Известие

Collapse
No announcement yet.

Ред сълзи, ред с.....и (Евала на админите)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всеки сам решава какво да прави.До колкото до събиранията по улиците аз имам друго мнение.
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
      Всеки сам решава какво да прави.До колкото до събиранията по улиците аз имам друго мнение.
      Сподели го моля те . Не ни дръж в невидение .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
        thecleaner
        За форума и КАРБ май не си прочел както и каквото трябва .
        Нямам нищо против да се гонкате .Но не и по улиците .
        Шапка свалян на Нено & Co. за труда и организирането на Драг дей мероприятията .
        Направих всичко възможно да няма тема за драг във Варна по един или друг начин бяха прекратени поне във форума > не без любезното съдействие на модераторите на раздела за Тунинг & "Рацинг"
        Значи може
        И докато мога да пиша във форума ще съм твърдо против организирането на такива Незаконни гонки по улиците .
        Има си писти и редовни мероприятия - който му стиска отива и се доказва .
        Улиците са достатъчно бойно поле през деня та да не може човек да кара спокойно да си кара и вечерта без да се оглежда кога някой джигит който ще му прелети на светло червен светофар за някаква си мимолетна слава .

Тогава се и дръж като такъв .

Колега Модератор, темата е за Чат раздела и за рИването, вашето мение е чиста проба СПАМ. Бях достатъчно любезен да ви отоворя но вие задълбавате по съвсем, съвсем друг казус.

П.С. Нено организира ТРАК, не заблуждавайте останалите потребители.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Колега редови Потребител .
          Под позелениния ми nickname пише - модератор в оставка .
          Ако не си схванал ще го кажа в прав текст макар ,че съм сигурен ,че вече Ви е споделено на ухо че съм си подал оставката като такъв .
          Вследствие на което съм уведомил длъжностните лица на форума за намеренията си .
          Тъй като изисква време те да го обсъдят и да приемат все още не ми е сменен цвета на ника - което ще се случи когато му дойде времето т.е. в близките няколко дни .
          Чат раздел няма вече за съжаление .
          Раздела е Общи приказки - абе СПАМ отвсякъде си е .

...
          Какво лошо има да се сменят няколко модератора дори и оставките да си подават.
          ...
          Ейй бързо се докопвате до информация обаче .
          Да ви направим модератори поне .

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          П.С. Нено организира ТРАК, не заблуждавайте останалите потребители.
          Извинявам се моя грешка
          what's the difference .
          Last edited by Sunny; d.m.y г., 00:25.
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ейй бързо се докопвате до информация обаче .
            Да ви направим модератори поне .
            Ми гледам с наслада в 155 раздела-Алекс си е подал оставката даже сега забелязвам че така ти пише и под ника.
            ех.. Малкото КуВе
            sigpic

Comment

До колкото до събиранията по улиците аз имам друго мнение.
              Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Законно и незаконно има кои да определя, има си органи на реда. Прекаления светец и на богу не е ДРАГ.
              И тая тема започвате да о*ирате както обикновено ...

Аз ще ви кажа защо сме против уличните незаконни гонки. Тази вечер бяхме свидетели на оцеляване като по чудо на няколко човека в три коли - именно поради криворазбраната свободия на пишман-рацер. Ако колата беше помляла именно тия три коли, а не се беше разминала с тях на сантиметри - кой щеше да обяснява на близките на тези хорица кое е законно и кое не - ВИЕ ЛИ ???
              Тоя МАЛОУМНИК с кирливото си БМВ не заслужава друго освен масов побой пред публика, и демонстративно запалване на таралясника му. Към него ли се стремите и вие ???
              И това че някой си е подал оставката, не е ваша работа изобщо - нали ще ни наследите ???
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                И това че някой си е подал оставката, не е ваша работа изобщо - нали ще ни наследите ???
                Справка :
                Важната тема на valjo в мод раздела
                точка 1
                ред 1

Имате връзки - прочетете си я

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                  И тая тема започвате да о*ирате както обикновено ...

