Първоначално публикувано от nickyto
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
КАТ ни дебне с необозначени автомобили, оборудвани с камера и радар
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеМисля че това със снимането в движение не е вярно. Обикновенно са стационирани и снимат за скорост, а гпс-а е за точното местоположение на което са те снимали!
http://www.btv.bg/news/bulgaria/stor...shitelite.htmlSubaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеToва е странно - скоро минах покрай Астра с радар и камера и ми каза че сигнала е "мултипъл" - показваше "X" и "Ка". Като говорих с познат ми каза , че радарите са си същите ТР-ки с ъпдейтнат софт, но закъчени за камера. А стационарните са на "К" - та се чудя да не са взели някакви нови радари с камери! Или пък създава от камерата някакъв сигнал "Ка" а като задейства радара ТР показва и "X" .
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеЦената не е показателна , моя beltronics ми излезе с доставката под 200лв а тук му искат 400+.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеПри всички случаи на Ескорта нема как да му убегне нещо.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеГрешиш, на Нова Загора срещу Лукойл лятото имаше камера която ми ускъпи Ескорта с 200лв.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеГрешиш, на Нова Загора срещу Лукойл лятото имаше камера която ми ускъпи Ескорта с 200лв.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеТая камера не я знам ! От скоро ще да е. А тази, която беше на бензиностанцията на с. Подслон, стои ли си още ?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНяма я, има следи от стрелба и огън по нея......тая в Нова Заг също я няма......
Някой здраво го е отнесъл от тая камера, че да я гръмне...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Подвижните камери пращат един много красив акт видях на един колега красавицата.
4 снимки една до друга на лист а4.Изчислено е над снимката с колко караш колко е допустимата скорост и колко пари ти е акта отзад пише дори часта от правилника която включва всички ограничения кога и каде доста изчерпателни са нашите Катаджий145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеТвоят Белтроникс кой модел е? Откъде е внесен? Кой ще го обслужва гаранционно и има ли гаранция ?
Ако го купиш от тук и даде дефект или ще ти кажат че си го изпуснал/ударил или от пренапрежение и в 2та случая няма да ти изпълнят гаранцията....
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение940, купих го от един румънец в ebay. Чисто нов , made in Canada. Не знам дали има гаранция ,и не ме интересува.
Ако го купиш от тук и даде дефект или ще ти кажат че си го изпуснал/ударил или от пренапрежение и в 2та случая няма да ти изпълнят гаранцията.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеНе греша ! Актуална ли му е базата данни на твоя Ескорт? Какъв модел е ?
http://www.myauto.bg/radar-detektor-...00ix-p-39.html . След новозагорското фото има още две и от тогава не го ползвам, спазвам си ограниченията...
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеТая камера не я знам ! От скоро ще да е. А тази, която беше на бензиностанцията на с. Подслон, стои ли си още ?Last edited by Доко; d.m.y г., 19:26.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
В Нова Загора има кутия точно срещу Лукойл на изхода за София, а кога има камера там или на Подслон не знам, местят ги където им кефне.
Аха... нали трябва да ни е гадно !bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеГрешиш, на Нова Загора срещу Лукойл лятото имаше камера която ми ускъпи Ескорта с 200лв.
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеТая камера не я знам ! От скоро ще да е. А тази, която беше на бензиностанцията на с. Подслон, стои ли си още ?В Подслон е само кутия...
Прясно инфо да Ви дам няма камера в Подслон, няма в Нова ЗАгора и няма в Съдиево...Ся ще питате защо еми щото морето свърши и трафика е никакъв...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment