Здравейте,
Искам и тук публично да благодаря на колегата ФЕРАРИСТ.
Повод за безкрайните ми благодарности е факта, че днес пътувах за Стара Загора. Всичко си беше наред докато не спрях на първия светофар и температурата ми взе да се набира.
Както и да е, стигнах до където трябваше и започнах да проверявам по мрежата какво и се е случило на моята Алфичка. Оказа се, че перката просто се е предала. Реших да звънна на Ники, който веднага прие присърце моя проблем. Държа да отбележа, че нито аз познавам този човек, нито той мен. След 15 мин. ми звънна и каза, че за съжаление не може да намери вентилатор, но офертата му е да дойде да ме вземе и да обиколим моргите по Стара Загора. Имах друга кола под ръка и минах да го взема и отидохме да търсим. За щастие още в първата морга късмета ми се усмихна и всичко се оправи. Но това всъщност няма значение в момента, а ме изуми постъпката на Ники - обажда му се някой напълно непознат (в случая моя милост) и той без да се замисли се втурва да му помага и си отдели от времето да обикаля с мен... Просто нямам думи, освен ЕВАЛА и още веднъж БЛАГОДАРЯ. Дано са повече хората като теб.
Искам и тук публично да благодаря на колегата ФЕРАРИСТ.
Повод за безкрайните ми благодарности е факта, че днес пътувах за Стара Загора. Всичко си беше наред докато не спрях на първия светофар и температурата ми взе да се набира.

Comment