бе надути...2 токата у шарото и айде...Перник фешън...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся следната екзотика
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение..че са надути жени)...но според мен тия естествените се надуват малко повече ако имат сериозен спонсор
с няколко думи: хем духат, хем не издишат...чудна компресия..Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение..че са надути жени)...но според мен тия естествените се надуват малко повече ако имат сериозен спонсор
с няколко думи: хем духат, хем не издишат...чудна компресия..bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениее голема работа цепи лепи вулканизира и аре...нема гримове нема прически па глава я боли па е неразположена...то е олеле...
... па като ти влезне у къщи... малииииииииbella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениемного влизаха и много излизаха ни една не ме изтърпе верно ти казвам
То па и аз колко ли ги търпя... ама напоследък нещо ми се закачи една мисъл - да не ми се е бъгнал процесора...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеМа тях кой ги пита ?
То па и аз колко ли ги търпя... ама напоследък нещо ми се закачи една мисъл - да не ми се е бъгнал процесора......сега остава и булка да ти търсим....то си е екзотика
)
Last edited by Бобби; d.m.y г., 16:37.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениене искам дръпната,си зема циганка били по топли и страстни..е то нема мъж дето да не е спал с циганка ама ако ни питаш всеки ще отрече.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеСватбарска ли е......сега остава и булка да ти търсим....то си е екзотика
)
---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:26 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВерно е, верно е.Вервай на чичо ти Митко.Тва Айшето има по-топла пуканка.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВерно е, верно е.Вервай на чичо ти Митко.Тва Айшето има по-топла пуканка.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеда бе глупости виж за по-смръдливи сигурно,абе да немате термометър на лангите...какво да не е 42 градуса шундата нали ще и се пресекат белтъците и ще умре иръпшънката колко и да е жилавка.
А, брит`чед, бат Митко мое и да е прав ! Я виж кви жилави ги цвъкат чаветата тия Айшета... цела зима щъкат голи, боси и сополиви и не мрат...
То пък и оная работа си е фин инструмент... кой`т е пробал ша знай !bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
В тая тема циганката е екзотика..)).....в другите по сериозни... брат и...
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеВ тая тема циганката е екзотика..)).....в другите по сериозни... брат и...
)
Е, те ако са екзотика, пътя за моста - където вървят ТИР-овете ще да е много екзотично място !Last edited by nickyto; d.m.y г., 07:23.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеЕ, те ако са екзотика, пътя за моста - където вървят ТИР-овете ще да е много екзотично място !)..но бате Бойко като пусне още някоя отсечка от него ще наруши екзотиката
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
Comment