Известие

Collapse
No announcement yet.

Три космически кораба идват към Земята

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз се приемам за естестевен и нормален не за различен,демократ съм който зачита и уважава мнението на другите и приема че хората са много породи и не се стреми да ги прави свой облик и подобие ако има малко интернет власт в някакъв форум примерно.

Comment

Това звучи добре, но като цяло, когато ти се даде власт ще се разбе дали е така
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

е ква власт?да казвам на някой си дали да пише или не?комплексарско ми звучи,администратор съм на група от 360 човека и познай дали не е смех там...

Comment

Ъъъ, каква по-точно е посоката на темата, че сам не ми върви бирата.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Ъъъ, каква по-точно е посоката на темата, че сам не ми върви бирата.
            опусте форума тоя уикенд а за трите кораба дето идват насам чувам все повече значи има един тип хора - ИТ специалисти много са се сдухали чувам крият се презапасяват се с ракия и водка - абе мани като по виденово време май ще е, като дойдат тия трите кораба
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

изнесли са се кой по село кой по Италфеста,кой не е за риба...

Comment

Да не са хукнали да посрещат корабите ?!? Гледам, че в магазина стелажите с алкохол се поопразнили...
                bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                  Да не са хукнали да посрещат корабите ?!? Гледам, че в магазина стелажите с алкохол се поопразнили...
                  траят си за да изкупят всичкия алкОол за да не остане за извънземните понеже траекторията им е доста смахната и криволичеща а откак са минали Юпитер е доста целеустремена, според теорията на американските учени идват и бързат за да се напият и да продължат нататък ... където и да е това - все до пиене ще ги отведе

И преди да приемете теорията на амеркианските учени с присмех - помислете за законите на вселената, които в малки граници в алкоОлното съдържание навсякъде из познатата ни вселена са едни и същи

Или може да приемем, че това в корабите са банди от ИТ специалисти изгонени от собствената им галактика след като другите специалисти са разбрали че въпросните ИТ такива са абсолютно и безнаказано безполезни
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

А, това е важно, не се знае за какво идват тия кораби.Може там (през девет галактики в десета демек) да е обявен сух режим и те да са решили да си набавят стока от тук.Така че, запасявайте се немедлено!!
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

проблема е, че колкото и да се запасяваме ние като видни врагове на алкохола ще трябва да го унищожим - така че аз призовавам - Унищожавайте алкохола навсякъде където го видите за да не остане за тия с корабите нито един хектолитър !!!!
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        А, това е важно, не се знае за какво идват тия кораби.Може там (през девет галактики в десета демек) да е обявен сух режим и те да са решили да си набавят стока от тук.Така че, запасявайте се немедлено!!
                        Хм... то ако идат от галактика със сух режим, ми добре са дошли. Ще направим купона. Само не се знае колко носят на пиячка.

Comment

http://nepoznato.energetika-bg.com/2...tyavat-zashto/

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ами то купон - добре, ама дали ще има извънземни каки, че тука вече съм се изложил...барем и на галактическо ниво да са пробвам.Може да не искат пари, ами от чисто любопитство.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Ами то купон - добре, ама дали ще има извънземни каки, че тука вече съм се изложил...барем и на галактическо ниво да са пробвам.Може да не искат пари, ами от чисто любопитство.

Сигурно ще има... такива дето носят на пиене и на бой...

Comment

Working...
                              X