Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям смях

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Голям смях

Търсих днес Selenia 20k и явно много трудно се намира или поне аз незнам къде да търся Прибирах се от Пловдив и в Плевен се отбих през няколко магазина и влизам в Евро07 където явно продавам само оригинални части, пък аз не съм знаел досега.. Питам имате ли Селения и ми викат: Не. Обръщам се да си ходя и единия от касата ми казва: Ментета не продаваме!
    Не че е много важно но реших да го споделя, тъй като у мен предизвика смях тази реплика ...

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
    Търсих днес Selenia 20k и явно много трудно се намира или поне аз незнам къде да търся Прибирах се от Пловдив и в Плевен се отбих през няколко магазина и влизам в Евро07 където явно продавам само оригинални части, пък аз не съм знаел досега.. Питам имате ли Селения и ми викат: Не. Обръщам се да си ходя и единия от касата ми казва: Ментета не продаваме!
    Не че е много важно но реших да го споделя, тъй като у мен предизвика смях тази реплика ...
    Ами..незнам в София няма недостиг....на Селениа..
    И ако намериш гледай да е с логото на алфа
    + ако взимаш за доливане моя лиен съвет е да не взимаш пласмасовото еднолитрово шише а консервата

Comment

Шегаджии, точно хората които продават най-големите боклуци казват че ментета не продават, то целия им магазин е едно менте
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не знам дали сте запознати, но вече доста голяма част от алфистите не ползват Селения, а се ориентираха към: Agip, Repsol, Mоtul, Yacco и др. И то все такива които казваха, че маслото за Алфа е единствено Селения.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
          Не знам дали сте запознати, но вече доста голяма част от алфистите не ползват Селения, а се ориентираха към: Agip, Repsol, Mоtul, Yacco и др. И то все такива които казваха, че маслото за Алфа е единствено Селения.
          Прав си колега, но поне за мен причината да го сменя е,че напоследък явно го развалиха - забелязах че рязко спадна налягането, което държи. Допреди година всичко си беше на 6. А доколкото чух (не гарантирам на 100%) преди е било на основата на Agip, а вече е собственост на Petronas и ползват тяхната основа.
          Сега съм на Yacco на всички хубавици и всичко е идеално.
          sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Аз съм си поръчал селения 10/40 от Италия и се оказа,че там се продава в пластмасови туби,а не както тук в метални по два литра,незнам кое ще да е ментето.
            156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Хм, аз досега все в метални туби си го взимам и се надявам да е читаво .

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

Могъл е да си спести коменатара. А иначе масълце - Италбулком има, също и в представителството на Фиат.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

У Пловдив има Селения насекъде .. а Евро 07 освен ментета друго не продават, така че верно голем смех. А по въпроса със Селенията ми за мен лично това масло е много смотано, а съм карал и с 10w60.
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Според мен истината е ,че всеки производител на автомобили си препоръчва националните производители на масла.Технологиите са толкова унифицирани,че едвали има кой знае каква разлика ,стига да не са фалшиви.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Според мен истината е ,че всеки производител на автомобили си препоръчва националните производители на масла.Технологиите са толкова унифицирани,че едвали има кой знае каква разлика ,стига да не са фалшиви.
                    Аз затова вече 30000 км. карам с МАNNOL наливно на 7 лв. литъра(смяна на 15 000).Препоръча ми го човек който държи магазин за масла(приятел) и си кара Х5-цата с такова.
                    Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщение
                      Аз затова вече 30000 км. карам с МАNNOL наливно на 7 лв. литъра(смяна на 15 000).Препоръча ми го човек който държи магазин за масла(приятел) и си кара Х5-цата с такова.
                      Евала на далавера си! Другите които даваме по 20+ лева за литър сме балъци и незнаещи

Comment

Всяко масло, което е качествено /и не е менте/ върши работа
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

В Плевен винаги можеш да намериш Селения за Алфа Ромио в Италбулком и със сигурност е от рафинерията, която е собственост на Петронас.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Всяко масло, което е качествено /и не е менте/ върши работа
                            Мда! То и аз като кажа , че в хидравликата карам с МХЛ и изпадат в ужас!!
                            Ама за сега съм доволен!
                            Само от има-няма 4 години!
                            Иначе Селенията си е добро масло, стига да не е м10Д в тубата!
                            То и като му сипаха 10-60 Райсинг в Гърция от варел на един приятел му се изправиха косите, ама после му обясних, че в центъра не се лигавят с тубички и консерви!
                            Няма значение в какво е, а какво е маслото!
                            лека нощ
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              В Плевен винаги можеш да намериш Селения за Алфа Ромио в Италбулком и със сигурност е от рафинерията, която е собственост на Петронас.
                              Точно това щях да кажа и аз. Само от Италбулком вземам Селения и последния рейсинг който взех вече е с логото на Петронас. Има някакви рокади и вече не е FL Selenia а Petronas Selenia. Мисля, че вече финaлно Petronas са купили FL. Вече на тубата има омологацията на FIAT от 2011 година. И между другото маслото наистина е друго. Мирише на друго. Сравних две метални туби от старото и от новото и новото мирише по друг начин.
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                              X