Известие

Collapse
No announcement yet.

"ИталФест" в Сестримо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като се срещнем на мухабет,ще те запозная и с фотографа,и ще ти кажа как аз си правя мини ралита по това трасе,но наистина е много коварно като се кара в темпо,завъртал съм се и съм изпускал завои много пъти,а трасето го познавам идеално,на всеки два дни пътувам по него.
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

Comment

Ха -Ха ...не е италфест , просто нали знаете, че трябва да си вземам цигарки от време на време
      Получи се без много мислене и уговаряне много добре (бяхме пет Алфи , ама единствената дизелова почиваше)
      Иначе карането до Белмекен по завоите беше много яко и с доста добро темпо. Искам да отбележа, че оранжевата красавица въпреки възраста си доказва, че е истинска алфа - страшен вървеж и не мърда на завоите, по магистралата се движеше и потдържаше без грижи скорост по GPS - а в колата ми 170-190 , аз спецялно много се изкефих. Иначе другите бяха все V6 мотори

П.П. И барбекюто на Пламен беше много добро (Благодаря за което)
      Другия път с преспиване за да направим и силна вечер - място за спане както се убедих има бол
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
        Ха -Ха ...не е италфест , просто нали знаете, че трябва да си вземам цигарки от време на време
        Получи се без много мислене и уговаряне много добре (бяхме пет Алфи , ама единствената дизелова почиваше)
        Иначе карането до Белмекен по завоите беше много яко и с доста добро темпо. Искам да отбележа, че оранжевата красавица въпреки възраста си доказва, че е истинска алфа - страшен вървеж и не мърда на завоите, по магистралата се движеше и потдържаше без грижи скорост по GPS - а в колата ми 170-190 , аз спецялно много се изкефих. Иначе другите бяха все V6 мотори

Другия път с преспиване за да направим и силна вечер - място за спане както се убедих има бол
        Бандо, като правите такива срещи що се не обаждате бре?
        П.П. с Нено аха да дойдем ама бяхме по едни суперсекретни ядрени обекти
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Бях тук на 9-ти за ралито ....Едно китно местенце е с.Сестримо. И до Чаира се разходих. Страшен балкан, страшен път. Изкачването е брутално
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Ходете си Вие по ядрените обекти . Ние ядохме пържоли и давахме газ по завоите .
            Между другото много хора казаха "Що не се обадихте" - Ами щот не мога да се обадя на всеки
            Батки, нЕма `са сърдитИе `ма от 3 години се боря да правя сбирки, срещи и разходки, бедна Ви е фантазията колко телефони съм завъртял по този повод. По възможно най-трудния начин стигнах до извода, че най-добре стават нещата на бързо скалъпени от обяд за довечера с възможно най-малко телефони. Най-хубаво се получава като кажа какво, кога и къде се прави и който не му изнася да се оправя. Ако имате идеи свиркайте
            За момента мисля следващото излизане да е ходене до Пазарджик - хем возене по магистрала, че последния път ми беше малко, хем там има готини хора дет все ги лъжа, че ще им отида на гости
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
              Ходете си Вие по ядрените обекти . Ние ядохме пържоли и давахме газ по завоите .
              Между другото много хора казаха "Що не се обадихте" - Ами щот не мога да се обадя на всеки
              Батки, нЕма `са сърдитИе `ма от 3 години се боря да правя сбирки, срещи и разходки, бедна Ви е фантазията колко телефони съм завъртял по този повод. По възможно най-трудния начин стигнах до извода, че най-добре стават нещата на бързо скалъпени от обяд за довечера с възможно най-малко телефони. Най-хубаво се получава като кажа какво, кога и къде се прави и който не му изнася да се оправя. Ако имате идеи свиркайте
              За момента мисля следващото излизане да е ходене до Пазарджик - хем возене по магистрала, че последния път ми беше малко, хем там има готини хора дет все ги лъжа, че ще им отида на гости
              Баце, мноо добре разбирам за какво иде реч и аз правя същото като тебе, само че е малко по-различно - ако ходите към Пазарджик - пиши у скайпа бре аз съм винаги готов !!!
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                Като се срещнем на мухабет,ще те запозная и с фотографа,и ще ти кажа как аз си правя мини ралита по това трасе,но наистина е много коварно като се кара в темпо,завъртал съм се и съм изпускал завои много пъти,а трасето го познавам идеално,на всеки два дни пътувам по него.
                Ще има моабет, аз още този уикенд май ще скоча пак до Сестримо, да складирам чаркове, артисали от двете 75-ци. Има няколко много коварни слепи завои, между Чаира и Белмекен. Като завивам винаги свиркам с клаксон, ако има някой отсреща да чуе, че някой идва. Един приятел, отворко, не мислеше, че е нужно това, ама с него веднъж се качвахме и в отговор на клаксона чух и аз тромба...след няколко секунди се разминахме с камион с прицеп с трупи. И аз и камиона вече бяхме мръднали макс. встрани и пак зорлем се разминахме...ако нямаше свирка си се бяхме изджасали
                Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                Получи се без много мислене и уговаряне много добре (бяхме пет Алфи, ама единствената дизелова почиваше)

