Днес дебитомера ми си отиде в близост до Стара Загора. Принтирал съм си телефоните на всички, които са оставили такива и ги държа в жабката. Трябваше ми помощ за да стигна до сервиз. Обадих се на телефоните, които имах и веднага се погрижиха за сервиз дори предложиха да дойдат с колесар за да стигна до сервиза. Помогнаха с някоя консултация. По - късно купих дебитомер, смених си го и колата тръгна, НО НАИСТИНА МНОГО ТОЧНИ МОМЧЕТА, преди малко ми звъняха да ме питат дали всичко е наред. Благодаря ви за мъжкото и колегиално отношение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Благодаря на колегите от Стара Загора
Collapse
X
-
Благодаря на колегите от Стара Загора
markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщениеБраво на момчетата,аз си знам,че по принцип от Ст.Загора са си хубави хора!
В трудни времена живеем и човечността и услужливостта към непознати са на изчезване. Нека вземем пример!Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Евала на тамошните колеги , беше хубаво да се появи една позитивна тема за колеги от форума тия дниLast edited by mboge; d.m.y г., 22:02.Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеПредполагам става въпрос за Николай (Ферарист) и Милен
Но определено си е полезно човек да има листче с тия телефони, понякога спестява ядове, а пътната помощ кара много скъпа нафта......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНямаме в града, не съм намесен, освен хайваните в сервиза да са, че има колесар там, но не съм ги и чувал.....
Но определено си е полезно човек да има листче с тия телефони, понякога спестява ядове, а пътната помощ кара много скъпа нафта......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Колегите са Ивайло и Милен, Христо.............. Обещал съм да почерпя, справих се сам, но получих мъжко отношение и готовност да дойдат!!! Евалаmarkoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment
Comment