Първоначално публикувано от badmadafaka
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сбогом на QV-то и ЕВАЛА на истинските пичове!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafakaКуВе-то е оценено на ТОТАЛНА ЩЕТА и сумата, която ще ми изплатят е 1600 лева
Горе-долу 4-5 такива "тотални щети" и избивах вложените средства...
На Дани(Sapper) по спомен говоря ,му изплатиха кам 2300 а неговата кола си я виждал тоталка и не беше по различна от твоята
За съжаление дори не мога да те успокоя че не си единствен прецакан защото неговата зас. компания се представи на ниво докато при теб е точно обратното
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka@_power_: то оставаше и да ми я вземат след като ми платят тези "пари"... Трябва само да я дерегистрирам в КАТ за да ги взема...
@Jivko7777: каско-маско, тоталната щета на стара кола винаги е прецакване - същата случка ми се случва за втори път - когато е тоталка, застрахователната стойност няма никакво значение - застрахователя "оценява" пазарната стойност към момента на една такава кола и подважда (като процент) според него "здравите" части...
@Ранобудниче: С две думи "Да", с една дума "Не'ам думи"...
И да за съжаление все по зле изпащат застрахователите... но пък за 1600лв можеш да си купиш купе с регистрация и само да прехвърлиш нещата...ще има и за бира
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaЗа тази кола парите са по ГО, но абсолютно същата случка с абсолютно същите цифрички вече ми се е случвала и с каско преди година и половина за един фиат браво... Това, което написах, че застрахователя при тотал гледа пазарната стойност към момента и сумата, за която е застрахована колата няма никакво значение си важи 100% (само дето много ясно, че никой не ти го казва като си правиш застраховката)Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaИ аз така си мислех, ама колко от вас са имали разправия със застрахователи за кола, която е тотална щета..?
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaИ аз така си мислех, ама колко от вас са имали разправия със застрахователи за кола, която е тотална щета..?
Имам нещо в предвид
Може и на лично ..Alfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
Comment