Известие

Collapse
No announcement yet.

Гори къща на "цар" Киро в Катуница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    футболните запалянковци, които ходят да се бият, са измет, ама в случая само те поеха каквато и да била инициатива, била тя и да ходят, да се сбият...всички други си седят "дома", докато гнусните мангали ни се катерят по главите...
    таксиджиите напълниха площада пред парламента за нула време!!!Снощи трябваше да има протести!!
    В БГ ултрасите са бивши скинари това изчерпва изцяло всичко
    В Англия футболните хулигани се бият регулярно и никой няма нищо против тъй като срещите за бой са уредени, предизвикани и предизвестени - най-важното бият се само помежду си ...
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
      В БГ ултрасите са бивши скинари това изчерпва изцяло всичко
      В Англия футболните хулигани се бият регулярно и никой няма нищо против тъй като срещите за бой са уредени, предизвикани и предизвестени - най-важното бият се само помежду си ...
      И от време на време правят някой общодържавен бунт, за разнообразие, нали?
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Момци я се поставете на мястото на жителите на Катуница. Дали ще ви хареса някои дебел и мазен с пари мургав съгражданин да ви е господар. Отивате пускате жалба и какво става........ газят ви. В случая дори заслужават саморазправа всички Рашкови. За да тръгне селото да възстава имате ли представа как се живее там?
        Правова държава сме били дрън дрън...
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Таксиджиите излязоха, щото са подстрекавани и контролирани, но че трябва да има протести съм съгласен.
          А другото е малко смешно и нелепо-представяте си Левски, който мята бутилки с газ примерно по дувара на цар киро, доста елементарно е, даже е жалка картинка.
          Но се присетих за Мартин Лутър Кинг, който се е борил в много трудна обстановка, в крайна сметка е победил.Без никакво насилие, това е най интересното.Биенето и крякането са признак на слабост и умствено неразвитие.
          Отделно самият М.Л Кинг си е бил човек обикновен - обичал парите, ходил по жени, използвал славата си/правел е неща, в които има повече поводи за срам, отколкото за друг/...но пък се е борил смело за това в което е вярвал.
          А че сме заспало племе-спор няма.В днешно време имаме много пътища, доста по леки от тези на Левски или Мартин Кинг да променяме държавата си, ама почти нищо не правим.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Хах .. тук в Пазарджик навремето нали е вторият или третият с най-много джипсита в България имаше "тайна" операция на баретите. Беше голем кеф за всеки българин, който живее в града. За съжаление по улиците всеки ден виждам не едно българско момиче с циганин. Даже в детските и яслите дето ходят моите деца има мулатчета. Махалите са две .. даже се водят квартали, та в по-малката е "отсято" ВИП частта от малцинството и кола под 10 бона няма. А са доста. И по цял ден бръмчат .. интересно кво ли работят. Ма то не им е и нужно, щото социалните и ние бачкаме за тях. За кражбите не ми се говори, щото тука нема да стигне форума ако почна.

Специален поздрав от дует "Ритон"

