Известие

Collapse
No announcement yet.

За хилавото момченце с 156!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За хилавото момченце с 156!

Днес бях свидетел на огромна олигофрения от едно недоразвито мозъчно момченце с тъмна 156 и шапка с голяма козирка пред Химическия факултет в София!
    Хората които слизат от автобус 67 както и аз надали са виждали подобна простотия!
    Освен че стресира всички възрастни хора с мощния рев на твоята кочина и клаксона които наду,как не те хвана страх че ще прегазиш момичето което падна пред колата ти????
    Как можа да минеш с такава скорост на сантиметри пред паднал човек?Как можа да не спреш да видиш че заради теб момичето си счупи главата и стана цялата в кръв???

Дете!Ако те бях докопал на светофара щях да ти натроша всички костички.

За такива като теб само бой до като мърдаш!
    Направо ми треперят ръцете,катастрофа да бе станала нямаше да се ядосам толкова.

------------------
    Малко пояснение за тези които не се сещат за мястото:има обръщало на автобус 67,там пресичат страшно много хора.Чу се непрекъснато натискане на клаксон,и рев на двигател.Когато погледнах възрастните хора с бастуни тичаха като пубертети.В момента в които видях келеша,младо момиче изпаднало в паника падна пред колата му.Тои обаче с мръсна газ мина на сантиметри от нея в посока бул.Яворов
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 18:36.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Да му беше записал номера! За такива само публично лапане на ауспух на запалена кола, голи по чорапи и един да дава газ
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Чудех се колата ли да си мръдна,на момичето ли да помагам,него ли да гоня?
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ми простаци дал господ
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Няколко такива хора познавам рано или късно всички ядоха юмруци в главата, единия яде щанга за гуми насред най-голямото кръстовище в Бс. Дано само пича да си изяде боя навреме, преди да разплаче нечия майка
          sigpic

Comment

Ами те такива често присъстват в новините и бюлетините на КАТ. Дано няма и други пострадали от тоя келеш, когато реши да си счупи главата !
            bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

М,да...Един съвет колеги.Когато давате път на пешеходци на зебра, хвърляйте по едно око в огледалото.Днес пред клиниката на Марешки в Младост една нахакана мацка с джип ме изпревари на пеш.пътека.Добре че предугадих какво ще направи, та нарочно стреснах жената с количката пред мене за да спре.Поне на нея дадох съвет в такава ситуация, като мине пред колата да спре и да се огледа, за да не я отнесе някой/я.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

изродчета всякакви...

и аз на пешеходна винаги оглеждам огледалата яко преди да спра, защото на 4-5 пъти са щели да отнесат хора, които са тръгвали да пресичат заради мен, ама от ляво и от дясно никой не спира....
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Ами тя една такава шофьорка така утрепа детето до Метро, дясната кола спира тя минава без даже да намали, затова е цялото платно в цветя през няколко дена
                  sigpic

Comment

малоумни шофьори дал господ.....да вземат награда Дарвин даноhttp://lemons.btourism.com/darwin.php.Но и пешеходците понякога са като стаден добитък
                    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                    156 1,8ТS-99 ......
                    EX
                    159 1,9 JTD-08

Comment

Е как не се намери някой да му счупи главата на тоя кретен ...
                      Запомни ли му номера?
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Е как не се намери някой да му счупи главата на тоя кретен ...
                        Запомни ли му номера?
                        Рано или късно ще се намери кой.
                        Освен ако той сав не си я счупи. Лошото е да не пострадат и невинни хора.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Това ми напомня за няколко теми, жестоко оплюти преди време в този иначе така готин форум. Няколко колеги бяха споделили подобен "опит", а наравно с тях и аз - но нейсе, бяхме освиркани за проява на неуважение към по-младите и леко по-буйни "колеги". Еми мерси за отношението... колеги ...
                          Ако помните, казах ви, че ще ни разберете, когато и вие попаднете на такъв идиот (не визирам автора на темата в случая). Жестоката истина обаче е, че най-често тъпанарите успяват да завлекат и няколко невинни живота преди да погинат. Даже понякога им се разминава на идиотчетата, за още по-голям ужас на околните.
                          Гадничко звучи така казано, но според мен такива малоумници следва да загиват сами ... сред огън и мъки. На никого не пожелавам среща с такива НУРС-ове (к'во е НУРС - ще ви каже чичко Гугъл). Амин !
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

темата не е за младите идиоти, а за идиотите като цяло
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

съгласен съм, просто използвах примера.
                              Жалко е, и е страшно.
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                              X