Известие

Collapse
No announcement yet.

Сбогом на QV-то и ЕВАЛА на истинските пичове!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от badmadafaka
    КуВе-то е оценено на ТОТАЛНА ЩЕТА и сумата, която ще ми изплатят е 1600 лева

Горе-долу 4-5 такива "тотални щети" и избивах вложените средства...
    Това от каско ли бе ? че на колко е оценена колата?
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не е истина в каква кочина живеем
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Иво като гледам цената ми се струва че си изклатен и то много
        На Дани(Sapper) по спомен говоря ,му изплатиха кам 2300 а неговата кола си я виждал тоталка и не беше по различна от твоята

За съжаление дори не мога да те успокоя че не си единствен прецакан защото неговата зас. компания се представи на ниво докато при теб е точно обратното

Comment

@_power_: то оставаше и да ми я вземат след като ми платят тези "пари"... Трябва само да я дерегистрирам в КАТ за да ги взема...

@Jivko7777: каско-маско, тоталната щета на стара кола винаги е прецакване - същата случка ми се случва за втори път - когато е тоталка, застрахователната стойност няма никакво значение - застрахователя "оценява" пазарната стойност към момента на една такава кола и подважда (като процент) според него "здравите" части...

@Ранобудниче: С две думи "Да", с една дума "Не'ам думи"...
          В кат поне бързо се минава
          И да за съжаление все по зле изпащат застрахователите... но пък за 1600лв можеш да си купиш купе с регистрация и само да прехвърлиш нещата...ще има и за бира

Comment

Батка тия пари ти ги изплащат по Гражданска Отговорност нали (до колкото си спомням нямаш каско) ?
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ако е по гражданска добре, но за каско нещо ме съмнява, все си е оценена на някаква стойност и когато стане нещо тотал или я откраднат ти дават точно тази сума!
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

За тази кола парите са по ГО, но абсолютно същата случка с абсолютно същите цифрички вече ми се е случвала и с каско преди година и половина за един фиат браво... Това, което написах, че застрахователя при тотал гледа пазарната стойност към момента и сумата, за която е застрахована колата няма никакво значение си важи 100% (само дето много ясно, че никой не ти го казва като си правиш застраховката)
                Не е точно така.Нали в крайна сметка плащаш таксата на каското на база на застрахователната премия,на която е оценена колата,процент от нея.Плюс това сумата,на която е оценена колата я пише в полицата,която представлява договор между теб и компанията.Пазарната цена към момента на инцидента не е от значение...
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                http://www.family-sozopol.com/

Comment

И аз така си мислех, ама колко от вас са имали разправия със застрахователи за кола, която е тотална щета..?
                  Хрумвало ли ти е да заведеш иск към този който ти супи колата? В иска се упоменава колко са ти платили по Г.О. и ти го съдиш за остатъка...примерно още толкова

Comment

И аз така си мислех, ама колко от вас са имали разправия със застрахователи за кола, която е тотална щета..?
                    Можеш ли да ми кажеш кой е застрахователят и малко повече подробности за това какви документи си дал / са ти искали досега?

Имам нещо в предвид

Може и на лично ..
                    Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                    Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Working...
                    X