Известие

Collapse
No announcement yet.

какво харесват мъжете - красивите жени или красивите автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

като че ли се прехласвам все още повече по жени. разликата е тънка, но с колите и жените нещата са по следния начин за мен

невероятно красивата жена оставя впечатление без да я "подкарам", а след като бъде "подкарана" бива бързо забравяна

невероятно красивата кола без да я подкарам не ме трогва, но след като я подкарам определено оставя траен спомен...

точно преди малко имах много добър пример

вървя по улицата и един паркиран чисто нов СЛС - сребърен - невероятно красива кола.

в същия момент обаче вниманието ми е привлечено от неземно красиво лице - такива черти, скули линия на челюстта, очи, коса... в комплект със сексапилно тяло.

е слс-а не го погледнах повече

но както по-горе и по-долу казаха - едното е с другото

все едно да питате на еклера кое му харесвате повече - крема или коричката.... е не може !
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 11:30.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Няма вариант да видя красива мадама и да остана безразличен. Затова и във фото архивите ми има една камара отстреляни от мен...
      Ама да ме карате да се раздвоявам между жени и коли... невъзможно. Защото и красивите коли, класическите модели, ставащи легендарни, не ги подминавам никога, когато минат покрай мен. А като човек, карал и супер кола, мога да ви кажа, че и нито една красива жена не пропусна да си счупи врата от зяпане по хубавицата от тенекия.
      Така че, както го казаха някои колеги по-горе - едното е с другото... връзката е трайна...
      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Абе по каквото и да се загледам,хубава жена или хубава кола жена ми все ми се кара
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Абе хубавата жена е радост за окото, а хубавата кола е радост и за окото и за душата. Аз не знам, ама като се замисля изпитвам много повече провързаност към колата си от колкото към жената .. в смисъл, жената ток, ама като си науми нещо, заеби направо.

p.s И жената и колата са хубави
          Уеб дизайн от класа се прави с любов и професионализъм!

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
            Добре, бих попитал и по-простичко: пред вас стоят ослепително красива жена и невероятно красив автомобил. Къде бихте задържали погледа си по-дълго ?
            ...))...Как къде....?...е"..бати и ламарината!
            Нека да излезнат шведките...не ми се кара ферари...
            Last edited by Бобби; d.m.y г., 16:37.
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Миналата година, разхождайки се в Павия /университетски град в северна Италия/ с мой приятел /италианец/ съзрях едно красиво, червено ферари. Естествено, като едно пораснало момче, се загледах по автомобила. А италианеца въобще не се впечатли от иконата на италианското автомобилостроене, зазяпвайки се по едни мадами. Та след това заплесване между нас възникна дискусия. Аз бях много учуден, че той въобще не отрази автомобила. Той пък, от своя страна бе сигурен, че е типично по мъжки да обърнеш внимание на жените. И понеже беше много убедителен, се замислих: дали е от годините ми или... бутам масло... И аз харесвам жените, даже много, но един автомобил събужда по-силни впечатления в мен.
              Та за това и пускам тая тема тук. Има ли и други като мен ?
              Е, мнозина биха отговорили, че харесват и двете, но съм сигурен, че има нещо мъничко, даже нищожно мъничко, което ще наклони везните на интереса в едната посока. Та отчитайки точно това, въпроса ми е: кое от двете ХАРЕСВАТ МЪЖЕТЕ - КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ИЛИ КРАСИВИТЕ АВТОМОБИЛИ.

п.п. Знам че във форума има и жени. Е, на тях бих препоръчал да не надничат в темата, за да не останат неприятно изненадани от някои отговори. Все пак темата си е типично мъжка. Няма да ми е приятно да се съскаме с тях и да си ги мерим /отровните зъби де/ !
              Еми ти си бил правия!!!
              Ферари я видиш един път в месеца я не, а красивите жени са навсякъде и едни и същи лигли...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ми тооо.. шило в торба не стои, та и аз - барабар Петко с мъжете, да се изгласувам - така и така вече има и анкета

Изпитвам почти художествено удовлетворение, когато видя красива жена, но (по една или друга причина), при така поставения въпрос, не мога да не избера автомобила

С анкетката стана идЯлнУ - тъкмо ще обобщим резултатите накрая
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                  Ми тооо.. шило в торба не стои, та и аз - барабар Петко с мъжете, да се изгласувам - така и така вече има и анкета

Изпитвам почти художествено удовлетворение, когато видя красива жена, но (по една или друга причина), при така поставения въпрос, не мога да не избера автомобила

С анкетката стана идЯлнУ - тъкмо ще обобщим резултатите накрая

Идеята ти за анкетата е страхотна и благодаря за помоща ! Жалко, че с пускането на темата незнаех за тази възможност, а от сутринта до сега има толкова коментари и пропуснати гласове...
                  bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Винаги след красива кола и никога след жена.
                    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Идеята ти за анкетата е страхотна и благодаря за помоща ! Жалко, че с пускането на темата незнаех за тази възможност, а от сутринта до сега има толкова коментари и пропуснати гласове...
                      О, не се притеснявай - нищо не си пропуснал.
                      Който е писал, ще се върне да прочете пак

Пък може и да гласува.
                      А ако не гласува, значи по всяка вероятност е щял да пропусне, дори анкетата да беше закачена още в началото.
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Анкетата е непълна.
                        Аз като харесвам мъже и грозни коли как да гласувам ?
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          ...
                          Аз като харесвам мъже ...
                          Какво съвпадение - и аз така
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Децата от мъжки пол харесват и си играят с автомобили.
                            Младите мъже ( е не всички ... ) заглеждат и коли и жени.
                            Като остареят - гледат жени само ако имат пари за виагра и коли ако има пари за бензин.
                            ...

Comment

Определено автомобила, аз вече съм помъдрял Нямам нищо против жените, даже наабарот, както би казала внучката на Гриша Филипов (дядото спрехаше на руски, она на ингилизки-това се отнася до наабарота, а не до колата..).
                              Last edited by fred; d.m.y г., 21:59.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Определено автомобила, аз вече съм помъдрял
                                Аз явно не съм!
                                По-голямо удоволствие ми носи да чукна красива жена, отколкото красив автомобил
                                sigpic
                                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                                X