Известие

Collapse
No announcement yet.

какво харесват мъжете - красивите жени или красивите автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какво харесват мъжете - красивите жени или красивите автомобили

Миналата година, разхождайки се в Павия /университетски град в северна Италия/ с мой приятел /италианец/ съзрях едно красиво, червено ферари. Естествено, като едно пораснало момче, се загледах по автомобила. А италианеца въобще не се впечатли от иконата на италианското автомобилостроене, зазяпвайки се по едни мадами. Та след това заплесване между нас възникна дискусия. Аз бях много учуден, че той въобще не отрази автомобила. Той пък, от своя страна бе сигурен, че е типично по мъжки да обърнеш внимание на жените. И понеже беше много убедителен, се замислих: дали е от годините ми или... бутам масло... И аз харесвам жените, даже много, но един автомобил събужда по-силни впечатления в мен.
    Та за това и пускам тая тема тук. Има ли и други като мен ?
    Е, мнозина биха отговорили, че харесват и двете, но съм сигурен, че има нещо мъничко, даже нищожно мъничко, което ще наклони везните на интереса в едната посока. Та отчитайки точно това, въпроса ми е: кое от двете ХАРЕСВАТ МЪЖЕТЕ - КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ИЛИ КРАСИВИТЕ АВТОМОБИЛИ.

п.п. Знам че във форума има и жени. Е, на тях бих препоръчал да не надничат в темата, за да не останат неприятно изненадани от някои отговори. Все пак темата си е типично мъжка. Няма да ми е приятно да се съскаме с тях и да си ги мерим /отровните зъби де/ !
    48
    красивите жени
    54.17%
    26
    красивите автомобили
    45.83%
    22
    bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

На сватбарска трапеза седнал и селския поп. Минали край масите момците - с ведрата вино и ракия да разливат. И го попитали:
    - Какво ще пиеш, дядо попе: вино или ракия?
    - И бира! - отвърнал попът.

Според мен малко неправилно ти е зададен въпроса. Защото мъжете харесват и колите, и жените, + ..... /тук може да бъде всичко - от пиене до компютри например/. А и не виждам защо човек трябва да се ограничава само с едно нещо.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Ами то зависи от колата и от жената. По Ферари и аз бих се загледал, обаче жената ако е баба Яга...
      A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Добре, бих попитал и по-простичко: пред вас стоят ослепително красива жена и невероятно красив автомобил. Къде бихте задържали погледа си по-дълго ?
        bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Или по скоро с кое бихте си тръгнали ако имате възможност
          Тръгвам с колата - тя поне няма да мрънка и да предявява претенции
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
            Добре, бих попитал и по-простичко: пред вас стоят ослепително красива жена и невероятно красив автомобил. Къде бихте задържали погледа си по-дълго ?

Много е просто- Качвам жената в колата и си ги гледам и двете..........и после и аз се качвам в колата.......
            Last edited by soldier81; d.m.y г., 09:19.
            155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
            Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Въпрос на вкус, едно нещо ако е красиво, дали е кола или жена защо да не се гледа?!? Всичко което ми харесва и мога да си позволя го имам, без значение какво е. Иначе след като имам жената да себе си сега наблягам на други неща
              sigpic
              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
              0889 636 093

Comment

Зависи дали преди или след секс. След секс изобщо не ми дреме за никакви жени, ама това състояние трае около половин час . .
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Значи аз съм за автомобила, уж не съм пендел ... То този въпрос бил много труден бе!
                  A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

И двете, но по различен начин.Според мен, не е коректно да се сравняват по този начин двете понятия.Все е едно да пита някой, кой повече обичаш - да речем, децата или родителите си, децата или жената и др.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

що си мисля, че отговорът е в: италианецът гледа красиви коли всеки ден, но 1 Моника не стига за цяла Италия

а и им е в кръвта да се зазяпват, подсвиркват и ръкопляскат на жена, минаваща по мегдана

та: италианец е, не за друго
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Жената или колата

1. На колата не й трябват 20 минути за подгряване (дори и през зимата)!

2. Пали от половин оборот!

3. Колата няма да възрази, ако й отвориш багажника без предварителни ласки, ухажвания и скъпи подаръци!

4. Колата няма да ти вдигне скандал, ако случайно се повозиш на друга кола!

5. Винаги можеш да покараш колата си с приятели. При добро желание тя събира дори шестима!

6. Ако поставиш на колата си аларма, тя ще гони чуждите мъже, дори и когато не си наоколо!

7. Да купуваш всякакви боклучета и аксесоари за колата си е винаги приятно и по правило – безкористно!

8. Колата никога няма да те накара да отидеш да изхвърлиш боклука в дъжда, по чехли или когато е 3 през нощта!

9. На колата не й трябват силиконови фарове, за да стане по-привлекателна!

10. Колата никога няма да ти каже: “Господи, много ценя нашите отношения, но нека си останем просто приятели!”

11. Колата можеш да я товариш колкото си искаш!

12. Ти определяш скоростта!

13. Колата никога няма да ти каже някъде да завиваш!

14. Гумите се сменят значително по-рядко!

15. Отзад е толкова широко, колкото и отпред.

п.с извинявам се, че нахлувам, но и за мен това е много любопитна тема...не, защото се заглеждам по жени, а защото се заглеждам по колите и ако от там изкочи някой музиката и гъдела спират.......
                        Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Ами в България виждам всеки ден по улиците много красиви жени, аз за една седмица в командировка в Италия не видях толкова хубави , колкото тук за ден. Та мисълта ми е , че италянеца се е загледал по хубавите жени защото се срещат по рядко в Италия - колегата се е загледал в ферари защото тук е рядко срещано
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Получило се е така защото на колегата приятеля е от Италия тои е свикнал да вижда такива коли там и е предпочел мацките, а в БГ да видиш ФЕРАРИ е доста рядко.

Comment

Винаги бройкам готините мацки, дори когато съм с жената (тя няма нищо против разбира се - даже се забавлява), колите все пак са си купчини желязо, някои са по-красиви, другите не толкова, но.... железа. Може би съм се преситил на железа.... ох дано не се преситя и на мацки, щото ако мина по модата...
                              AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Working...
                              X