Известие

Collapse
No announcement yet.

Свален номер в Гърция??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Имам един икарус , ако Танас е навит за трампа...
    А и от икаруса става уникално кабрио, даже може да се инсталира диван

п.с Сега по темата - ще ходи ли в затвора да напъвам жената да меси курабийки или му се размина ?
    ей спамър избери си бан за една година или перманентен понеже си готин давам право на избор
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Щом имам възможност за избор - естествено е да е перманентен.

Все пак Мечо Пух е казал - колкото повече - толкова повече.
      Last edited by pr_00f; d.m.y г., 00:27.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

...
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Щом имам възможност за избор - естествено е да е перманентен.

Все пак Мечо Пух е казал - колкото повече - толкова повече.
          Цитирам теб, защото си последен в редичката, но това не означава, че имам предвид само цитирания пост: Ми, не - няма да ви редактирам и трия - ще ви оставя да се четете и да ви четат
          За поколенията.. така да се каже

(Е, ако непременно държите темата на танатос да получи катинар, продължавайте в същия дух )

п.п. И да - може да продължите да се докладвате взаимно за щуротии - не ми пречи
          Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 05:56.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
            Не искаше да ходи с рейса на плаж..затова я купи
            Еми нередовен си е градският транспорт във варна, няма какво да се лъжем

Иначе честито и чакаме автомобилчето на някоя от срещите.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
              Само не разбрах защо си я купил като толкова се оплакваш от нея и единственото хубаво нещо което прочетох е това за двигателя и шума от него ... ?
              Виси повече У форума и ще разбереш, че всъщност това са баш истинските алфисти (поне във форума) - само хранилка и плюене по марката... Ако ги познаваш обаче ще знаеш, че повечето имат по 2-3 различни алфи... Защо е така..? Ми това е мистерия, която е по-добре да остане неразкрита

Comment

Имам един икарус , ако Танас е навит за трампа...
                А и от икаруса става уникално кабрио, даже може да се инсталира диван

п.с Сега по темата - ще ходи ли в затвора да напъвам жената да меси курабийки или му се размина ?
                Така като гледам не пише в темата вече, жена ти може да запретва ръкави и да почва да меси тестото за курабийките
                Lexus IS200

Comment

Профе само масленки обичам с мнооооого пудра захар

Иначе идеята за Икаруса не е лоша.Може да му лепнем 2 емблеми на Алфа Ромео щото са прити да сейм като качества

Имам няколко дребни разногласия с Гърците относно документите ми, но мисля, че адвокатите и посолството ще си свършат работата.А аз ще си поръчам в всяка една медия репортаж относно кви убави ора са византииците. Лично за мен тази държава изчезна от глобуса.

Питаха по-нагоре що съм я купил след като не ми харесва. Ми ще пък не? Кефи ме тръпката докато карам точно в кой момент ще се счупи тази кола.На тези автомобили това им е идеята, да те държат в напрежение, да ти е некомфортно.Но въпреки това да се хилиш всеки път като я погледнеш или като запалиш двигателя.

А не пиша напоследък във форума щото имам неприятното усещане, че се превръща в прекалено възвишен и литературно насочен. Има нов раздел дето направи ми докара киселини като видях заглавието му.Алергичен съм към културата и реда. По си ми харесваше хаоса.Като дойда на власт нещата ще са си по местата
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Колега,незнам от коя час на Италия си взел това чудо с дрезгав глас,но мисля,че ако беше минал през братските славянски народи,
                    щеше да се разминеш с част от тези главоболия.
                    Но всяко зло за добро,дано алфата излезе гледана.
                    хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
                    Regata 100s /88г

Comment

Първоначално публикувано от pe60 Покажи съобщение
                      Колега,незнам от коя час на Италия си взел това чудо с дрезгав глас,но мисля,че ако беше минал през братските славянски народи,
                      щеше да се разминеш с част от тези главоболия.
                      Но всяко зло за добро,дано алфата излезе гледана.
                      Май я е взел от Варненското пристанище не от Италия
                      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                        Профе само масленки обичам с мнооооого пудра захар

Иначе идеята за Икаруса не е лоша.Може да му лепнем 2 емблеми на Алфа Ромео щото са прити да сейм като качества

Имам няколко дребни разногласия с Гърците относно документите ми, но мисля, че адвокатите и посолството ще си свършат работата.А аз ще си поръчам в всяка една медия репортаж относно кви убави ора са византииците. Лично за мен тази държава изчезна от глобуса.

Питаха по-нагоре що съм я купил след като не ми харесва. Ми ще пък не? Кефи ме тръпката докато карам точно в кой момент ще се счупи тази кола.На тези автомобили това им е идеята, да те държат в напрежение, да ти е некомфортно.Но въпреки това да се хилиш всеки път като я погледнеш или като запалиш двигателя.

А не пиша напоследък във форума щото имам неприятното усещане, че се превръща в прекалено възвишен и литературно насочен. Има нов раздел дето направи ми докара киселини като видях заглавието му.Алергичен съм към културата и реда. По си ми харесваше хаоса.Като дойда на власт нещата ще са си по местата
                        Адвокат работа може да ти свърши,тия цървули от консулството или посолството просто забрави ако нямаш вътрешен човек,по-големи безделници от тях в Гърция не съм срещал.
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Безделници е слаба дума за тези имбецили.По мудни, некомпетентни и лишени от всякаква мисъл некадърни и бавноразвиващи се служители не бях срещал. Говоря за българските представители. Пълни кретени. Незнам как се оправяш ако опреш до тях.

Колата съм я купил от Германия и се наложи да мина през Италия.А дали е гледана...ами май основно само е гледана щом двама са се отказали от нея за толкова малко време..
                          Range Rover Vogue 4.4
                          Rexton 270 cdi
                          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

как е блудният син ? ;D
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                            X