Аз ще ви кажа защо сме против уличните незаконни гонки. Тази вечер бяхме свидетели на оцеляване като по чудо на няколко човека в три коли - именно поради криворазбраната свободия на пишман-рацер. Ако колата беше помляла именно тия три коли, а не се беше разминала с тях на сантиметри - кой щеше да обяснява на близките на тези хорица кое е законно и кое не - ВИЕ ЛИ ???
                  Тоя МАЛОУМНИК с кирливото си БМВ не заслужава друго освен масов побой пред публика, и демонстративно запалване на таралясника му. Към него ли се стремите и вие ???
                  По същата твоя логика...........
                  Гледам е модерно да се купуват дискове втора употреба в "цветущо" здраве.И както се кара колата (ти например) натискаш спирачки да премине пешеходец стъпил на платното и ти се чупи диска.....какво става сам се сети.

---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:09 ----------

Справка :
                  точка 1
                  ред 1

Няма как да видя-кажи ми ти.
                  ех.. Малкото КуВе
                  sigpic

Comment

Няма право на такива действия

Comment

По същата твоя логика...........
                      Гледам е модерно да се купуват дискове втора употреба в "цветущо" здраве.И както се кара колата (ти например) натискаш спирачки да премине пешеходец стъпил на платното и ти се чупи диска.....какво става сам се сети.

Няма как да видя-кажи ми ти.
                      Не си ти човека, дето преценява как си поддържам колата - моите майстори ще ти покажат нагледно ако искаш !
                      По същата логика, "мунинг"-рацерски дискове, макар и нови, имат абсолютно същото, да не кажа и по-лошо, поведение. Ще спорим ли по въпроса "истински и оригинални части втора употреба с/у нови рацерски ментета" ???
                      Както виждаш, има за какво да се спори винаги, когато става дума за поддръжка на стари коли. Сам си прецени дали има смисъл от такива заяждания, или ще бъдем едно задружно семейство ???

Еба*и спама настана и в тая тема ...
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Какво лошо има да се сменят няколко модератора дори и оставките да си подават.
                        Няма да има занапред форум ли - да,да.

Подкрепям изцяло реорганизацията на форума!!!
                        Няма незаменими хора С или без тях форум ще има - дали ще бъде по-добре или не, времето ще покаже.
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Понеже говорите и за гонки по улиците-това е пълно безумие.Преди време си карам между Пловдив и Пазарджик с 90 -100 км.часът е един през нощта ,няма движение ,слушам си музика,говоря си с жена ми,кучето си лежи отзад,с две думи комфортно ми е и изведнъж някаква кола ме изпревари с бясна скорост застана пред мен и наби спирачки като ме принуди да нямаля за да не го ударя.И кара пред мен с 60 тръгнах да го изпреваря като се изравнихме и той настъпи и така няколко пъти.Аз не искам да се съзтезавам с никой,нямам болни амбиции нито, че колата е най-най нито пък аз. Великите шофьори умират всеки ден по пътищата.За съжаление взимат и други със себе си.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ето още едно разделение - "рацери" срещу "внимателни"...
                            Колко станаха вече..? София срещу прованса, 155 срещу всички други модели, дизели срещу бензини, нови части срещу употребявани, сервиза на някой си срещу сервиза на някой си друг, балъци дето дават по няколко хилки за поддръжка срещу такива дето и гориво им се свиди да сипят, и т.н. и т.н....
                            И по друг повод го казвах - мен все повече ме е срам, че някои коли носят същата емблема като на моята (разбирайте го както искате)...

А и се чудя дали темата щеше да се отклони към малоумниците които се "състезават" по претъпкани булеварди с изгнилите си кошници ако примерно Ne0 беше пуснал темата (понеже него го похвалиха някои а пък темата в началната си идея е такава, че май и той примерно би могъл да я пусне с оглед на скорошното "развитие" на форума)..?
                            Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 09:21.

Comment

Нямам намерение да участвам в тази дискусия, накъдето и да се развихри.

Само едно нещо искам да уточня: ЧАТ се превърна в помийна яма, след като беше умишлено з*с*ан.

Преди това беше безобидно място за отдих, непречещ никому с нещо.
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Справка :
                                точка 1
                                ред 1

аз па немам никакви връзки - кво праиме
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X