Известие

Collapse
No announcement yet.

КАТ ни дебне с необозначени автомобили, оборудвани с камера и радар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Мдаа имаше, но вече няма...

Е че тя цял живот си е там бе В Подслон е само кутия...

Прясно инфо да Ви дам няма камера в Подслон, няма в Нова ЗАгора и няма в Съдиево...Ся ще питате защо еми щото морето свърши и трафика е никакъв...

Благодаря зя инфото ! И въпреки това, като минавам покрай кутиите си имам едно на ум и гледам дали не са сложили камера. Ето например тая, която е след Ст. Загора в посока АМ "Тракия", на ограничението 50 до автокъщата си има камера.
    bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
      Благодаря зя инфото ! И въпреки това, като минавам покрай кутиите си имам едно на ум и гледам дали не са сложили камера. Ето например тая, която е след Ст. Загора в посока АМ "Тракия", на ограничението 50 до автокъщата си има камера.
      Мдаа там сложиха, но тая която е на влизане в Стара Загора до Метро все още си е само кутия...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Мдаа там сложиха, но тая която е на влизане в Стара Загора до Метро все още си е само кутия...
        Както и тая, която е на входа срещу летището.

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
          Както и тая, която е на входа срещу летището.
          лошото е че не се знае кога ще има камери там, затова винаги намалям...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

За тези стационарните камери мога да кажа само, че в София редовно си ги пръскат със спрей :Д ако всички бяхме такива съвестни граждани всички щяха да са напръскани :Д и глоби нямаше да има поне от тях

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Aко всички бяха съвестни граждани изобщо нямаше да има нужда от камери ама това е тема безкрайна.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                Aко всички бяха съвестни граждани изобщо нямаше да има нужда от камери ама това е тема безкрайна.
                Онзи ден се разминах в рамките на два часа с две мобилни камери в бели Астри спрели все на завои,но аз си карам чинно спазвайки ограниченията,кретена който ме изпревари малко преди това налетя на камерата сигурно със 120,напоследък леко почнах да се изнервям защото куцо,кьораво и сакато дава мило и драго да ме изпревари,по възможно най-рисковите начини,не знам дали го има този момент при вас,и не знам какво искат да докажат,аз си карам в дясно и не карам много над ограниченията.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  ...напоследък леко почнах да се изнервям защото куцо,кьораво и сакато дава мило и драго да ме изпревари,по възможно най-рисковите начини,не знам дали го има този момент при вас,и не знам какво искат да докажат,аз си карам в дясно и не карам много над ограниченията.
                  Е как какво - искат да ти докажат, че всъщност са пет пъти по-големи кретени, отколкото ти предполагаш, защото владеят силата и чрез нея те усещат как леко се съмняваш в тяхната дебилност...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                    Е как какво - искат да ти докажат, че всъщност са пет пъти по-големи кретени, отколкото ти предполагаш, защото владеят силата и чрез нея те усещат как леко се съмняваш в тяхната дебилност...
                    това ми хареса,както беше казал Айнщайн глупостта и космоса са безкрайни,като за второто не бил много сигурен,цитирам по памет.
                    Last edited by lordliness; d.m.y г., 19:31.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      Онзи ден се разминах в рамките на два часа с две мобилни камери в бели Астри спрели все на завои,но аз си карам чинно спазвайки ограниченията,кретена който ме изпревари малко преди това налетя на камерата сигурно със 120,напоследък леко почнах да се изнервям защото куцо,кьораво и сакато дава мило и драго да ме изпревари,по възможно най-рисковите начини,не знам дали го има този момент при вас,и не знам какво искат да докажат,аз си карам в дясно и не карам много над ограниченията.
                      Простака от край време скача на Алфи...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И като му резнат на такъв състезател няколко пъти канчето с по 200-300 лева някак си се променят нещата.

Личните ми наблюдения са, че в последните две години се кара значително по спокойно. Т.е камерите си вършат работата.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          И като му резнат на такъв състезател няколко пъти канчето с по 200-300 лева някак си се променят нещата.

Личните ми наблюдения са, че в последните две години се кара значително по спокойно. Т.е камерите си вършат работата.

В София е така, но в страната няма голяма промяна. Може би и за това са тея камери в необозначените автомобили на КАТ, които по пронцип одобрявам. Пиша "по принцип", защото обикновено стоят на т.н. "хранилки". Всички знаем какво означава това "хранилка" - места с ограничение на скороста, за която няма логично обяснение, като например на прав и равен участък в извън населено място да ти сложат 60... Тъпото е че снимат само за скорост, а за ред други груби нарушения си затварят очите.
                          Всъщото време джигитите не намаляват. А за толерантност на пътя пък въобще да не говорим. За много хора това е трудно разбираема чуждица.

Comment

При последното ми по-дълго пътуване - до Търново поне 6-7 пъти скочих на спирачките заради малоумно изпреварващи кретени. Тях кой ще ги санкционира питам и отговор не искам ...
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              При последното ми по-дълго пътуване - до Търново поне 6-7 пъти скочих на спирачките заради малоумно изпреварващи кретени. Тях кой ще ги санкционира питам и отговор не искам ...
                              Само оня отгоре може да ги санкционира. Аз съм стигнал до извода, че на моменти е по-добре да карам бързо отколкото да спазвам ограниченията. Всяка сутрин Пазарджик-Пловдив по стария път летят като чуклета, пък аз си карам с 80-90 заради пустата икономия и главата ми е нонстоп в страничните огледала и това за обратно виждане, и следя супер внимателно как ме изпреварват. Понеже пътят е широк и се изпреварват при насрещно движение всеки път ме засичат за да се приберат пред мен и аз всеки път минавам почти в банкета за да не стане белята, а шосето е като лунен пейзаж ... Та като карам бързо не ме изпреварват и съответно не ме засичат и някак си съм по спокоен. Е нито така, нито иначе .. как и да го мисля не става. Ако ме питат мен бих сложил ченгета с радари през 2 километра. Ние българите не сме за бързи коли и малки ограничения, требва да се изкорени оная мръсна жилка в нас дето ни кара да си мислим, че сме най-вещите и най-техничните шофьори.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Не мисля, че само превишената скорост е проблема по нашите пътища. Според мен най-големия проблем е непознаването на ЗДП от пътните полицаи - хората, които трябва да ни санкционират за неспазването му. Лично аз съм виждал такива нарушения /от неправилно изпреварване до неправилно използване на светлините/, на които даже и не реагират, още по-малко пък да санкционират. Да не говорим и за несъответствията между пътните знаци, заблуждаваща или липсваща маркировка. А за състоянието на пътната мрежа да отварям ли дума ?
                                Народа го е казал правилно: "Стълбите се метат от горе на долу".

Comment

Working...
                                X