If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За частните не ми говори там слагат всевъзможни бъркочи, докато при държавните такива неща няма от първа ръка Ви го казвам!
В България всички бензиностанции са частни. Единствентно Еко са държавни (собственост на държавна гръцка фирма)
Колкото до това какво сипват - от първа ръка твърдя, че франчайза и собствените бензиностанции на Лукойл се зареждат и следят от Лукойл. Единствената разлика е за някои от стоките (не горивата), които някои от франчайзите си поръчват директно, а не от Лукойл.
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
За бензин и дизел съд доволен от лукойл като разход и вървеж..от бензин шел фи пауър реисинг отлични впечатления за 95 от шел също дизела по далечен спомен също става..
Точно от такъв боклук на Лук Ойл, се скапах да чистя дюзи, да сменям дебитомери и всички останали простотии. Освен това, с 25 литра бензин минах около 50 км.
Разход като при военните. Литър на метър!
Ако си решил да ги съдиш- давай до дупка!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Само на Петрол братлета,аз много сам доволен от бенза и газта пак и двете са с добавки и колата особноо с 96 безнзин на Петрол каса гумите много е добар пробваите го ще ви хареса
Взели лиценза те... поредната пунта-мара. Играта е Бойчето да излезе добрия. Със Златев са се разбрали как да процедират. Сега Бойко ще излезе и ще каже "аз нямам приятели". Деба ефтиния ти пр...
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment