Известие

Collapse
No announcement yet.

Тотално ми писна......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен ако ми се случи директно господари на ефира и да ги види цялата държава кви са мишоци тия дето трябва да гонят беззаконието!
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Сутринта, някакви с каруца ,в тъмното си шпореха в насрещното,въобще не ги видях,видях за кратко очите на коня ,които светнаха от фаровете ,като на котка и разбрах какво имам насреща.Понякога си мисля някой предполагал ли е ,че през 21 век ще е пълно с каруци!
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

И повече ще стават, щото бай мангау се множи, има кой да го храни и да го оставя да прави квото си иска, щото трябват гласове за изборите...
        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Сутринта, някакви с каруца ,в тъмното си шпореха в насрещното,въобще не ги видях,видях за кратко очите на коня ,които светнаха от фаровете ,като на котка и разбрах какво имам насреща.Понякога си мисля някой предполагал ли е ,че през 21 век ще е пълно с каруци!
          Малко вероятно е да ти светнат отражения на конски очи, защото техните са разположени странично, освен ако коня е цяпал някъде настрани, но тогава ще виждаш само едното му око.
          Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:31.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Малко вероятно е да ти светнат отражения на конски очи, защото техните са разположени странично, освен ако коня е цяпал някъде настрани, но тогава ще виждаш само едното му око.
            Не съм се заглеждал как тичат конете ,но сигурно си движат главите - казах за кратко -някави съмнения имаш какво съм видял?Тичаше фронтално срещу мен,главата не е статична.
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:17.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение

Last edited by Kuker; d.m.y г., 22:19.
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Преди 2 месеца пред КАТ Пловдив и мен ме удари кон с цинге отгоре му по левия калник, само ми го натисна, след това същия кон удари друга кола и и счупи задното стъкло и страничното огледало (пак повтарям всичко се случва пред КАТ Пловдив), човечеца отиде да подава жалба и никой не му обърна внимание. Като минах щета по каско всички ми са смяха от сърце.
                sigpic
                Alfa Romeo GT JTD 16v `04
                Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
                Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

На един познат колата беше унищожена от крава която решила да мине между паркираната му кола и ограда.
                  ...

Comment

На коня очите не са съвсем встрани, като на рибите например.Така имат по голям обзор.Затова и им слагат наочници, да не се разсейват от преминаващите кобили, иначе си виждат и направо.Не съм сигурен че светят в тъмното, доколкото знам само на хищниците им светят при осветяване ,поради биологична особеност.И изобщо не подлагам на съмнение какво е видял колегата,щото край нас редовно минават едни нинджи в каруца да събират /или гепят/посред нощ разни отпадъци и не съвсем такива,като капаци на шахти примерно.Ама на кой му дреме.
                    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:25.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение

Сега като го гледам на светло не са много отстрани.На хищниците светят по друг начин,като фенери,на коня бледо,по скоро с бяла, мътна светлина,абе дано не виждате докато карате!Моите нинджи бяха много нямаше място за друго-сигурно отиваха на работа -те в онзи район работят,не крадат.
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:39.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        Сега като го гледам на светло не са много отстрани.На хищниците светят по друг начин,като фенери,на коня бледо,по скоро с бяла, мътна светлина,абе дано не виждате докато карате!Моите нинджи бяха много нямаше място за друго-сигурно отиваха на работа -те в онзи район работят,не крадат.
                        ...бяла, мътна светлина...
                        sigpic

Comment

Що не го хвана мангала за яката да изчака с тебе патрулката?

Между другото това е същия казус, като някой да те удари с колело. Колелото няма гражданска, кой ще ти плати?
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                            ...бяла, мътна светлина...
                            Това е ,същото е ,благодаря за снимката защото имаше съмняващи се!

Comment

Верно светят бе.Затова трябва да се гледа повече Анимал планет.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Темата доказва че е достатъчно да се излезе на булеварда
                                sigpic

Comment

Working...
                                X