Известие

Collapse
No announcement yet.

Запитване за автомобил

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

124 е от последните истински Мерцедеси, така че ако ти се кара такъв кораб и намериш запазен екземпляр - не му мисли .
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
      124-ката е невероятна машина, но е вече морално остаряла. Голяма е като размери, а вътре е тясна. По комфорт не може да стъпи на малкия пръст на капата, возията им е еднаква. Както ти казаха колегите много внимателно проверявай за ръжда! Особено в областта на праговете!
      абсолютно съм съгласен на 100 процента от зад е по тясна от Пасат дори.

---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

аз съм карал 5 такива,от старите 88 ма година с 4 скорости до 95 година дето се води е-класа,карал съм купето 94 та автоматик май беше 136 коня,нищо не ме кефи в тия коли,седалките са ужасни,волана е огромен и грозен като тепсия е,седалките се кривят на ляво на дясно,като вози се клати като патица,почти винаги скърцат щото нали имали 32 тампона от зад та за правене ще си доволен,гниене яко,слаби фарове нощтно време или на мен така ми се струва,много много тясна от зад приклещва ти краката предната седалка,задна седалка много некомфортна май е с пружини като матраци ТЕД и те полюшва имаш чувството че ще те изстреля на някъде като се залюлее,тромави коли за 2.0 тежки,зимата е драма въртял съм се не 1 път,наклон зимата почти умираш гумите трябва да са много истински и задължително 4 нови,старите модели патят с бензинови помпи те са до двигателя механични са май така се водят,интересно е само ръчната спирачка в тая кола с педала и горе с дръжката дето пускаш,хубава страна-много са добри за удар на Малинов преди 8 години ни удари един човек от моята страна щото карахме с 130 и не ни видя с 405 пежо ни тресна почти ни завъртя сукахме се яко 100 метра ама не се завъртя,яки са гредите и колоните-нищо ми нямаше,маневрена е няма спор там къде завърта не мога да завъртя с алфата,кола да седнат 4 човека да се возят по магистралата до тука,3 пъти по конфортен е 123 и на седалка и возия а класиката си е пурата щото 124 е големият 190 все тая....

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

колега внимавай да не те врътнат забравих да ти кажа щото като сменят задният капак дето има праг на него и предният капак да е отделена емблемата горе на капака и е широка лайсна 91 ва примерно и фаровете и белият стоп и махагона вътре и си отиде на е-класа като ги направят тия неща може да те треснат с 95 та регистрация като нищо,има комбита 124 и са 96 та последните та внимавай...иначе има пройзведени май 2 000 000 броя от тях,има морга в Германия само за модела 124.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        абсолютно съм съгласен на 100 процента от зад е по тясна от Пасат дори.

---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

аз съм карал 5 такива,от старите 88 ма година с 4 скорости до 95 година дето се води е-класа,карал съм купето 94 та автоматик май беше 136 коня,нищо не ме кефи в тия коли,седалките са ужасни,волана е огромен и грозен като тепсия е,седалките се кривят на ляво на дясно,като вози се клати като патица,почти винаги скърцат щото нали имали 32 тампона от зад та за правене ще си доволен,гниене яко,слаби фарове нощтно време или на мен така ми се струва,много много тясна от зад приклещва ти краката предната седалка,задна седалка много некомфортна май е с пружини като матраци ТЕД и те полюшва имаш чувството че ще те изстреля на някъде като се залюлее,тромави коли за 2.0 тежки,зимата е драма въртял съм се не 1 път,наклон зимата почти умираш гумите трябва да са много истински и задължително 4 нови,старите модели патят с бензинови помпи те са до двигателя механични са май така се водят,интересно е само ръчната спирачка в тая кола с педала и горе с дръжката дето пускаш,хубава страна-много са добри за удар на Малинов преди 8 години ни удари един човек от моята страна щото карахме с 130 и не ни видя с 405 пежо ни тресна почти ни завъртя сукахме се яко 100 метра ама не се завъртя,яки са гредите и колоните-нищо ми нямаше,маневрена е няма спор там къде завърта не мога да завъртя с алфата,кола да седнат 4 човека да се возят по магистралата до тука,3 пъти по конфортен е 123 и на седалка и возия а класиката си е пурата щото 124 е големият 190 все тая....

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

колега внимавай да не те врътнат забравих да ти кажа щото като сменят задният капак дето има праг на него и предният капак да е отделена емблемата горе на капака и е широка лайсна 91 ва примерно и фаровете и белият стоп и махагона вътре и си отиде на е-класа като ги направят тия неща може да те треснат с 95 та регистрация като нищо,има комбита 124 и са 96 та последните та внимавай...иначе има пройзведени май 2 000 000 броя от тях,има морга в Германия само за модела 124.
        Мерси за изчерпателния отговор!
        Полезна информация
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
          Ти май от Алфа форума ще минаваш към "автомобилен клуб ретро" http://www.bacretro.com/ , за какво ти някой 20+ годишен кафез. То вече няма и по моргите такива. Някога може и да е бил здрав ама е било докато е бил млад, ако си забелязвал вече почти изчезнаха от улиците тези мерцедеси.
          Колегата е прав този кафез не ти трябва ,но да не забравяме че е Мерцедес и от него става разкошен гълабарник.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Дам а от алфата става чудесен курник или кочина, зависи от модела
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Мисля ,че получих информацията,която исках да получа.
              Темата може да се локне (:
              155 96' 1.6 16v 1++hp???
              Mazda 626 84'
              Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
              ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщение
                Колега ти явно в 124-ка не си се качвал!!!
                Ми не съм, само пред блока си я държах и й се радвах от разтояние.
                Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                  Ми не съм, само пред блока си я държах и й се радвах от разтояние.
                  Най вероятно така е било!!
                  Mercedes C 200 compressor

Comment

Темата се изчерпа, храната не я прави по-съдържателна.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                    X