Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли хора с ГО към "Български имоти"?Греда!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сайта си работи, излизат ми и на двете Алфи в подписа за последните 4 години.

Липсата на данни или неточните данни за Вашата полица „ГО” на автомобилистите не я правят невалидна и биха могли да се дължат на обстоятелството, че сте въвели символи на кирилица, малки букви или разделител, или, че данните по нея не са подадени незабавно от Вашия застраховател.

Който има съмнения, на телефона на застрахователя, там ще му отговорят.
    Че се случват и брокери измамници... рядкост са, но има.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ако не ви се отваря линка, пробвайте с този :

http://www4.fsc.bg/insn/

Работи перфектно - даже преди време в имаше публикувани проверени данни за автомобили на КАТ
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Защото не си чел какво пише на сайта:

Регистрационен Номер
        Главни латински букви
        без разделител

За да спестят от 10 реда код да конвертира... явно
        Вярно не съм прочел ама ми писна в държава в която официалния език е БЪЛГАРСКИ, сайтове на държавни учреждения да ме карат да пиша на латиница.
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
          Вярно не съм прочел ама ми писна в държава в която официалния език е БЪЛГАРСКИ, сайтове на държавни учреждения да ме карат да пиша на латиница.
          Номерата до колкото помня са на латиница,предполагам това е и причината да е необходимо въвеждане на данните на латиница.
          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
            Номерата до колкото помня са на латиница,предполагам това е и причината да е необходимо въвеждане на данните на латиница.
            Буквите съдържащи се в регистрационните номера на всички МПС-та регистрирани на територията на България са общите букви между кирилицата и латиницата .
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
              Буквите съдържащи се в регистрационните номера на всички МПС-та регистрирани на територията на България са общите букви между кирилицата и латиницата .
              т.е. не би трябвало да има значение ... но явно бюрократите не мислят така ...
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Не бюрократите, компютрите правят разлика м/у С на кирилица и С на латиница.
                Знака е същия но кода зад него не е.
                Някой дето е писал тъпия сайт е спестил 10 - 20 реда код, да провери дали има несъвместими с приетите за номера символи и да върне грешка, ако няма да приравни всички към една кодова таблица и готов за търсене.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Добре, не съм го била написала поравилно, но въпреки това сега ми излизат до април 2010 , а последната я няма
                  http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                  159 1.9JTDm
                  156 1.8TS ...exxxx
                  145 1.4TS ...exxxx

Comment

В разширено търсене има и други опции, пробва се и там... ако не излезе, брокера, офиса на застрахователя и все някъде ще си покаже защо.

Comment

Споко с новите полици проблема е решенДнес се пуска на другия ден се вижда в надзораНЕма лабаво
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                        Добре, не съм го била написала поравилно, но въпреки това сега ми излизат до април 2010 , а последната я няма
                        Просто не са я отчели и цялата сума е потънала в джоба на брокера или агента, който ти е направил застраховката. Както правилно отбеляза другарят Вучков, с електронната полица тия шмекерии вече не стават
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                        X