„Циганин как страда, щом остане сам…“.
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Между другото, с оглед на ставащото в Пловдив, работата става доста по-сериозна...
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                Абсолютно подкрепям мнението на Боби. Виждал съм поведението на циганите в училище и по онова време, а чрез жената до мене имам отлична представа и за положението в училище сега.
                Който иска да учи - учи. Но както каза и Боби - много по-лесно е да си откраднеш нещо наготово, отколкото да го изработиш. А като сметнем, че и политиката на "държавата" спрямо мангалите е тотално положителна, за какво повече да говорим ?!?
                Колега kiko73, защо намесваш самоопределянето ми като алфист със негодуванието ми спрямо една толкова погрешна система ? Нима алфистите са хора, които бидейки ограбвани, са готови да свалят и ризата от гърба си, само и само горките мангалчета да са добре ???
                Аз имам и едно друго самосъзнание - това на БЪЛГАРИН. И когато едно малцинство живее като вампир на гърба ми и на гърба на колеги и приятели, няма как да го толерирам. Ти като си толкова хуманистичен, защо не пробваш като един мангал да не плащаш данъци, ток, вода и парно - па да те видим докъде ще изкараш ...
                Иначе за малцината ученолюбиви и работливи цигани съм напълно съгласен - има ги, виждам ги, и се уважаваме с тях. И е 100% истина, че се стремят всячески да се дистанцират от масата.
                И още нещо - ситуация като тази в Катуница трябва да се случва навсякъде, където има такъв произвол. Съгласен съм, че не трябва да делим мафиозите на българи и цигани, защото и в двата случая е на лице организирана престъпност. Другото, което адски ме дразни сега е, че известни хора и политически организации се втурнаха масово да насаждат етническо напрежение - никой няма полза от това, и няма държава, която да е оцеляла след разпалването на война на такава основа. Тук точно е ролята на държавата да внесе ред и справедливост - въпросът е как това да стане сега, след като всичко е така изпуснато вече. Но е време и самите хора да се събудят и да си търсят правата и да се защитават.
                "Ситуацията" трябва да се случва, но в посока на държавните органи и служби, които е трябвало да вземат необходимите мерки за да предотвратят случките. Думите ми се потвърждават и от днешните отзиви (доста закъснели както обикновено): Б.Б. каза, че полицията е "изпуснала" ситуацията; Главния прокурор бил назначил проверка на средствата, с които "царят" е придобил имотите и скъпите лимузини - Е, къде беше ш...ния проф. Кушлев през всичките тези години на блажено съществуване върху мазната си заплата?! Защо Бойко не коментира членството на "царя" в партията си?! Защо не прекъсна предизборната отпуска на доверения си гъзолизец да се справи с "положението" и то да не излиза от контрол?!
                Сега вече има напрежение в Пловдив, утре "сините ултраси" сигурно ще си намерят "напрежение" във Факултето, вдругиден ще пламне Сливен и... какво следва - ще ги избием ли, ще ги изселим... в Белене лагера ли ще отворим?
                AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Току що гледах по бтв репортаж от с. Катуница.Това , което казваха хората е направо потресаващо.Тия които защитават мангалите нека си го пуснат и да гледат.
                  Евала на футболните фенове.
                  АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                  http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Репортажа ми върна надеждата че все някой ден на народа ще му писне.Много ми е интересно как съответните органи ще обяснят откъде царчето има разрешително от общинската полиция.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Вижте какво..

живеем в 21-ви век.

Не искам футболни мамалиги да ходят да се бият с циганите!

Искам държавата и бюрокрацията да ги мачка.

Да ги кара да работят, да им взима децата като ги държат на мизеря, да ги вкарва в затворите като съгрешат.

Да е безкомпромисна.

НЕ ДА СЕ СЪБИРАТ ТЪЛПИ ОТ БЕЗКОНТРОЛНИ МАЙМУНИ И ДА МИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ПАТРИОТИ!

Искам държавния апарат да смаже "цар" Киро и подопечените му, и всички подобни знайни и незнайни.

Защото не сме животни.

Повтаряйте си го.
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        Вижте какво..

живеем в 21-ви век.

Не искам футболни мамалиги да ходят да се бият с циганите!

Искам държавата и бюрокрацията да ги мачка.

Да ги кара да работят, да им взима децата като ги държат на мизеря, да ги вкарва в затворите като съгрешат.

Да е безкомпромисна.

НЕ ДА СЕ СЪБИРАТ ТЪЛПИ ОТ БЕЗКОНТРОЛНИ МАЙМУНИ И ДА МИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ПАТРИОТИ!

Искам държавния апарат да смаже "цар" Киро и подопечените му, и всички подобни знайни и незнайни.

Защото не сме животни.

