Сега вече като е минало всичко и се замислям че ако не беше инерцията от падането на момичето,минаваше директно през нея.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За хилавото момченце с 156!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениепри някои хора идиотията преминава с възрастта , при други - не, но големия процент кретени по улиците са със среден стаж зад волана около 2-3 години.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Както сте почнали да се възмущавате някой може ли да обясни защо тази тема е важна ??? http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=63578
Comment
-
Да, аз мога.
Целта на онази тема е да се научат желаещите на полезни техники за КАРАНЕ НА ПИСТА.
А тази тема е за малоумните комплексари, дето си мислят че са безсмъртни след 2 месеца стаж зад волана на колата на тате ...
Capisci ???
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеДа, аз мога.
Целта на онази тема е да се научат желаещите на полезни техники за КАРАНЕ НА ПИСТА.
А тази тема е за малоумните комплексари, дето си мислят че са безсмъртни след 2 месеца стаж зад волана на колата на тате ...
Capisci ???
п.с. А аз си мисля, че и оная тема е за малоумните комплексари, дето си мислят че са безсмъртни след 2 месеца стаж зад волана на колата на тате ...
Capisci ???Last edited by Доко; d.m.y г., 23:50.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЛошото е че няма писти, и познай от първия път къде се пробват ...???
Не е редно да се затварят очите пред такива прояви .ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
@ Доко : Бъркаш - писти има, но на келешчетата не им се дават 20-те лева такса за вход ... щот инак няма да имат кинти за бензинец да се правят на мъжлета
А мерки какви - принудително спиране, и чупене на ръцете с бухалка ??? Не става - особено след като "мама" и "тате" са го оставили да се развие така, и не им дреме какви геройства твори изчадието им по улиците ... Виж, в тъпата и проста Германия при подобно изстъпление са нужни не повече от 30 мин преди да се озовеш във временния арест - а после - жална ти майка ... Но ние сме още твърде далеч от това съзнание и организация на съответните органи...Last edited by Alfa User; d.m.y г., 23:52.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЛошото е че няма писти, и познай от първия път къде се пробват ...???
п.с. А аз си мисля, че и оная тема е за малоумните комплексари, дето си мислят че са безсмъртни след 2 месеца стаж зад волана на колата на тате ...
Capisci ???
Дори интересът към себеразвитие в тази област е индикация, че на шофиращия му пука (поне малко) как върти геврека.
В този смисъл, струва ми се, че темата си е ок, а ти се закачаш
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение@ Доко : Бъркаш - писти има, но на келешчетата не им се дават 20-те лева такса за вход ... щот инак няма да имат кинти за бензинец да се правят на мъжлета
А мерки какви - принудително спиране, и чупене на ръцете с бухалка ??? Не става - особено след като "мама" и "тате" са го оставили да се развие така, и не им дреме какви геройства твори изчадието им по улиците ... Виж, в тъпата и проста Германия при подобно изстъпление са нужни не повече от 30 мин преди да се озовеш във временния арест - а после - жална ти майка ... Но ние сме още твърде далеч от това съзнание и организация на съответните органи...Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеДълбоко се съмнявам, че главният герой е прочел подобна тема (ако изобщо е прочел нещо през живота си).
Дори интересът към себеразвитие в тази област е индикация, че на шофиращия му пука (поне малко) как върти геврека.
В този смисъл, струва ми се, че темата си е ок, а ти се закачаш
Именно защото си мисля, че е чел подобни казвам, че темата за техниките е подстрекателна към такива изтъпления от млади китуци които нямат средства за писти, а използват всяко сядане зад волана за тестове. Има и още такива теми, но тази се пусна точно в деня който един такъв младеж щеше да ме отнесе само, че не спря след като го подгоних, а и съпругата ми бе в колата, иначе щях да му обясня как правилно да си изпълни техниката по-засичане в градски условия, та за това може би ме дразни тази тема. Иначе нямам нищо против да се учат на каквото си искат само, че където трябва. Лошото е, че няма условия и липсват средствата.Last edited by Доко; d.m.y г., 00:11.
Comment
-
Аз лично споделям моето мнение по въпроса и не го натрапвам на никого .А от темата мисля има и положителна полза - както повечето си пишат никовете на стъклото , помнейки становището им по подобен род въпроси , може да си направи човек селекция на кого да разчита и от кого да се пази!
ще следя темата точно от тази гледна точка!Last edited by Alexandrov70; d.m.y г., 00:06.ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Виж те сега,в темата може би не съм пресъздал случката реално.В моите очи нямаше момче което просто спортува на улицата,имаше момче което като видя пресичащите хора умишлено настъпи педала и клаксона.Което пък от своя страна доведе до възбуда в инфантилното му телце и невъзможността да прецени че може да убия човек. Защото ако имаше някакви дори и бегли шофьорски умения,щеше да пропусне нормално пресичащите хора а не да се прави на мъж. Е,предполагам е гледал наскоро "Удар в Рио",тате му е дал 3 000лв за Алфичката,и случката е налице.То ако разсъждаваме над темата,то той е бъдещ убиец.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеИменно защото си мисля, че е чел подобни казвам, че темата за техниките е подстрекателна към такива изтъпления от млади китуци които нямат средства за писти, а използват всяко сядане зад волана за тестове. Има и още такива теми, но тази се пусна точно в деня който един такъв младеж щеше да ме отнесе само, че не спря след като го подгоних, а и съпругата ми бе в колата, иначе щях да му обясня как правилно да си изпълни техниката по-засичане в градски условия, та за това може би ме дразни тази тема. Иначе нямам нищо против да се учат на каквото си искат само, че където трябва. Лошото е, че няма условия и липсват средствата.
Е, подгонвайки го за да му "обясниш", как би обяснил собствените си действия ? С какво се различават от неговите ?bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
Comment