хмм
Известие
Collapse
No announcement yet.
За правещите бизнес или имащи финансови отношения с Радо от Поморие.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеЗаради тази тема Ники няма да види от мен и стотинка.не можа ли да изчака още малко,ако беше изчакал днес щеше да си получи парите.Вчера си продадох една от колите.
С този пост още повече си вредиш...
Като твой клиент те съветвам да отидеш лично при него и да се извиниш като мъж...Лично мнение,аз бих постъпил такаAlfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеЗаради тази тема Ники няма да види от мен и стотинка.не можа ли да изчака още малко,ако беше изчакал днес щеше да си получи парите.Вчера си продадох една от колите.Mercedes C 200 compressor
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеЗаради тази тема Ники няма да види от мен и стотинка.не можа ли да изчака още малко,ако беше изчакал днес щеше да си получи парите.Вчера си продадох една от колите.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеЗаради тази тема Ники няма да види от мен и стотинка.не можа ли да изчака още малко,ако беше изчакал днес щеше да си получи парите.Вчера си продадох една от колите.Last edited by Кайо; d.m.y г., 13:48.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първо
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеПАРИТЕ ЩЕ СИ ГИ ПОЛУЧИШ НО МНОГО ПОВЕЧЕ ЩЕ ЗАГУБИШ.
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеЗаради тази тема Ники няма да види от мен и стотинка.не можа ли да изчака още малко,ако беше изчакал днес щеше да си получи парите.Вчера си продадох една от колите.--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеЗаради тази тема Ники няма да види от мен и стотинка.не можа ли да изчака още малко,ако беше изчакал днес щеше да си получи парите.Вчера си продадох една от колите.
Иначе просто обявяваш, че крадеш 700 лв. от колега. Това е!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Не, че ги познавам толкова добре, даже въпросния Радо хич не го познавам, ама ако ти Радо беше пич на място, щеше сега да му купиш едно шише и заедно с парите в едно пликче лично да му ги занесеш и да му се извиниш....а ако беше още по-голям пич, трябваше да му пратиш още отдавна дори само 100лв и да кажеш, абе ей ти тука 100лв на първо време, имам проблеми сега, ще ти върна всичките пари по някакъв начин...моля те почакай ме малко....
И те така...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Големи хора сте с глави на раменете -ама и аз мисля,че така не се прави!Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Времената са тежки за бизнеса и хората трябва да бъдат много внимателни, особено когато става въпрос за по-големи сделки. В случая Ники се е предоверил, заради това, че работи с човек от форума, което е притъпило бдителността му. Както повечето колеги естествено не одобрявам поведението на Радо и се обръщам към него -Обмисляй малко повече действията си и бъди отговорен в отношенията си с хората.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Плати му ги на траншове,пак е нещо.0888515205
Comment
-
Евала Радо , име се гради с години ,а на твоето му еба майката точно с един пост
тази слава няма да е само тук , ще се пренесе навсякъде
незабравяй че социалните мрежи са голяма сила която може да те преследва с години ,
стана ми смешно как за едни 700 лева си вкар главата в земята , като щраус и си мислиш че проблема вече е решен а е точно обратното , тепърва започваVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
Comment