Дневно или нощно шофиране - това си е въпрос на лично предпочитание, ако искате, може да пуснете отделна тема. Аз конкретно, тъй като съм малко недоскив, а и китайските ксенони много ме заслепяват, предпочитам да шофирам денем, за предпочитане ранна сутрин или рано следобяд.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли относно скоростта и средната скорост
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениенай-обикновени бездиоптърни, безцветни стъкла с анти-рефлексно покритие - добър лек срещу гадните ксенонисамо при предно стъкло с възможности за разсейване на отблясъците
иначе очила с подходящ филтър - поляризационни или жълти стъкла пак вършат работа ама ... абе хайде стига живеем и караме в БГ а това си крие рискове - имайте го предвид
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМай само Боян ми схвана идеята на темата. Т.е. дали ще караш с постоянна скорост 130 по пътя или ще засилваш до 160 и като застигнеш някого ще биеш спирачки, средната скорост ти е една и съща.
Comment
-
Нещо омешахте средната скорост и постояната...две различни неща са...
Постояна скорост и на магистралата е трудно да подържаш...когато има трафик, а извън нея е почти невъзможно...все едно да минеш прохода Шипка на автопилот)
Средната скорост е друго пониятие...свързана е с времето и разтоянието в километри от точка А до точка Б...за да се определи....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКакво значение има тази средна скорост - караш, караш и каквото излезе накрая. Ако тръгне някой да се стреми в момента на шофирането към някаква средна скорост може да побърка и да направи някоя глупост.Last edited by Бобби; d.m.y г., 16:37.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе средната скорост не е опасна, тя е въпрос на изчисление....НО ако се стреми към постояна...докато се усети, и изпуснал някой завой...
Нещо такова написа и Колето преди няколко поста.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment