Известие

Collapse
No announcement yet.

Благодаря на колегите от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодаря на колегите от Стара Загора

Днес дебитомера ми си отиде в близост до Стара Загора. Принтирал съм си телефоните на всички, които са оставили такива и ги държа в жабката. Трябваше ми помощ за да стигна до сервиз. Обадих се на телефоните, които имах и веднага се погрижиха за сервиз дори предложиха да дойдат с колесар за да стигна до сервиза. Помогнаха с някоя консултация. По - късно купих дебитомер, смених си го и колата тръгна, НО НАИСТИНА МНОГО ТОЧНИ МОМЧЕТА, преди малко ми звъняха да ме питат дали всичко е наред. Благодаря ви за мъжкото и колегиално отношение.
    markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
    Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
    Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
    Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Браво на момчетата,аз си знам,че по принцип от Ст.Загора са си хубави хора!
    В трудни времена живеем и човечността и услужливостта към непознати са на изчезване. Нека вземем пример!
    156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

да браво на хората България е различна от Пазарджик надолу и аз съм на това мнение,дано не им се налага да ползват нашите услуги за такива ситуаций.

Comment

Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщение
        Браво на момчетата,аз си знам,че по принцип от Ст.Загора са си хубави хора!
        В трудни времена живеем и човечността и услужливостта към непознати са на изчезване. Нека вземем пример!
        Наистина рядко се среща човещина в последно време,браво на колегите от Стара Загора.
        Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Предполагам става въпрос за Николай (Ферарист) и Милен
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Евала на тамошните колеги , беше хубаво да се появи една позитивна тема за колеги от форума тия дни
            Last edited by mboge; d.m.y г., 22:02.
            Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Предполагам става въпрос за Николай (Ферарист) и Милен
              Нямаме в града, не съм намесен, освен хайваните в сервиза да са, че има колесар там, но не съм ги и чувал.....
              Но определено си е полезно човек да има листче с тия телефони, понякога спестява ядове, а пътната помощ кара много скъпа нафта......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Нямаме в града, не съм намесен, освен хайваните в сервиза да са, че има колесар там, но не съм ги и чувал.....
                Но определено си е полезно човек да има листче с тия телефони, понякога спестява ядове, а пътната помощ кара много скъпа нафта......
                Само те ще са
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колегите са Ивайло и Милен, Христо.............. Обещал съм да почерпя, справих се сам, но получих мъжко отношение и готовност да дойдат!!! Евала
                  markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                  Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                  Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                  Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Хубаво е наистина,човек да седне и да прочете,как непознати колеги си помагатЕвала на момчетата,и дано да се срещаме с тях само на маса
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Браво,момчета !
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                      X