Ще трябва да се купува още една кола и понеже колата ще се кара от жена ми, трябва да е малка, автоматик(почти сигурно е, защото колата ще се кара само градско- в София ) и естествено с поносима поддръжка. Около 4500 лв. ми е бюджета и не съм се спрял на конкретна марка все още. Естествено и за по-малко съм навит ако има добри предложения
.
Би ми се искало да е италианка, като в тая категория са Фиат Пунто и Ланча Ипсилон.
Мислих и за Алфа Ромео 147 Selespeed, като знам че не е типичната градска кола, пък и за тая сума едва ли ще се класирам, но май болестта ми е тежка и няма много разум в действията ми.
А и за жена тия 150 коня ми се струват множко. (моля дамите да не се сърдят, имам предвид моята съпруга, която няма никакъв шофьорски опит)
Като разход 147-цата също не е за предпочитане за градска кола, но ...(ех ако имаше 147 JTD Selespeed...)
Та май идеята на темата ми е, моля разубедете ме да не купувам Алфа Ромео 147 Selespeed за градска кола и също така бихте ли предложили алтернатива за такава.
Всяко мнение за кола от този тип ще ми е полезно.
Благодаря предварително.

Би ми се искало да е италианка, като в тая категория са Фиат Пунто и Ланча Ипсилон.
Мислих и за Алфа Ромео 147 Selespeed, като знам че не е типичната градска кола, пък и за тая сума едва ли ще се класирам, но май болестта ми е тежка и няма много разум в действията ми.

Като разход 147-цата също не е за предпочитане за градска кола, но ...(ех ако имаше 147 JTD Selespeed...)
Та май идеята на темата ми е, моля разубедете ме да не купувам Алфа Ромео 147 Selespeed за градска кола и също така бихте ли предложили алтернатива за такава.
Всяко мнение за кола от този тип ще ми е полезно.
Благодаря предварително.
Comment