от безхаберието на институциите,от двойният стандарт,от застрахователи от всичко.Е верно няма такава държава.Днес както мирно си чакам на червен светофар на несторов и гешов в софия ме удари кон представете си.Гадния мангал с каруца не могъл да спре...и се почна една дето никаде я няма.Мангала си би камшика,от 112 ми казаха да не се саморазправям а да чакам патрул......и после ми звъннаха и ми казаха че немогли да го гонят видиш ли ето ти номер на птп и оправяй се.Е да ама не колата помляна-заден капак,калник ,два стопа,броня застрахователя иска протокол от КАТ е ще го извадя-не е това дразнещото.Не могат да се занимават да търсят накаква си каруца и т.н. е добре де ама ако аз бях направил ПТП и бях избягал какво щяха да ми скъсат ...............нали и като капак на всичко и алкохол щяха да ми лепнат.Решил съм да подам жалба в районното и да видя какво ще направят ама ей така да си се обаждам да се интересувам и да искам писмен отговор да видя просто какво ще се случи.Колата я взех от боя преди няма и 4 месеца и пак .....Нямам думи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тотално ми писна......
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеРешил съм да подам жалба в районното и да видя какво ще направят ама ей така да си се обаждам да се интересувам и да искам писмен отговор да видя просто какво ще се случи.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
-
Ти майна,сам знаеш ,че нищо няма да се случи,на кой му пука за твоята Алфа-на никой.Никой няма да тръгне да го търси,защото няма как да го намерят и да докажат ,че е той и затова тези с повечето пигмент (нямам нищо против тях, не съм расист)се чувстват безнаказани и недосегаеми.Така ги научи държавата и системата.Но въпреки всичко опитай,притеснявай ги и дерзай!Ние сме с теб!Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Ами предполагам че някъде на запад от нас, ако подадеш жалба в районното, началника им ще ги попита откъде им идват заплатите и т.н.Да не говорим че да те удари кон с каруца ще те направи сензация в новините.Аз като извиках КАТ, ме се троснаха: абе ти за пръв път ли минаваш от тука, не знайш ли че има дупка.И се хвана да ми пише акт за несъобразена скорост.Според мене ще изгубиш време, по-добре да се беше обадил на някоя ТВ, да ги изтипоса пред народа.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
В Бьлгария е пьлна простотия сьс Законите.Никой не ти обрьща внимание За нищо,гледат само паричките да си вЗемат.Твоите проблеми не ги интересуват.
На мен ми писна от всичко и реших да не сьм част от тая простотия.В белите дьржави си гледат народа,всички да са равни.
Ако беше се самораЗправил колега,сега щяха да пишат:Ром с каручка беше нападнат от шофйор на Алфа Заскли се на пьтя.И поЗнай кой щеше да е виновен?
ПоЗдрави и не се отчайвай,докато бьдем част от Бьлгария ще си носим и последствията от управляващите.
Comment
-
Колега в твоя случай нищо не виждам какво може да се направи, освен да си оправиш ламарините - не са големи щетите.
Гледай от веселата страна на случката.
Преди няколко години както си седяхме и чакахме пред вилата в бившата кола на баща ми и получихме силен къч със задни копита от един откачен кон точно в средата на задничата в областта на регистрационния номер .
В първия момент се чудехме какво става, но като като видяхме хубавия сив кон и умряхме от смях.
В последствие разбрахме, че този кон е налитал и на други коли.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Съжалявам за красавицата ти, колега..
Преди няколко седмици един такъв елемент препускаше на червен светофар срещу мен и не можа да спре преди кръстовището, поради което благодарих на Бога и майстора, че имам читави спирачки и не го целунах, докато правех ляв завой (на зелено).
Радвам се, че ти си добре.
Comment
-
Аз все си мисля че отдавна е време тия каруци да ги забранят, освен по селата, но пък така ще се изгуби доста от мургавия електорат, така че властта надали ще си мръдне пръста.......можем само да се надяваме някоя по тежичка каруца с още по бесен кон да се вреже в кортежа на Биби, и белким се вземат некви мерки тогава......язък за коня ще е де, но все пак....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
на брата на мъж ми кон му влезе с двата крака през предния прозорец на колата, щото оня не могъл да вземе завоя с каруцата на кръстовище с по 5-6 ленти в посокаАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Колега много кофти, прилича малко на моята кола, само дето и задната ми броня е така при мен. Съвет отиди до РПУ и си извади документ за това събитие, че после с "колегите" застрахователи да нямаш проблеми. И държавата и сега се убеждавам и съда са мега зле, когато трябва се работи и си спазва всичко до точка и запетая, като си обикновен човек ходи се оправяй.
А тея каруци и мангали дето нямат нищо на тяхно име и живеят където си искат, крадат всичко което могат, не плащат една стотинка за нищо в Бълтария и време да се изнасят. Просто каруци в София и в град в България не трябва да има.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
Comment