Трябва да направя няколко курса до различни места в Германия и реших, че най-удачно е да купя бус за целта. Дайте акъл за марка/модел, съвети относно каране и тн. Изискванията са да е покрит, да стигне до там и обратно без да се развали нещо основно (е и да е в що годе човешки на вид също) и да може да носи 1.5-2 тона. Да кажем до 7-8 хиляди лв?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет за бус
Collapse
X
-
Този изглежда добре,а и цената е прилична.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...179&f1=detailsAlfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
-
Имаме форд транзит 99г макси база от 2г и около 60-70к км, много съм доволен от него пълен празен 130 върви като пълен имам впредвид над 2-2.5 тона товар. Поразгледай ги, заслужават си парите. Единствено са малко по-шумни, но пък са надеждни. Рейките са им болно място и горят масло.Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Iveco са едни от най добрите варианти в този клас - за парите които си заделил ще вземеш някой от по-старите модели 35-10 примерно,които не са притенциозни откъм обслужване.
Друг добър Вариант е семейството на Ducato/Boxer/Jumber за моделите докъм 2000та съм чувал че са доста здрави машинки.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Бил е гаражен и са го карали само да водят децата на градина с него .
Как ?
Не знаеш ли ?
Да си виждал в автосалоните кола на повече Км ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщениеА с категория Б, помня че беше до 3500кг, това е включително товара нали?AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеСпринтер.От Спринтера по добро няма,като здравина,мощност и същевременно икономичност.Но за тези пари неможе да се намери читав такъв,дори късата база на 212. Може би с дясна дирекция,ако те устройва.
хамелеон146 т.s 1.6 /00г.
Regata 100s /88г
Comment
-
Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщениетези с десен волан по-читави ли са?
Повечето, които гледах досега са пълна скръб, та си мисля дали не е по добре нещо 2006-2007 на лизинг..Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Абе на старо ако си вземеш машина - никога не можеш да си сигурен в нея, особено пък ако пътуваш на дълги дестинации. Повечето микробуси, които се продават са "милионници"AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщениетези с десен волан по-читави ли са?
Повечето, които гледах досега са пълна скръб, та си мисля дали не е по добре нещо 2006-2007 на лизинг..Не,че са по читави ами са по евтини и за тези пари може да се намери. Аз карам служебен 312 взет от Австрия на 200к и 180к навъртени в Б-я. Сменяли сме само ролки ремъци,дискове и накладки.Разход пълен,празен 10-12л.,което за петтак бус си е много добър разход.Ти ако вземеш от тук бус,трябва да го караш поне един месец в България,преди да тръгнеш за Германия.Ако има неизправности да може да ги отстраниш.Но като цяло този ти замисъл,да вземиш бус втора употреба и да тръгнеш на дълък път,не е много за предпочитане.
хамелеон146 т.s 1.6 /00г.
Regata 100s /88г
Comment
Comment