Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ФЕРАРИСТ - голямо БЛАГОДАРЯ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда бе - майка, баба и дядо от ПН.....страхотия просто.....Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Хубаво е когато има такива теми във форума - макар и да са рядкост .
Нека неуморният труд на ФЕРАРИСТ му донесе още много такива теми и да има по-малко поводи да пише теми като една друга .
ПоздравиНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеА стига бе ... Ние сме навсякъде да г'е!))
п.п. не ме разбирай погрешно!
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Само дето не мога да разбера - видях маса форумци дето са се обзавели с булка заралиика, само аз ли съм баламата дето зех софиянка, че и в провинцията я замъкнах....
Е па така де....по добре Малина от Стара Загора, от колкото Азис от Костинброд)[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:03 ----------
)По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеп.п. не ме разбирай погрешно!
Малко ми е неудобно, че цапаме темата, обаче ме предизвикваш да спамя - извинявам се на всички.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТеб малко хора те разбират, но ако има някой такъв - то е погрешно.
Малко ми е неудобно, че цапаме темата, обаче ме предизвикваш да спамя - извинявам се на всички.
п.п. иде реч за Аязмото...да не цапаме темата...тук си прав!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеСтаваш за адвокат на Кольо......макар, че той би се справил по добре...обращението беше към него...но както и да е.....да г'е......нищо лично към Плевен.....
п.п. иде реч за Аязмото...да не цапаме темата...тук си прав!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНедей да предизвикваш и Миленчето от Пловдив да се намеси и да ти каже колко свестни мъже има в Плевен.
п.п. не ме разбираш...трябва ти повечеили чуство за хумор...нямам нищо против никой.....дори и от Чепръчане да е той......широко скроен съм, не ме познаваш...а и за какво ти се обеснявам...айде наздраве...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
Comment