Ако гледаш пък питон ти трябва зайци или морски свинчета, гадна работа.Не знам що се хвърляте на такива неща.Аз харесвам змиите, в Индия питоните са като кучетата, пазят къщата, ама не сме индийци, само циганите май са, ма това е друга тема
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся следната екзотика
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз по принцип бих гледала крокодил, ама нямам съответните условияbella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеколега Никито това момче с тарантулата и мишлетата не му е валиден телефона,нема какд а разбера от къде ги взимаше,са ше чукна в гугъл да видя ще излезе ли нещо че ми стана интересно,имам изкувствена малка мишка за мухарски риболов за клен и щука ма едва ли ще иска да се храни с такиваbella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеЧе какъв е проблема да го гледаш във ваната ? На него това му трябва - вода и мръвка.
А мишките се развъждат и продават от хора-за домашни любимци, за храна и какво ли не, питай в някой зоомагазинAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЕ, не е така, трябва пространство, доста силна лампа за зимата, която да го напича, лятото да си има къде да ходи и т.н, не е просто, пък и расте - трябва къща с двор и съответните условия.
А мишките се развъждат и продават от хора-за домашни любимци, за храна и какво ли не, питай в някой зоомагазин
Ехеее... какви глезотии му изброи... завъдиш ли го ще те ревнуват ми се струва !bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВъв Варна има едни руски гастрономи, продават квас пелмени и други руски работи.Сигурно и в София има.
---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
Ето какво открих:
http://bgkulinar.net/recepti.php?id=791
http://bgkulinar.net/recepti.php?id=793
Аз си търся или малък скорпион да си гледам вкъщи или куче - Джьк Ръсел Териер- Майло.Майло върви на цена от около 400лв ,което на този етап е мега непосилно за мен.
А много ми се иска да си взема.Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 22:40.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Ловя змичета и всякакви влечуги по поръчка...))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
тъй като имам бебе на 5 месеца с диагноза атопичен дерматит с екзема и трудно намирам козметика ако някой от вас има наблюдения над аптеки бих ви помолил да се оглеждате за balmandol .изключително трудно се намираалфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениетъй като имам бебе на 5 месеца с диагноза атопичен дерматит с екзема и трудно намирам козметика ако някой от вас има наблюдения над аптеки бих ви помолил да се оглеждате за balmandol .изключително трудно се намира
Кажи количество.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеВ момента ми проверяват.
Кажи количество.алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеЕхеее... какви глезотии му изброи... завъдиш ли го ще те ревнуват ми се струва !
---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:45 ----------
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеи кисели краставички и зеле продава,а и не лоша водка.
Аз си търся или малък скорпион да си гледам вкъщи или куче - Джьк Ръсел Териер- Майло.Майло върви на цена от около 400лв ,което на този етап е мега непосилно за мен.
А много ми се иска да си взема.Поне 700 струва куче с такива породисти родители.
Ясно е, че няма проблем и да не са, но тогава никога няма да си сигурен какво ще излезе.Общо взето при всяка порода е принцип кучето да се кръстосва само с доказини такива кучета и то ако има качествата, за да се запази чиста породата, в противен случай тя ще изчезнеAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЛовя змичета и всякакви влечуги по поръчка...))
bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
Comment