Дааа, адкси съм впечатлен от ретропортокала на Звезди...върви супер и по магистрала и по завои
                Барбекюто можеше да е още по-дoбро, ама откъде да знам, че си с апетит като мотора на твоето GTV

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                  Ако ще идвате до Пазарджик, ще съберем още по-голяма група че и без това се виждаме доста рядко !
                  Може да ви доведем една-две легенди на сбирката, да сплотим колектива
                  Само кажете кога горе-долу ще идвате, и къде да следя за новини.
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

pla_y_men на море съм до края на месеца,иначе още тази неделя щяхме да побъбрим.Къде точно ти е къщата,като минавам от там да хвърлям по едно око,да не сте заформили пак някой фест,ей така инцидентно.
                    TIPO 2.0 91g.
                    PUNTO 1.2 04 g.
                    156 1.8 TS 00g

Comment

батки ...почвам да стягам нашта 75 че ме хваща .....лудата като гледах снимките.. ще го сбъркам тоя спарк дето ме нерви вече месециииииама горе на вилата ще има
                      75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                      kavasaki zzr-600 100 жребеца
                      147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Мисля тия дни /уикенда/ да скоча до колибата в Сестримо. Мераклии за моабет, барбекю, возене из района? Според колкото и ако има навити, ще създадем някаква схема.

Comment

Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                          Мисля тия дни /уикенда/ да скоча до колибата в Сестримо. Мераклии за моабет, барбекю, возене из района? Според колкото и ако има навити, ще създадем някаква схема.

Знаеш, че аз съм в бойна готовност за атака. Налице съм.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Сондирайки мнения тия дни, гледам народа е набелязал разни задачки по време на уикенда и не откликва... Ако не се съберем 5-6-7 човека с 3-4 коли, нема сми...сантасе мое се цъка винаги и навсякъде в камерен състав. Тая вечер и утре до към обяд, който има време и желание да свирка тук - да може /ако се съберем групичка/ да отлепим около обяд-следобяд. Няма задължителна програма, може да са ден, два, три, кой каквото време има /аз съм отпуска и нямам грижа/. Ако пък се съберем група, правим моята вила базов лагер и пак няма нищо задължително и под строй - вечер лаф и , през деня който иска се кефи по завоите по чукарите, който иска и на плаж - Белово е съвсем близо и има огромен плаж с минерална вода, барчета, хапване.
                            Иска се само желание и време

Comment

Минах по Сестримо днес,не открих Алфи.
                              TIPO 2.0 91g.
                              PUNTO 1.2 04 g.
                              156 1.8 TS 00g

Comment

Да питам ,сега на 15 август е празника на Сестримо,дали няма да идваш към Сестримо ?
                                TIPO 2.0 91g.
                                PUNTO 1.2 04 g.
                                156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
                                X