Известие

Collapse
No announcement yet.

Гори къща на "цар" Киро в Катуница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гори къща на "цар" Киро в Катуница

Не знам дали следите новините, но от вчера в съседното на Пловдив село Катуница ескалира напрежението между българи и роми. Причината - микробус със хора на Киро премаза брутално 19-годишно момче на улицата, докато разхождал кучето си. Враждата между хората в селото и ромската (ъххх как гнусно звучи...) фамилия не е от скоро, но този инцидент е вече твърде брутален.
    Два линка набързо с повече подробности :

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4145691
    и
    http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4146591

Сега в 22.00ч ще има извънредна емисия на БНТ по темата.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Аз ще се въздържа от коментар щото мода ще ме занули отвсякъде.Някой да има БТР в задния двор?
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ще звънна да питам дали имаме готов Ми-24 за действие по наземни цели ... че с тая държавна политика най-добрите ни вертолети са принудително на земята

Comment

Не знам какво да коментирам
        Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

А не може ли държавата и ЕС да окажат помощ на социално слабото и нуждаещо се ромско население като удовлетвори нуждите им и подари по няколко калашника на двата враждуващи лагера? Те сами ще съумеят да се справят ...
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

И цар Киро сега го пазят над 200 полицаи. От къде на къде тоя мангал ще го пазят 200 полицаи?
            Lexus IS200

Comment

За огромно мое съжаление, запалените къщи са били напуснати от обитателите си.....
              "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Имаше някакви предвиждания че след години ромите ще станат много повече от Българите . Но не бяха взели предвид фактора , че в един момент като станат много ще започнат да се крадат ромите едни други и ще се избият. Т.е. бройката им от един момент нататък няма да се увеличава...
                ...

Comment

В интерес на по-бърза и справедлива развръзка, дарявам туба нафта...

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    И цар Киро сега го пазят над 200 полицаи. От къде на къде тоя мангал ще го пазят 200 полицаи?
                    Я пак?
                    Днес цял ден(и още съм)там и не видях един полицай да пази някой мангал,по-скоро се правят че не виждат Българите как нарушават обществения ред.

И ако се поставите на мястото на полицията Вие какво бихте направили?Сигурно ще раздавате запалки А?
                    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                      .......
                      И ако се поставите на мястото на полицията Вие какво бихте направили?Сигурно ще раздавате запалки А?
                      И 5л туби с бензин....
                      "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

На редовите полицаи предполагам им е писнало на шапката да пазят мангали и престъпници - затуй вероятно не виждате някакво особено противодействие срещу бунта. На тяхно място вие не бихте ли постъпили така ???
                        Ако се подиграват с труда ви, ако ви карат да си затваряте очите за всички големи престъпления - ще застанете ли с палката срещу съседа си, който е бесен от същите тия неща и иска да направи нещо по въпроса ???
                        Интересно ми е какво ще се случи утре ... вдругиден ... следващата седмица ... защото типичната БГ пословица "всяко чудо за три дни" вероятно ще влезе в сила и сега.

Comment

Интересно никои не каза нищо дори и по новините за имението на ``цар киро`` което е покраи реката.Освен подпалените къщи във селото това е другия му имот.
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

http://football.sportal.bg/news.php?news=326669

Тук чашата преля вече... докага, ще търпим произволите на "тъмнокожите".... ? Дае.а и циганету дае.а. Крайно време е да си отворим очите! не 150 човека, а милион трябва да сме, да видят тия..тогава.
                            Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро.Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а скандално известният кирил Рашков-Цар Киро агитирал „братята си по съдба“ да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов. от днес насам с чиста съвест може да се смята, че циганският неформален лидер на партията се казва Кирил Рашков-Цар Киро, говори се в ромските среди.

http://kliuki.bg/59108/%D0%B1%D0%BE%...5%D1%80%D0%B1/

Иначе изобщо не трябва да се политизира случая, както съветва Боко Тиквата
                              Last edited by BLUE1; d.m.y г., 23:36.
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                              X