Известие

Collapse
No announcement yet.

ФЕРАРИСТ - голямо БЛАГОДАРЯ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ФЕРАРИСТ - голямо БЛАГОДАРЯ

Здравейте,
    Искам и тук публично да благодаря на колегата ФЕРАРИСТ.
    Повод за безкрайните ми благодарности е факта, че днес пътувах за Стара Загора. Всичко си беше наред докато не спрях на първия светофар и температурата ми взе да се набира. Както и да е, стигнах до където трябваше и започнах да проверявам по мрежата какво и се е случило на моята Алфичка. Оказа се, че перката просто се е предала. Реших да звънна на Ники, който веднага прие присърце моя проблем. Държа да отбележа, че нито аз познавам този човек, нито той мен. След 15 мин. ми звънна и каза, че за съжаление не може да намери вентилатор, но офертата му е да дойде да ме вземе и да обиколим моргите по Стара Загора. Имах друга кола под ръка и минах да го взема и отидохме да търсим. За щастие още в първата морга късмета ми се усмихна и всичко се оправи. Но това всъщност няма значение в момента, а ме изуми постъпката на Ники - обажда му се някой напълно непознат (в случая моя милост) и той без да се замисли се втурва да му помага и си отдели от времето да обикаля с мен... Просто нямам думи, освен ЕВАЛА и още веднъж БЛАГОДАРЯ. Дано са повече хората като теб.
    sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

браво на човека найстина,жалко че такива хора ги палят с пари.

Comment

Николай е пич
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Eто това говори много за човека,БРАВО...
        Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Браво Феро
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от lan Покажи съобщение
            а ме изуми постъпката
            Ще е къде - къде по добре ако тия неща ни изумяват все по малко поради факта че се случват все по често......
            Старозагорски зет, нямаше как да не се впрегна.....
            Само дето не мога да разбера - видях маса форумци дето са се обзавели с булка заралиика, само аз ли съм баламата дето зех софиянка, че и в провинцията я замъкнах....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Явно си изключение в тая насова
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Ще е къде - къде по добре ако тия неща ни изумяват все по малко поради факта че се случват все по често......
                Старозагорски зет, нямаше как да не се впрегна.....
                Само дето не мога да разбера - видях маса форумци дето са се обзавели с булка заралиика, само аз ли съм баламата дето зех софиянка, че и в провинцията я замъкнах....
                Не си балама ти, със софиянката Доко, я кажи и ти за софиянките - довен ли си, не си ли?
                Сериозно, Ферариста е точен пич и това си го знаем всички. Феро, ти си нашата гордост.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Явно си изключение в тая насова
                  Той Ники си е изключение във всички насоки за съжаление. А колко по-хубаво щеше да се живе в Б-я и света ако изключенията бяха повече! Еееех мечтиии...

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Няма как да стане това приятелю... напротив ще стават все по-малко ... сори за песимизма

П.П.
                  Ники, да знаеш много ще ми стане неприятно ако разбера, че си идвал по нашият край и не си се обадил!
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

Абе на Ники когато и да му се обадиш е на линия.
                    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                    sigpic

Comment

Аз също съм изключително доволен от двата пъти когато съм ходил в сервиза на "ферариста", изключително бързо и чисто работят момчетата.
                      И Ники няма да се косиш за софиянката,кой какъвто му е късмета,аз македонка взех,та чак в Бургас я домъкнах!
                      156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Той Ники е гоооллееммм пичШ..........
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Това ,че има такова хора тук,може само да ни радва.....а за жените ..кво ти пука..
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                            Той Ники си е изключение във всички насоки за съжаление. А колко по-хубаво щеше да се живе в Б-я и света ако изключенията бяха повече! Еееех мечтиии...

Няма как да стане това приятелю... напротив ще стават все по-малко ... сори за песимизма
                            Навсякъде е така, с тая разлика, че по нормалните държави по свестните определят нивото на страната, а у нас е обратно
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Working...
                              X