Повтаряйте си го.
                        Органите на реда, политици, и т.н. и т.н. няма да започнат да защитават народа, ако народа не го поиска. В случая футболните запалянковци, рокери или други показват народната воля.
                        А ти например как би помогнал на местните хора в Катуница, щом този вариант в момента е грешен. Как тия хора да почувстват, че не те са малцинството в България.
                        Ако няма протести (то няма истински в България въобще) няма кой да обслужва интересите на хората в тая държава.
                        Не случайно протестирайки в Гърция се виждат плакати с подигравателни лозунги а ла "тихо да не събудим българите". Ако няма протести, значи всичко си е наред. И всичко ще си върви постарому.

В нормалните цивилизовани държави правата си народа е извоювал именно по този начин. Може и да е грубо, но историята е показала, че за съжаление това е начина.
                        Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 20:01.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

ЩРАУС!!! Знаеш ли какво е щраус?Едно такова дето си навира гагата в пясъка щом му стане страшно!
                          Ае сега ти ми кажи,кои сте животните?!

Ти си тотално адски,страхотно заблуден.НЯМА държава бе момко,няма!Къде я видя??!!Кажи ми къде я видя?Пред вас ли?Щото аз и пред нас не я виждам!

Само бой по тая сволоч!

Като чета тук какви мисли вадите от тъмни дупки.Се сещам за филма "Капитан Петко войвода".Хората които седяха пред къщата му и гледаха как го застреляха като куче!
                          Ей това сте вие,пиявиците на гърба на обществото!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Както казва един мой познат/не приятел/ - "мен ме интересува като се прибера жената да е направила салатата и да си налея ракията.Какво става навънка за мене е сеир."
                            За това сме на тоя хал, затова и политиците не работят в името на народа, а за свое облагодетелстване.Чудя се как може да са толкова нагли че когато ги интервюират да седят с гръб към портрета на Левски.
                            По принцип си прав Стояне, ама както казва колегата, трябва сами да си го извоюваме.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Столипиново и Аджисан махала са обградени от полиция и въоръжена жандармерия. В двете махали има "инциденти" - в Столипиново е запален клуб на ДПС, а в другата махала (където полицията е затворила и охранява киро...) има размирици.
                              Никой не е казал, че това е начина да се справяме с нещата. Но кажете ми - какво друго остава, след като полиция, държава и тем подобни подлизурковци не вземат никакви мерки за предотвратяване на подобни ситуации ???
                              Защо 100 полицаи, въоръжени до зъби, охраняват тоя мазен и гнусен мангал ??? Охраняват го знаете ли от какво ??? От гнева на българи и цигани едновременно !!!
                              Нужно ли е да се делим все още на "правозащитни поплювковци" на "псевдонационалисти", след като всички заедно ни правят на малоумни маймуни ??? И трябва ли всъщност да продължаваме да търпим ???

До преди малко бях пред входа, и цигани и българи едновременно се питат "какво става" и "кому е нужно това" - това говори ли ви нещо ???
                              Или това, че Цветанчо е на предизборен концерт, а Мухобойко реже ленти на третокласни пътища на другия край на България ???
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Само искам да попитам Стоянчо, Кико и останалите защитаващи тяхната позиция :

Къде и кои са осъдените за следните деяния?

http://www.dnes.bg/sofia/2011/07/15/...iata.124074,22

http://frognews.bg/news_15349/Romi_u..._2_kila_orehi/

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=369350

http://eltimir.ucoz.ru/news/romi_ubi...010-07-07-1080

http://www.bnews.bg/article-12358

Уважаеми съфорумци, държавност и функционираща правозащитна система в т.нар. Република България няма!

Преди да се правите на най-големите хуманисти, помислете малко какво и колко са изтърпели хорицата в с. Катуница след като чак сега им е кипнало.

Сългасен съм само с едно, че в нормална държава не е това начина, но в случая държава няма!
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Working...
                                X