ще важи в сила. До като не се изясни въпроса. Покривам задължението към Ники срещу валовете! Дайте валовете и сметката е оправена
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                              Моето предложение ще важи в сила. До като не се изясни въпроса. Покривам задължението към Ники срещу валовете! Дайте валовете и сметката е оправена
                              oem, не разбра ли, че валовете са в Боби, който, доколкото го познавам ги е платил и вече е забравил . .
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Заради тази тема Ники няма да види от мен и стотинка.не можа ли да изчака още малко,ако беше изчакал днес щеше да си получи парите.Вчера си продадох една от колите.
                                Last edited by Rado145QV; d.m.y г., 08:09.
                                SPRINTAUTO service
                                0893277773

Comment

Working...
                                X