Миналата година, разхождайки се в Павия /университетски град в северна Италия/ с мой приятел /италианец/ съзрях едно красиво, червено ферари. Естествено, като едно пораснало момче, се загледах по автомобила. А италианеца въобще не се впечатли от иконата на италианското автомобилостроене, зазяпвайки се по едни мадами. Та след това заплесване между нас възникна дискусия. Аз бях много учуден, че той въобще не отрази автомобила. Той пък, от своя страна бе сигурен, че е типично по мъжки да обърнеш внимание на жените. И понеже беше много убедителен, се замислих: дали е от годините ми или... бутам масло... И аз харесвам жените, даже много, но един автомобил събужда по-силни впечатления в мен.
Та за това и пускам тая тема тук. Има ли и други като мен ?
Е, мнозина биха отговорили, че харесват и двете, но съм сигурен, че има нещо мъничко, даже нищожно мъничко, което ще наклони везните на интереса в едната посока. Та отчитайки точно това, въпроса ми е: кое от двете ХАРЕСВАТ МЪЖЕТЕ - КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ИЛИ КРАСИВИТЕ АВТОМОБИЛИ.
п.п. Знам че във форума има и жени. Е, на тях бих препоръчал да не надничат в темата, за да не останат неприятно изненадани от някои отговори. Все пак темата си е типично мъжка. Няма да ми е приятно да се съскаме с тях и да си ги мерим /отровните зъби де/ !
Та за това и пускам тая тема тук. Има ли и други като мен ?
Е, мнозина биха отговорили, че харесват и двете, но съм сигурен, че има нещо мъничко, даже нищожно мъничко, което ще наклони везните на интереса в едната посока. Та отчитайки точно това, въпроса ми е: кое от двете ХАРЕСВАТ МЪЖЕТЕ - КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ИЛИ КРАСИВИТЕ АВТОМОБИЛИ.
п.п. Знам че във форума има и жени. Е, на тях бих препоръчал да не надничат в темата, за да не останат неприятно изненадани от някои отговори. Все пак темата си е типично мъжка. Няма да ми е приятно да се съскаме с тях и да си ги мерим /отровните зъби де/ !
Comment