Известие

Collapse
No announcement yet.

Софиянци в Бургас !?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Обръщение към гостите на Варна

Вчера поредната тиква се опита да мине пред всички на ляв завой и понеже бях първа кола,тръгнах на цялата газ и не го пуснах(нарочно!!!).Имаше избор-или да ме блъсне,или да се забие в спрелите таксита,или да виси на кръстовището
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение

Стояне, ти като си съгласен, бягай със 159-ката по банкета, не очаквах, честно.
      моля ?

явно не разбра с кое съм съгласен

съгласен съм, че не трябва да се правят такива обобощения

особено и в една смесена среда като този форум

като какъв те показва това ? - като някой тесногръд , който не е способен да схване концепцията на различията между хората

това че митко е роден в центъра на софия (примерно) не го прави автоматично по-културен и възпитан от чочко, който е роден в козарци (примерно)

тази тема е същата или по-скоро реципрочна на темата "софийско гражданство"

когато някой ретардирал дебил ми сече пътя или ме изтика настрани не го псувам на регистрация, а на майка

защото майка му и баща му са го направили/оставили такъв

а не населеното място, в което е роден

разбираш ли защо съм съгласен ?

а сега за да не изляза по-голям светец от светците:

когато някой дебил ми направи такава маневра понякога (много рядко) и аз му правя 1 такава... за назидание... знам че е комплексарско, но наистина не се издържа в даден момент.
      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 10:42.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Повечето софиянци сте царе на оправданията и обясненията. Разбира се, че не всички са такива. То и в тази тема си личат 2 чешита, само като прочетете мненията. Някои писаха " аз ги търпя цяла година в София" други се обясняват, че видиш ли то не било така, не се били насирали в Бургас, а недоволните ги тресат комплекси. Масово стоят така нещата иначе за 5-6 изолирани случая няма да седна да пиша, а в Слънчев бряг сте само самоубийци. Ония ден летеше някакъв нашмъркан в насрещното срещу мен с БМВ6, без изобщо да има намерение да се прибира, аз да бягам по банкета, еми не ми трябва да съм много комплексиран да му тегля една майна

---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:08 ----------

Стояне, ти като си съгласен, бягай със 159-ката по банкета, не очаквах, честно.
        ЕЕЕЕ честно, такъв хейтър рядко се среща
        Що се отнася до комплексираността ...ми то си личи.
        И да и аз като колегата ги търпя цяла година
        Къде са модераторите? Такива теми не бива да се търпят заради неминуемото пораждане на напрежение във форума!

Comment

Модератора чакаше да си излеят мъката...

Инак самата тема няма нужда от коментар, 70% от София са приходящи през последните 20 години, а сигурно 90% са свикнали на безнаказаност изобщо у нас.
          Та резултатите са сходни и не само в този аспект.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
          X