Известие

Collapse
No announcement yet.

Свален номер в Гърция??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Платиш ли няма да имаш проблем. Игнатия Одос - от Ипсала до Игуменица, минавал съм този път, просто те кани да караш бързо, ноооо скъпо удоволствие....
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

А къде точно на магистралата за Солун те спряха?
      Питам,защото с квитанцията за платената глоба трябва да отидеш в полицейския участък от който е издадена глобата.
      Глобата се плаща в Пощата,на гръцки ταχυδρομιο(τахидромио),на табелата на пощата може да пише и съкратено ΕΛΤΑ.
      Адреса на пощата в Александруполи е Δ.Καραολη & Ν.Φωκα(Д.Караоли и Н.Фока),работно време от 7:30 до 14:00.
      Обади ми се,най-добре да ми звъниш на българския номер 0899101904,на гръцкия понякога когато ми звънят от чужбина не ми излиза номера на този който се обажда.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Плащаш си глобата и отиваш в полицейското управление, което те е глобило.
        Пускаш една молба и ти дават, след известно въртене и книжката и номера.
        Казваш, че не е твоя колата , а ти се е налагало нещо здравословно!
        Успех!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Молбата трябва да се пусне в рамките на 72 часа от момента на издаването на глобата.

Comment

И колко време могат да го бавят?След подаването на молбата.
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Варира в зависимост от това, как се е представил мъжа на служителката предната вечер.

П.С. с каква кола ги вгидна тия 290? а щом те е снимала камера, не би ли трябвало чак на границата евентуално да ти направят проблем?
              Lexus IS200

Comment

С алфа муахауахауаа сериозна съм

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                  С алфа муахауахауаа сериозна съм
                  Е каква е тая алфа дето вдига 290
                  Lexus IS200

Comment

Е така е като кара без космодиск...

Стана ми любопитна тая кола още в миналата тема, сега още повече с тия 290, за каква Алфа си говорим тук?
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

кабриолет
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                        И колко време могат да го бавят?След подаването на молбата.
                        Според зависи от кефа на шефа на даденото полицейско управление.............
                        Значи ако книжката и номерата са взети например за 2 месеца и си платиш глобата и пуснеш молба не е задължително молбата да бъде удотволерена и да ти ги върнат преди изтичането на определения от глобата срок.Но от опит глава не боли.......
                        За това в подобни случаи най-добре е молбата да се пусне моментално преди глобата да бъде заведена и в дебелите книги.
                        Принципно отнемането на книжка и свалянето на номера е незаконно когато книжката и номерата са издадени от друга държава,но по този начин те принуждават да си платиш глобата.

Comment

На един приятел преди 3-4 месеца му свалиха и двата номера - беше побеснял, като си плати, прибра и т.н. беше решил да води дело, попита тука нашТе мърди и те му отговориха, че държавата България е дала съгласието си на държавата Гърция да процедират така с гражданите и.... щото по същото време докато са "оформяли" него са спрели холандец, написали са му акт и без да му отнемат нищо са го пуснали по живо по здраво
                          AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
                            На един приятел преди 3-4 месеца му свалиха и двата номера - беше побеснял, като си плати, прибра и т.н. беше решил да води дело, попита тука нашТе мърди и те му отговориха, че държавата България е дала съгласието си на държавата Гърция да процедират така с гражданите и.... щото по същото време докато са "оформяли" него са спрели холандец, написали са му акт и без да му отнемат нищо са го пуснали по живо по здраво
                            Възможно е и да има някакво двустранно споразумение,защото и на гърци взимат книжките в България,не съм запознат.
                            Ноември когато на мен ми взеха книжката и им казах,че нямат правото да го правят просто ми отговориха ,,Ако искаш имаш правото да заведеш дело.".

Comment

Наско, Наскооо ти изби рибата бе човек ! а Честито и с кеф да си я караш снимки няма да те карам да слагаш че ще взривиш форума
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
                                Но в случая номера е немски и не е транзитен?
                                Надали немците са скл такова споразумение

Comment

Working...
                                X