аз се приемам за естестевен и нормален не за различен,демократ съм който зачита и уважава мнението на другите и приема че хората са много породи и не се стреми да ги прави свой облик и подобие ако има малко интернет власт в някакъв форум примерно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Три космически кораба идват към Земята
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЪъъ, каква по-точно е посоката на темата, че сам не ми върви бирата.а за трите кораба дето идват насам чувам все повече
значи има един тип хора - ИТ специалисти много са се сдухали
чувам крият се презапасяват се с ракия и водка - абе мани като по виденово време май ще е, като дойдат тия трите кораба
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеДа не са хукнали да посрещат корабите ?!? Гледам, че в магазина стелажите с алкохол се поопразнили...понеже траекторията им е доста смахната и криволичеща а откак са минали Юпитер е доста целеустремена, според теорията на американските учени
идват и бързат за да се напият и да продължат нататък ... където и да е това - все до пиене ще ги отведе
И преди да приемете теорията на амеркианските учени с присмех - помислете за законите на вселената, които в малки граници в алкоОлното съдържание навсякъде из познатата ни вселена са едни и същи
Или може да приемем, че това в корабите са банди от ИТ специалисти изгонени от собствената им галактика след като другите специалисти са разбрали че въпросните ИТ такива са абсолютно и безнаказано безполезниTormentvm In Dvm Demens
Comment
-
А, това е важно, не се знае за какво идват тия кораби.Може там (през девет галактики в десета демек) да е обявен сух режим и те да са решили да си набавят стока от тук.Така че, запасявайте се немедлено!!Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА, това е важно, не се знае за какво идват тия кораби.Може там (през девет галактики в десета демек) да е обявен сух режим и те да са решили да си набавят стока от тук.Така че, запасявайте се немедлено!!Само не се знае колко носят на пиячка.
bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Ами то купон - добре, ама дали ще има извънземни каки, че тука вече съм се изложил...барем и на галактическо ниво да са пробвам.Може да не искат пари, ами от чисто любопитство.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАми то купон - добре, ама дали ще има извънземни каки, че тука вече съм се изложил...барем и на галактическо ниво да са пробвам.Може да не искат пари, ами от чисто любопитство.
Сигурно ще има... такива дето носят на пиене и на бой...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
Comment