Известие

Collapse
No announcement yet.

Свален номер в Гърция??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свален номер в Гърция??

Такаааа, 238 км в час (неква камера на магистралата за Солун), неправилно изпреварване, без колан, тъмни стъкла..Резултата солена глоба, книжката и предния номер (който е немски не е транзитен). Понеже Гърците говорят прекрасен Английски нищо неможе да им се разбере.

Има ли някой дето да е наясно с процедурите тук или да си минавам границата без преден номер. И какво се случва с книжката?
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

tanatos,това е човека

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Ако някой закъса или има проблем може да ми се обади на тел.0899101904 или 00306974008887.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

За такива скорост направо в панделата вкарват малякитеАко се прибереш без номер забравяш да минаваш през ГърцияНезнам по линия на ЕС дали няма да ти пратят глобата в Бг.
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Няма да можеш да минеш границата,преди да си си платил глобата.
        Можеш да поискаш помощ от Българската полиция,имат представител в Гърция.
        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Незнаех, че имат право да ти вземат книжката, а за номера на колата да не говорим...
          Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
            Незнаех, че имат право да ти вземат книжката, а за номера на колата да не говорим...
            Свалят ги да...Ето http://www.youtube.com/watch?v=es43xPWz424

За над 30км - 350 евро и вземат книжката за 60 дни
            Неправилно изпреварване - 700 евро, 20 дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата
            Неизползване на предпазен колан - 350 евро и отнемане на книжката за 10 дни.

ПП: Ако си платиш паричната глоба до 10 дни, плащаш наполовина! Иначе кофти доста пари, а книжка за доста време ще ти вземат...
            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 20:36.
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Свалят ти ноера ако не си платиш глобата. Преди години с един колега ни глобяваха в Гърция за неправилно изпреварване и ни казаха, че ако не си платя глобата ще ми свалят номера, а ако си я платя веднага беше с някакъв процент намаление, ама при колегата tanatos с толкова нарушения
              In God we trust, all others pay cash.
              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
              Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Номера го свалиха на момента, а глобата за скорост е малко по-висока от 350 евро. Иначе доколкото разбрах е хубаво да се плати и не само заради отстъпката. Другото е, че колата се води на друго име и ако не платя, глобата ще иде при документалния собственик в Германия.В местния КАТ трябва а се иде.
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi

Comment

В Румъния и на мен ми казаха,че съм имал късмет с няколко километра да ми свалят номера.
                  Само с 22+ ме спряха ,още 11 и си оставам там,на едно далеееечно място от големите градове ,с полицииййййте....Там си е е**ло ....

Успех колега !
                  155 96' 1.6 16v 1++hp???
                  Mazda 626 84'
                  Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                  ex' 145 97' 16V TS

Comment

На мен са ми го сваляли номера. Ето я темата.
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EE%E1%EB%E5%EC
                    Прибрах се без проблем. Още на нашето ГКПП (тогава още бяха 2 пункта)полицаите видяха и писаха протокол, че влизам без преден номер. Мислех да го обявя за изгубен и да ми издадат нов. За да ми издаде полицията нов номер първо върви разследване (тук в България) какво се е случило с номера - да не е откраднат. След това правят нов. Аз си отидох след няколко дни и си взех стария като си платих глобата. Колата си беше на мое име и имаше вероятност при следващо ходене да имам проблем. Това е.
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Колега,без да платиш няма как да си тръгнеш с колата,няма да те пуснат на границата.Преди 4 години,за износени гуми на ремаркето и една скъсана шпилка на влекача,неукрепен товар и претоварване на едната ос - 12 000 евро глоба.Аз се прибрах на стоп,изкарах нова книжка,след 2 дни.Та ми се размина,понеже глобата я написаха на фирмата.Камиона седи 4-та година на наказателен паркинг в Лариса.Хубавото при гърците е че никога няма да те спрат ей така за спорта,а само когато си нарушил нещо.Кофти им са нулите на глобите

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Koлега до петък вечерта съм в Солун,ако не си намерил решение на проблема обади ми се 00306974008887 и 0899101904,не съм точно наясно как стои въпроса със свалените номера но докато не платиш глобата няма номера,а и ако платиш в рамките на 10 дена глобата е 50%.
                        С каквото мога ще помогна,поне с гръцкия нямам проблем.
                        Иначе и аз съм го ял тук дървото,350 евро глоба и 2 месеца без книжка.
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Пак до Солун по пътя за Атина със 185 км. ни свалиха номера. Глобата беше 1500 евро, приятелчето я плати веднага 750 евро и си получи номера. Ако не я платиш има голямата вероятност да изпратят номера ти с глобата в КАТ по района на регистрация. Ако не я платиш не пускай жалба, че е изгубен, става по-сложно.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Единичен номер не издават, работата става само с пререгистрация на автомобила. Преди 2 месеца ми падна някъде предния номер и не беше приятно. Две седмици стоя колата на трупчета защото трябва одобрение от еди кой си полицай за да можеш да пререгистрираш колата.
                            Иначе извън България карам с всички знаци, че преди 6 години го ядох голям точно в Гърция и реших, че не си струва да се бърза толкова.
                            Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                            Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Koлега до петък вечерта съм в Солун,ако не си намерил решение на проблема обади ми се 00306974008887 и 0899101904,не съм точно наясно как стои въпроса със свалените номера но докато не платиш глобата няма номера,а и ако платиш в рамките на 10 дена глобата е 50%.
                              С каквото мога ще помогна,поне с гръцкия нямам проблем.
                              Иначе и аз съм го ял тук дървото,350 евро глоба и 2 месеца без книжка.
                              Аз съм в Александруполис и утре ще видя дали мога да се оправя сам.Лошото е, че освен Гръцки друг език не говорят. Ако има нещо записах си номерата ти, поне за преводач да ми помогнеш

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Пак до Солун по пътя за Атина със 185 км. ни свалиха номера. Глобата беше 1500 евро, приятелчето я плати веднага 750 евро и си получи номера. Ако не я платиш има голямата вероятност да изпратят номера ти с глобата в КАТ по района на регистрация. Ако не я платиш не пускай жалба, че е изгубен, става по-сложно.
                              2000 е глобата само за скороста.А имаше места на които карах с 290 добре, че е нямало камери...Номера и глобата в Германия могат да ги пратят, но ще си платя утре.Просто се надявам да не ме бавят.
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi

Comment

Working...
                              X