Голям глупост е, че се откриха две паралелни по значение теми - не знам защо модераторите го допуснаха.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля разтAлкувайте този полет на мисълта:
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеИ защо мислиш,че е налице непознаване.Аз мисля,че отлично се познаваме.
Скандиранията и ексцесиите по протестите се извършваха от шепи хора,които видно преминаваха през инструктаж.Бях там и го видях.
И една колежка твърдеше на професора по анатомия,че мозъкът е мускул и беше изпратена да си го упражнява за следващата сесея
Непознати са, културата и начинът им на живот са ни непознати и точно за това не ги приемаме."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеГолям глупост е, че се откриха две паралелни по значение теми - не знам защо модераторите го допуснаха..
Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 21:49.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеРазбира се, че не е мускул, просто го употребих за разтуха.
Непознати са, културата и начинът им на живот са ни непознати и точно за това не ги приемаме.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеРазбира се, че не е мускул, просто го употребих за разтуха.
Непознати са, културата и начинът им на живот са ни непознати и точно за това не ги приемаме.
НО още по големия проблем е, че няма кой да направи така, че циганина да стане гражданин повече и по малко циганин, така наречената интеграция имам предвидAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНапротив, циганите са ни до болка познати, но проблемът е, че когато няма прилагане на законите, по простия индивид (циганина) си проявава циганията-крадливост, лековерност, повърхностно мислене и т.н.
НО още по големия проблем е, че няма кой да направи така, че циганина да стане гражданин повече и по малко циганин, така наречената интеграция имам предвид
По -големият проблем е второто, поне според мен."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеТова е валидно и за останалите граждани. Дали ще проявиш крадливост, защото си прост или пък мащабна измама за стотици милиони, ако си по интелигентен не е все едно.
По -големият проблем е второто, поне според мен.Last edited by Доко; d.m.y г., 22:09.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеПо тая логика, не ми се мисли цар Киро ако беше по-интелегентен колко щеше да открадне. Губиш си мисълта нещо.
Цар Киро е бушон, който ни замива очите, има далеч по-големи бандити от него и те не са цигани."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първо, някъде ви писах, че изобщо не познавате циганите, защото не ги гледате от позицията на тяхната езическа религия!
Второ, ксенос на гръцки означава както чужденец, така и враг! На практика за тях всеки чужденец е и враг и така се отнасят с него! Давам тоя пример, защото много дълбоко, подсъзнателно е заложен и в нас.
Трето, проблема е, че се опитваме да интегрираме циганите.
Циганите не можем да интегрираме.
Никой не може!
Може да интегрираме конкретния човек, а за да стане това, трябва да го извадим от гетото му. Или поне децата му!
Интегрира се личността, а не общността!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеТова е валидно и за останалите граждани. Дали ще проявиш крадливост, защото си прост или пък мащабна измама за стотици милиони, ако си по интелигентен не е все едно.
По -големият проблем е второто, поне според мен.
Етнизирането е форма на заобикаляне на проблема,което допълнително го изостря.
"Мисълта" в основата на темата е поредното идиотско оправдание за автосепарацията на циганите,финансирана от външни източници и способстваща за високата криминогенност на този група.
Не може да приравняваш желанието на обществото да накаже престъпниците,когато даржавата не желае,с етническа омраза.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
По -големият проблем е второто, поне според мен.
---------- Post added at 01:30 ---------- Previous post was at 01:28 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПърво, някъде ви писах, че изобщо не познавате циганите, защото не ги гледате от позицията на тяхната езическа религия!
Второ, ксенос на гръцки означава както чужденец, така и враг! На практика за тях всеки чужденец е и враг и така се отнасят с него! Давам тоя пример, защото много дълбоко, подсъзнателно е заложен и в нас.
Никой не може!
Може да интегрираме конкретния човек, а за да стане това, трябва да го извадим от гетото му. Или поне децата му!
Интегрира се личността, а не общността!Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПърво, някъде ви писах, че изобщо не познавате циганите, защото не ги гледате от позицията на тяхната езическа религия!
Никой не може!
Интегрира се личността, а не общността!
Писнало ми е да се говори за интеграция на групи.В същност подобно нещо се нарича асимилация.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеНе си я губя, а ти не я следиш внимателно
Цар Киро е бушон, който ни замива очите, има далеч по-големи бандити от него и те не са цигани.Last edited by Доко; d.m.y г., 22:43.
Comment
-
Фред, не говоря за по-голяма, а за равна възможност, както и за равна отговорност!
Накратко, спазване на закона, без преференции и чупки в кръста от тия, които трябва да го прилагат.
Както и приемане на законодателство, което не облагодетелства една група хора, за сметка на други!
Лека нощ!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Никой не може!
Интегрира се личността, а не общността!
Отделния човек, а не общността... нали за това е целия дърлеж в двете теми, едни обобщения се оборват с други обобщения, едни групи/общности се противопоставят на други, миш-маш ама с люти чушки.
А то е толкоз просто и логично, тоя който иска от нас да даваме нещо на циганитЕ е толкова вреден колкото и тоя дето иска циганитЕ на сапун... но политкоректността и толерастията очернят само едните, което поражда ненавист.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment