Известие

Collapse
No announcement yet.

Сбогом на QV-то и ЕВАЛА на истинските пичове!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сбогом на QV-то и ЕВАЛА на истинските пичове!

...
    Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 10:31.

ехх да му е..а майката,той със доста голяма скорост те е ударил сякаш че като гледам наистина си е сериозен удара,то в тоя случай кой каквото и да каже......важното е ти да си жив и здрав пари се вадят ама живот-кола се купува ама живот не продават,иначе колега може да ползваш мотора сякаш не е засегнат?
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Ужас Тоя шишо бакшишо на червено ли е минал?

Наистина важното е, че ти си ОК...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

деа..ба и таксисата му езък за якото куве беше много яко добре го оледах на драга,важното е че си жив ще се опрайш и ще вземеш още по добро куве

от мен по бързо възтановяване!!!
        Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
        Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Със сигурност те е яд, но не се нервирай. Важното е че си жив и здрав!!! Ще си купиш по-хубава!
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

да си жив и здрав, да си купиш ново...крака не се купуват, обаче...пални еедна свещица и пий едно...пък другото-майната му...утре ще ти е по-добре

Чисто от любопиство някой бег да се обади?
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

е, 10 годинки...принципно...
              Ма моя уж беше до 2009та , пък 2008ма си пита х*я дали да се отвори....
              после реши да гръмне в ръцете ми, докато си разнасях волана насам-натам....
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Важното е да се оправиш, коли се купуват.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Жалко, за съжаление се случват такива неща.
                  Важното е да няма пострадали.

А ти с колко караше ?
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Най-важното е, че ти си жив и здрав! Човек не си дава сметка за това и се ядосва за глупости, но майната им на колите- има нови, майната им на парите- изкарват се!
                    Оня отгоре те е пазил, това е!

п.п. А винаги е хубаво да имаш приятели, които са готови да ти помогнат в нужда. Евалата, момци! Наздраве!
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

E.....си да &^*^&*&%&^$%$#$%# Мойте съболезнования брат, важното наистина е ти да си добре! Търси читаво купе и дерзай Гражданската ще покрие щетите не се ядосвай Следващата да я направиш с още по-голям мерак.
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

На кръстовището до къщи ако се мине седмица в която да има само 1 катастрофа при същата ситуация със съседите правим банкет.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Братле главата горе и тва е...И аз март месец си купих мечтаната от 2 години 156 2.4 140 к.с. и април един бърз форд по същия начин ме нацепи,само че аз излизах от малка уличка наляво и почти изправих колата в мойто платно на главния и в същият момент гледам срещу мен как се влачи 50метра един форд ескорт,изпреварващ рейс и кола при ограничение 50км...Та ако бях мръднал 1 метър напред ме удряше и мен във вратата.Роговете ги изправихме,нов калник,кулер,фар,спасихме бронята а форда беше по-зле и от тва такси.
                          Всичко ще се нареди,такива случки и докато си пишем стават,важното е да сме здрави
                          Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Много неприятна случка!
                            Важното е че няма пострадали.
                            Предишната ми колата беше така размазана от пияна лелка, дето не ме видя на околовръстното , че се движа пред нея.
                            Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                            Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Моите съболезнования колега за колата, дано си намериш по-хубава. Ти да си жив и здрав. И сега не знам дали ти е до това, но относно еърбеците ще е добре да провериш дали е имало сигнал към тях. На диагностика така от чисто любопитство ще е интересно да се знае дали централата е подала сигнал или си е замълчала.
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                              X