If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мангалите го практикуват това от много години . Все се надявам да им навреди по някакъв наччин, ама нещо не се получава. Значи не е толкова опасно .
Напротив, живеят сравнително малко и умират рано-такива случаи има описни в медицината.Колкото по силни и продължителни са връзки между родственици, толкова по големи са отклоненията, а в един момент те даже и да искат, не може да се размножават, такива увреждания се стигат.Страдат сепицифични болести и т.н. Подобни болести е имало и сред някои аристократични фамилии в Европа, които поради различни причини (политически и икономически) са се женели в близки родствени връзки, най вече в миналото. Не случайно, още в от древността, такива бракове са забранени сред различни народи
Хехе, вижте сега, учил съм достатъчно генетика и селекция, макар и не при хората . Много добре знам какво е инбридинг( в частност инцухт) и възможните последствия от него. За инцест въобще няма да говоря! Всеки може да прочете за механизмите и закономеностите за наследственост, както и унаследяването на някои болести.
Просто се пошегувах с циганите .
Проблеми са по-вероятни при продължителна липса на опресняване на генофонда, а в случая със банката за сперма в САЩ, би било изключителна случайност да се стигне до там.
Въпроса е преди всичко морален и след това медицински.
Един феномен се наблюдава в Исландия. Това е държавата с най-близки роднински връзки на цялото си население. Там всеки е роднина с почти всеки! Имаше даже и филм по този въпрос, но както и да е.
Та, феноменът е: Исландските братовчеди имат повече деца
Тая статийка не е нещо особено, но все пак е интересно да се прочете в контекста на темата .
да бе представяш ли си да си бяла жена да мечтаеш за детенце хубаво усмихнато да те дърпа за ръката и да ти вика МАМО а те засадят с цигански чорайбляк и се пръкне ти вика - дая иси ли ту манге...
Един феномен се наблюдава в Исландия. Това е държавата с най-близки роднински връзки на цялото си население. Там всеки е роднина с почти всеки! Имаше даже и филм по този въпрос, но както и да е.
Та, феноменът е: Исландските братовчеди имат повече деца
Тая статийка не е нещо особено, но все пак е интересно да се прочете в контекста на темата .
Това за Исландия съм го чувал, така е.За пръв път ми го разказа една колежка, която беше живяла там, преди повече от 11 г и бях доста шокиран от това.Но същевременно, писах го и тук, такива или подобни прояви важат и за други северни, затворени общества
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Така може да си създадеш цял народ
В интерес на истината всички тия инвитро и прочее наистина са един голям минус за човешкия род.В името на това да имат деца, хората си развалят, един вид, гените за бъдните поколения.
Всяко новородено дете е минус за човешкия род, защото населението на земята е твърде голямо.
Живял някога един цар.Родили му се трима синове.Като пораснали се оженили и на всеки се родили по три деца.Минало време внуците му пораснали оженили се и дарили стария цар с по трима правнука.Царят вече бил много стар и щял да умира.Около смъртното легло се наредили синовете му, внуците и правнуците, чакайки стария цар да каже завещанието си.Със сетни сили царят отворил очи, погледнал ги и казал: да ви еб@ и геометричната прогресия.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment