If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
какво харесват мъжете - красивите жени или красивите автомобили
Според мен в тоз` (последния) диалог Калин се опитва да докаже тезата си и да се аргументира защо пред красивите автомобили предпочита красивите жени, но не звучи никак убедително
Да не говорим, че из..пъването на красива кола предполага да са се случили събития, носещи недотам приятна емоция на собственика й
п.п. Кой, къде, кога в какъв цвят бил и дали за зеленото е получавал зелени пачки може да обсъждате в темата за чувствата (например). Давам ви идея
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
[QUOTE=Ранобудниче;939479]Според мен в тоз` (последния) диалог Калин се опитва да докаже тезата си и да се аргументира защо пред красивите автомобили предпочита красивите жени, но не звучи никак убедително
Да не говорим, че из..пъването на красива кола предполага да са се случили събития, носещи недотам приятна емоция на собственика й
Е, нали иде реч за мъжките играчки - жени, коли... Все си е по темата.
Е, нали иде реч за мъжките играчки - жени, коли... Все си е по темата.
Приемам, че малкото ти залитане да наречеш жените мъжка играчка, е грешчица на езика - плод на неделна сънливост в ранни зори и затварям и двете си очи
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Приемам, че малкото ти залитане да наречеш жените мъжка играчка, е грешчица на езика - плод на неделна сънливост в ранни зори и затварям и двете си очи
Е не приемай всяка думичка буквално ! Хм... знаех си че ще има коментари дето няма да се харесат на дамите.
Да се върнем в темата-колко мъже ще бият 300 км. само за да погледат красиви жени и колко ще отидат на итал фест да погледат красиви коли? Въпреки това за мен жените са на първо място, щото без красива кола се живее някък си ,но с грозна жена -никак.Навремето си продадох алфата за да имам кинти за сватба,но не съжалявам все още,пък и пак съм с алфа.А на феста ще водя с мен таман две красиви жени,ей така-за кеф , въпреки ,че ще опитите да ми се качат на главата и да ми развалят деня ще са двойни.
Comment