Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за малка градска кола...като за жена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
    батка, мойта сестра е пишман шофер и с едно дете докато беше караше Форд Галакси дълга база ... почти и събираше багажа и боклуците .... почти

после обаче и зеха едно Гранде Рунто 1.2 8в - малко евтино и с 5 врати дори - за да може се пак да ги сервира двата малки кретена удобно ... е една година по късно наду главите на сички
    на мъжа си и на мен , как е и малко, как е спънато , как гори много и прочие и си искаал Галаксито ...

та така, дай я на феста да я качим на параход.... па после ти ше плащаш поддръжката)))
    Стига па ти бре,кога ще тръгне сама жена с детето някъде с много багаж-ще ти отговоря никога.Според мен най-добрия избор е Пунто 2 или,Ланча Ипсилон,много здрава и евтина за поддръжка кола,лошото е че автоматите се срещат рядко.Като предлагате параходи,какво точно имате предвид,защото 156/147 Лелеспиид,според мен въобще не е за жена с дете,ще бърза за някъде и на Уоли ще му скимне да се побърка..............166 автомати има само 2.4 20в и В6/ако не се лъжа/,и двете са доста скъпи за поддръжка.

Ето ти няколко предложения:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...722&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...432&f1=details
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

говорил съм си с Тихомир от Италсервиз познаваме се и той вика човека че Пунтото след 2000 година е чук готина колица била надежна и всичките и части били по 30 лева.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Стига па ти бре,кога ще тръгне сама жена с детето някъде с много багаж-ще ти отговоря никога.Според мен най-добрия избор е Пунто 2 или,Ланча Ипсилон,много здрава и евтина за поддръжка кола,лошото е че автоматите се срещат рядко.Като предлагате параходи,какво точно имате предвид,защото 156/147 Лелеспиид,според мен въобще не е за жена с дете,ще бърза за някъде и на Уоли ще му скимне да се побърка..............166 автомати има само 2.4 20в и В6/ако не се лъжа/,и двете са доста скъпи за поддръжка.

Ето ти няколко предложения:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...722&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...432&f1=details
        батка, тя и в града може да напълни колата до горе освен това ходят на околовръст 150км от града с децата по разни обекти без мъж, факт ... и се комбинират с някоя друга мама с поне едно дете, то галаксито имаше 7 места... бях и казал че следващото дето и трябва е Дукато Ветрато 13+1 места )) дълга база и висок покрив

а за парахода не съм имал предвид автомата, просто усещането
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
          батка, тя и в града може да напълни колата до горе освен това ходят на околовръст 150км от града с децата по разни обекти без мъж, факт ... и се комбинират с някоя друга мама с поне едно дете, то галаксито имаше 7 места... бях и казал че следващото дето и трябва е Дукато Ветрато 13+1 места )) дълга база и висок покрив

а за парахода не съм имал предвид автомата, просто усещането
          Е да ама има изискване за автомат,така че не вървиш с кораба на Блейк...................При такива обстоятелства както казваш ОК,обикаляне по обекти,ма Ники каза само за града,от тех до детската/след време/или на работа,ако е така определено Пунто е колата.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колата се купува с перспектива, не само за година - две. Сега кара детето до градината, после ще реши да го заведе някъде за уикенда, на ски училище примерно... Та в тая връзка подкрепям идеята на Вальо за миниван - една Зафира от първите ще се впише в бюджета според мен ...
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Защо не се замислиш върху клас Toyota RAV 4 ???

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Защо не се замислиш върху клас Toyota RAV 4 ???
                Ти па къде отиде! На тва поддръжката му е като за две лимузини.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Ти па къде отиде! На тва поддръжката му е като за две лимузини.
                  Стига бе, аз си ги заглеждам сериозно за жената. Не съм проучвал за поддръжка, но чак пък да е толкова страшно не вярвам.

Comment

Абе, я взимайте някаква червена кола и толкова.
                    Булчето да си избира нещо, но който плаща издръжката на колата - дупе да му е яко.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Още един глас за Пунто след 2000г
                      --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                      sigpic

Comment

Колега и аз да ти дам съвет(да те объркам още). Приятелката ми има Пежо 206 2003 г. 1,4 75 кончета. Отначало като го взе беше голяма радост, голям кеф. Аз карам 156 2,4 Jtd 136 коньовото с чипче. Е не мога да си взема колата сега от нея. Дай да ходя дотам, дай да ходя до едикъде си, ама то пежото нещо ми е слабичко, малко и т.н.. Моя съвет е ако жена ти е конкретна и иска малка кола - ок взимай и, обаче я предопреди после да не се отметне и да не се оплаква. Може да и даваш отвреме на време алфичката да я погъделичкаш

Comment

Първоначално публикувано от bate_Boyko_bate Покажи съобщение
                          Колега и аз да ти дам съвет(да те объркам още). Приятелката ми има Пежо 206 2003 г. 1,4 75 кончета. Отначало като го взе беше голяма радост, голям кеф. Аз карам 156 2,4 Jtd 136 коньовото с чипче. Е не мога да си взема колата сега от нея. Дай да ходя дотам, дай да ходя до едикъде си, ама то пежото нещо ми е слабичко, малко и т.н.. Моя съвет е ако жена ти е конкретна и иска малка кола - ок взимай и, обаче я предопреди после да не се отметне и да не се оплаква. Може да и даваш отвреме на време алфичката да я погъделичкаш
                          Бе тя седне ли един път е.и го - е и сега гледам ми е взела 166 -цата и е оставила трактора "случайно обърках ключовете и нямах време да се качвам"
                          AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Извинявам се за оф-топика, но което разказа kiko73 ми напомни на тази реклама на тойота
                            sigpic
                            146 1.9 JTD, 99'

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Колата се купува с перспектива, не само за година - две. Сега кара детето до градината, после ще реши да го заведе някъде за уикенда, на ски училище примерно... Та в тая връзка подкрепям идеята на Вальо за миниван - една Зафира от първите ще се впише в бюджета според мен ...
                              Абе вие хора,предлагате неща които са несъвместими,Зафирата от първите е невероятен кенеф,особено дизелите,пък бензиновите харчат много,за градска кола е неудачна според мен.Не всяка жена е като вашите например,тя си е казала искам малка,все пак ако и трябва голяма кола,взима му на Ники 159-ката и изчезва,пък той си бръмчи с другата кола.Хора аз отгледах мойто дете със 146 и Поло,и нито един път не е станало така да не ни стигне мястото.Сега със 159-ката пък въобще,а жена ми няма кола засега.Трябва да се мисли за втората кола,за данъци,поддръжка,гражданска.Сори ма ако ще я кара предимно в града една кола 140-150 коня е абсолютно безмислена,плащаш много неща за да се возиш в града.Другото мое предложение е Фиат Брава от последните,изключителна кола, с голям багажник,евтина поддръжка,има малки мотори/например 1.2 16в-80 к.с./.

Comment

Ланча Муза!
                                а са да ви видя
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X