Колеги Софиянци, като дойдете в Бургас що сте най-големите селяни по улиците? Ама няма такива селяни от никой друг град, не мога да си го обясня. Запазена марка са ви всички селски прояви на пътя, да не ги изброявам, в София така ли карате?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Софиянци в Бургас !?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеКолеги Софиянци, като дойдете в Бургас що сте най-големите селяни по улиците? Ама няма такива селяни от никой друг град, не мога да си го обясня. Запазена марка са ви всички селски прояви на пътя, да не ги изброявам, в София така ли карате?
Извинете за вниманието...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеКолеги Софиянци, като дойдете в Бургас що сте най-големите селяни по улиците? Ама няма такива селяни от никой друг град, не мога да си го обясня. Запазена марка са ви всички селски прояви на пътя, да не ги изброявам, в София така ли карате?
С риск да бъда оплют,съм абсолютно съгласен с колегата.И съм забелязал че където и да съм,софиянци,хасковлий,ямбол и смолян са едни от най-безотговорните и безрасъдни шофьори!
Само като пример,Германия - есента на 2009 софийско бмв-е беше насъбрало 4 коли на аутобана преди Хале.3 дни по-късно,софийско бмв-е се натресе в ремаркето на камиона ми.Стоян -не-пом-ня кой,след бясни убвинения и сцени на налитане на бой,се опита да ми обясни как съм трябвало да гледам в огледалото,че той карал бързо и ми бил пресвятквал на дълги!!!!!В участък по който се правеше ремонт и имаше ОСВЕТЕНИ табели на които се забраняваше изпреварването!
Забелязъл съм също че най-вече на софиянци всички са им виновни,те никога не карат бързо,за тях винаги другия е виновен.Ревът с глас и сълзи как "гадните куки" се криели в храстите и те няма как да знаят и да намялят!!Е колеги софиянци - това са мега "свински" изказвания!
Защо за вас винаги другия трябва да мисли?Защо мислите че дупките на пътя са оправдание?Защо вие никога нямате нерви да карате в колоната?Няма да казвам (защото не ми стигна паметта) на колко ексцесий бях свидетел по пътя за морето!Ми поспрете се малко бре!
Нищо лично,просто изказвам мнение за което доста хора също биха се съгласили или подържат.
Comment
-
75twinspark
code Софиянци в Бургас !?
--------------------------------------------------------------------------------
Колеги Софиянци, като дойдете в Бургас що сте най-големите селяни по улиците? Ама няма такива селяни от никой друг град, не мога да си го обясня. Запазена марка са ви всички селски прояви на пътя, да не ги изброявам, в София така ли карате?
В София караме по зле,щото познаваме пътя по добре75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v
Comment
-
Покрай Спирита всякаква паплач се е навъдила в града и последните 2 дни са си жив ад. То не са боклуци,не са идиотски изпълнения с колите,не са олигофрении по улиците,спане по пейки,мощно друсане, абе грозотия от всякъдеAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеКолеги Софиянци, като дойдете в Бургас що сте най-големите селяни по улиците? Ама няма такива селяни от никой друг град, не мога да си го обясня. Запазена марка са ви всички селски прояви на пътя, да не ги изброявам, в София така ли карате?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Колеги от Бургас, не се учудвайте и не ни слагайте всички от София под общ знаменател, много моля! Не искам да казвам как карат водачи с коли с номер "А" из София, но приемам че това са частните случеи. Джигити има във всеки град.
Колегата от Пловдив....въпреки че и аз съм родом от Асеновград не ми се говори как се кара в Пловдив, а на пътя дето свързва Асеновград с Пловдив пък хептен....! В София още не ми се е случвало докато изпреварвам със 140 в насрещтното някои да ми присветва отзад, а в Пловдив да.
Извинявам се че толкова директно го казвам, ама не е честно да се плюеме на градове...
Със здравеIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеДа не би това да са си местни селски тарикати с коли, купени на лизинг (и собственост на лизинговата компания, която е в София, следователно със софиЯнски номера)..?
А иначе по принип ДА, и в София ТОЧНО ТАКА си карат повечето
П.С. Както колегите казаха джигити има навсякъде!!!
+ София РЕГИСТРАЦИЯ НИЩО НЕ ЗНАЧИ !!!
На мен ми се случи един мангала със регистрациа 'С" ми вика АИДИ БИЕ СИЕЛЯНИН
Comment
-
Пак ли се започнаха междуградските(селски)обвинения?
Аз съм по-градски от теб ти си от няквО село ,аз съм от гОлемиА граД !!
Я се стегнете малко.Тея дето намират различия между хората и съдят по това къде са родени и къде живеят са в най-голямата грешка.Разликата между хората е само в цвета на кожата,по-големите ноздри,различията в лицето и кожата...а може би и в ДНК-то ...НО така и така ,тука в тоя форум и в България ,всички сме българи и манталитета ни е еднакъв,къФ е смисъла на спора ???Last edited by AlfaFen145; d.m.y г., 19:19.155 96' 1.6 16v 1++hp???
Mazda 626 84'
Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
ex' 145 97' 16V TS
Comment
-
За карането както и да е, но евала на кмета ви много е оправил града. Живях в Бургас 2004-2005 - сега няма нищо общо - браво!!!1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениеЗа карането както и да е, но евала на кмета ви много е оправил града. Живях в Бургас 2004-2005 - сега няма нищо общо - браво!!!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Тук не става въпрос за град и село, става въпрос за абсолютното неспазване на всички знаци, светофари, платна за престрояване, каране в насрещното и последното днес, което преля чашата е преминаването на Софийска червена Жулиета през колелото за София със най-малко 60км, отнемайки предимство и застрашавайки животи.А това, че само регистрацията била Софийска са глупости колите не са само нови
Че всяко стадо си има мърша също не го приемам - няма как за направо да чакат 50 коли и 4 софийски да ги прередят от лентата за наляво и на това да му се вика изолиран случай
Изключително съм възмутен
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment