Известие

Collapse
No announcement yet.

КАТ ни дебне с необозначени автомобили, оборудвани с камера и радар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Мисля, че може да си извадиш разрешително и да можеш да затъмниш всички стъкла.
    Радвам се много на този контрол. Трябва да е още по сериозен.
    Този участък при Волуяк е изключително опасен и там не бива да се минава със скорост над разрешената.
    Аз лично там минавам с 55-60.

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:24 ----------

Има огромен знак за начало на населено място и съответния ограничителен знак за скоростта.
    По тази логика ако застане там някой да развява карирано знаме, ще те предразположи да даваш газ. Много първично и елементарно ми звучи.
    Понеже познавам района, ще ти кажа, че там редовно стават катастрофи. Имаше и два случая на влизане с МПС в къщите на хората там..
    Тъпото в случая е, че хайваните не стоят на кръстовището за центъра, където е наистина опазно, а се намърдат на изхода за Костинброд, където отдавна няма нищо.
    Иначе участъка наистина е много опасен.
    Аз също там не превишавам скоростта
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

http://www.blitz.bg/news/article/136150

Ето така се кара . Само не можах да разбера номера не се вижда или само на предоставената снимка е така... Дано да го друснат якичко да се поосвести малко, според мене глобата трябва да е отделна за всеки , за тоя не 800 а 8000 лв биха свършили работа.
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Що бре?Човека не кара 10-12г. алфа,а доста по-модерен автомобил които нали се сещаш че от 200км/ч няма да му се разпаднат шарнирите като тръгне да спира.Има глава решил е,а и явно има парички.Ма ако е немец вече надали е тук и някои ще му вземе парата.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Днес ми разказваха за някакъв пич - българин с испанска книжка и Кайен с немска регистрация. Наказателни постановления не го ловят, щото никой не е решил този международноправен казус - къде по-точно да му изпращат наказателните постановления.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Днес ми разказваха за някакъв пич - българин с испанска книжка и Кайен с немска регистрация. Наказателни постановления не го ловят, щото никой не е решил този международноправен казус - къде по-точно да му изпращат наказателните постановления.
            МноУ кууул.
            Кефиш ли му се?
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Да, аз лично му се кефя. И ще създавам максимално тежки условия на "органите" да ме наказват. Принципно съм спокоен и разумен шофьор, но няма нито една причина на света, която да ме накара да плащам измислените от празноглавците в народното събрание глоби. Да си заврат тъпите камери отзад. Ще си карам както, когато и където си поискам, стараейки се да пазя моя, на семейството ми и на останалите участници в движението живот и спокойствие. Имам 20 години стаж зад волана, над 2 млн.км и нито едно птп по моя вина, за статистиката
              AR 166 2,4 jtdm
              NT II 2,7 tdi
              Peugeot 206 1,1
              AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                Да, аз лично му се кефя. И ще създавам максимално тежки условия на "органите" да ме наказват. Принципно съм спокоен и разумен шофьор, но няма нито една причина на света, която да ме накара да плащам измислените от празноглавците в народното събрание глоби. Да си заврат тъпите камери отзад. Ще си карам както, когато и където си поискам, стараейки се да пазя моя, на семейството ми и на останалите участници в движението живот и спокойствие. Имам 20 години стаж зад волана, над 2 млн.км и нито едно птп по моя вина, за статистиката
                Много анархистично.
                Замислял ли си се, че тези които убиват по пътя има твоето мислене. Защо мислиш, че законите трябва да се спазват само от безразсъдните, те са за всички.
                Някъде вече бях писал какво е демокрация, това е "с радост да се подчиняваш на правилата", нещо такова беше
                Твоето семейство е добре, но обществото, от което е част твоето семейство е зле.
                Рано или късно хлебарките на съседа влизат у вас.
                К.М.

Comment

Аз също съм по тая схема - и минах на нея не защото ми е голям кеф да си джиткам безнаказано, а заради системата - щом тя е направена така за да ти утежни максимално пребиваването на пътя, то аз съм длъжен да взема мерките да си улесня малко живота......и нямам никакви угризения че някой ще си мисли неприятни за мен неща......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                    +1
                    В добавка - уважавам правилата и законите и искам да ги има и да се спазват - но да са адекватни и да са за всички. Както казах и в друга тема - в момента ЗДвП, както и други закони са писани така, че да не се спазват.
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      +1
                      В добавка - уважавам правилата и законите и искам да ги има и да се спазват - но да са адекватни и да са за всички. Както казах и в друга тема - в момента ЗДвП, както и други закони са писани така, че да не се спазват.

Все едно аз съм го писал.
                      Като се сетя и за някой неща, дето ги знам, то нямам никакви угризения да нарушавам правилата. Стрема се да карам така, че да е безопасно и приятно не само за мене, но и за останалите участници, но...
                      Майната му на ЗДП.
                      Още повече, че така го измениха, че всеки да може да си прави каквото си поиска.
                      Визирам застрояването покрай пътищата и постоянно изникващите като гъби забранителни знаци!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Нищо не може да оправдава подобен начин на мислене.
                        Страшно е когато подобни хора и мисли сужат за модел на подражание от млади и едва прохождащи в живота хора.
                        Но какво да се прави............

"Ние не виждаме нещата, каквито са те. Виждаме нещата, каквито сме ние".
                        К.М.

Comment

• Точно ти ли ще ми говориш за ограничения?!
                          Нека направят скоростта 120 на пътя и 150 на магистрала, както е в Полша и ти гарантирам, че ще спазвам стриктно ограниченията.
                          Нека спрат да застрояват пътищата с безумни неща и да ме ограничават и аз ще спазвам разумните правила.
                          Да, така ще възпитавам децата като свободни хореа, а не като роби!

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Точно ти ли ще ми говориш за ограничения?!
                            Нека направят скоростта 120 на пътя и 150 на магистрала, както е в Полша и ти гарантирам, че ще спазвам стриктно ограниченията.
                            Нека спрат да застрояват пътищата с безумни неща и да ме ограничават и аз ще спазвам разумните правила.
                            И това все едно аз съм го писал!

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Точно ти ли ще ми говориш за ограничения?!
                              Да, точно аз ще ти говоря за спазване на закони и правилници.
                              Там където се живее добре, законът се спазва дори и да не е "хубав".
                              В България скорост от 150 км на магистрала ще бъде пагубно, защото всички ще се юркат на 170

Робът е този, който живее така, както не иска да живее.
                              Замисли се как живеем ние и какви сме всъщност, свободни? хаха.
                              Ние сме роби на собствената си неспособност да живеем по някакви правила.

---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              И това все едно аз съм го писал!
                              Проверете дали има възможност двамата да пишете един коментар. Ще Ви бъде по лесно.
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Ние сме роби на собствената си неспособност да живеем по някакви правила.
                                Ние?
                                Аз не съм ние, аз съм си аз, и живея по най - елементарните правила да не правя на другите това, което да не искам да направят на мен......тва е едно от най - простите и елементарни правила......
                                Тва че някой "демократично" е насадил в главите на други хора някакви неща който те да си мислят че това са някакви "правила" който трябва да се спазват щото уж нали, не е мой проблем........
                                Аз не съм роб - роб е, както е казал един от може би един от малкото американци който е казал мъдри неща, оня който е готов да жертва част от свободата си, за част от сигурноста си.......като в крайна сметка не заслужава да има нито едното от двете......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X