Известие

Collapse
No announcement yet.

Питбул и компания.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поредният собственик , който си мисли ,че щом си в взел питбул ,вече е "големо гъзе" и кучето му е непобедимо.
    Боби трябвало е да му теглиш един бой на този.
    Сега ще пусна тема достойна за блатото
    EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
    Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
    Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Както по горе писах, просто трябва да се стовариш с цяло тяло отгоре му и е пътник.......дърпането и опъването само влошава нещата, както и паниката......
      М...Да.....да му стовариш 70-80кг. и повече, от един метър височина е добре....ама паниката е нейзбежна...то е същото да кажеш че на лед като ти поднесе колата е най добре да се опиташ да я овладееш с волана, регулирайки с педала на газта, ама 90% натискат спирачката.....така и с дърпането като те захапе куче....за всяко нещо си има техника, как да излезнеш от положение.....трябва добре да е владееш....
      Както сам каза, какво става с един възрастен човек или дете......
      Макар, че обичам кучетата...тез дет налитат без причина....са за отстрел....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
        С очите си съм виждал стопанин да нагрява със запалка устните на пит була си, за да го накара да пусне бездомно куче, умряло по-късно.
        Чакай сега, до преди няколко поста проблема беше, че са селектирани за боеве и убиване, изведнъж проблема стана, че не пускали като захапят... ами не пускат, упоритостта е една от характеристиките на породата, ама не е ли въпроса да не се стига изобщо до захапването?
        Ако наистина си кучкар какъвто твърдиш, че си би трябвало да знаеш, че тотално погрешно е подходил въпросния собственик, а как и защо се е стигнало до там това куче да е в устата на пита е отделна тема.

И пак да коментираме твой пример с коли. БМВ например далеч не са лоши автомобили, но заради 90% от собствениците им, които са ТОТАЛНИ кретени не малка част от хората намразват марката. Е същото е и с питовете...

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Макар, че обичам кучетата...тез дет налитат без причина....са за отстрел....
        Абсолютно, но пак до къде стигат изводите? Пита ли е виновен или кретена, който така го е възпитал.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        А верно, сигурно не съм уточнил, ама за отговорноста наистина породата няма значение.Обаче все пак никой не отговори на въпроса ми защо питбул.Като гледам породата грам любов не събужда у мене
        Всеки намира нещо в дадена порода. И в мен любов не се събужда от ротвайлери, добермани, булдози и мопсове например, като някои от тях меко казано бих ги определил като нелицеприятни...
        Аз конкретно харесвам, че са изключително жизнени и активни, любовта им към хората и огромната привързаност към стопанина и всеотдайността към него. Твърдоглавието им създава проблеми при дресировката, но именно това твърдоглавие и целенасоченост ми дава спокойствие, когато обикалям сам из планините особено преди изгрев, че ако срещна диво животно кучето докато диша ще прави всичко възможно поне да ми осигури нужното време да се отдалеча на безопасно разстояние.. или пък ако срещна ония черничките, които се придвижват от вилна зона към вилна зона извън летния сезон.
        Пък и как да не я обичам тая хубавица?
        Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

• Сизар Милан - http://vbox7.com/play:fb8b5044
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
            ...... Твърдоглавието им създава проблеми при дресировката, но именно това твърдоглавие и целенасоченост ми дава спокойствие, когато обикалям сам из планините особено преди изгрев, че ако срещна диво животно кучето докато диша ще прави всичко възможно поне да ми осигури нужното време да се отдалеча на безопасно разстояние.. или пък ако срещна ония черничките, които се придвижват от вилна зона към вилна зона извън летния сезон.
            ....
            Това тренирал ли си го като отговор?
            Иначе искрено ме разсмя.Глигани или мечка Гризли ще те нападне?
            Иначе като се замисля...може и да те нападне ама не и в България.Да понамалиш филмите по Дискавъри че ще почнат бели мечки да те обикалят пред магазина.
            Колкото за циганите...като кученцето ги наръфа ще ли имаш ташаци да ги копаш по нивите?
            Щото и аз така като сънувам,избивам половината САЩ и ги пускам в блатата на Хорейшио.
            Я да ти отперем още едно въпросче: на въпросната хубавица,ланеца що си го обърнал с шипчетата на обратно.Търсиш послушание като налита ли?Щото като се разхождаш в дивата природа и изкочи разярен 150кг. мъжки глиган,ще откине гръгляна на хубавицата.
            Last edited by Linkestis; d.m.y г., 23:05.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Вилата ни е насред гората, на 3км от най-близкото село. Преди 10тина години мечка ни навести посред нощ, дивите прасета понякога се чуват от дерето.
              За теб ако срещата с диви животни е само по дискавъри, за мен не е.
              От коментарите ти разбрахме що за тесногръд, първосигнален заядливец си, та все пак нещо смислено по темата да добавиш? Или ще ни разкажеш повече за себе си?
              Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

• Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                Вилата ни е насред гората, на 3км от най-близкото село. Преди 10тина години мечка ни навести посред нощ, дивите прасета понякога се чуват от дерето.
                За теб ако срещата с диви животни е само по дискавъри, за мен не е.
                От коментарите ти разбрахме що за тесногръд, първосигнален заядливец си, та все пак нещо смислено по темата да добавиш? Или ще ни разкажеш повече за себе си?
                Честно казано и на мен не ми е съвсем ясно, как кучето ще те спаси от диво праве или от мечка Все едно срещу теб да пуснат пудел. Не забравяй, че даже вълците не нападат прасета и мечки или ако го правят, то е защото иначе ще умрат от глад и смимулът им е голям, макар да нямат шансове големи.
                Lexus IS200

Comment

• Кучето няма да тръгне да убива мечка или глиган достатъчно е да ги разсейва и хапе по задните крака и да се отдръпва бързо.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Кучето няма да тръгне да убива мечка или глиган достатъчно е да ги разсейва и хапе по задните крака и да се отдръпва бързо.
                    Да,ама това го правят специалните породи за лов които са доста обучени
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Да,ама това го правят специалните породи за лов които са доста обучени
                      Може да му идва ей така отвътре
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        Кучето няма да тръгне да убива мечка или глиган достатъчно е да ги разсейва и хапе по задните крака и да се отдръпва бързо.
                        Ако иде реч за питбула...той не се отдръпва, и ако не е захапъл на правилното място.....дава фира....

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:03 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Честно казано и на мен не ми е съвсем ясно, как кучето ще те спаси от диво праве или от мечка Все едно срещу теб да пуснат пудел. Не забравяй, че даже вълците не нападат прасета и мечки или ако го правят, то е защото иначе ще умрат от глад и смимулът им е голям, макар да нямат шансове големи.
                        Вълка е голям борец, защото знае къде да захапе....природно той се хвърля на шията на другото животно.....за дивото прасе с тая дебела кожа и четина ще му е трудно и с мечката също...прав си....единствено каракачанката се бие с него, но често дава фира....природа...
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Варненец убил домашен питбул, нападнал и нахапал съпругата му.
                          Пострадалата 33-годишна жена се прибирала в апартамента си в блок в квартал „Владиславово”, когато на етажна площадка върху нея се нахвърлило кучето, съобщи Дарик радио.

То успяло да я ухапе по крака. Тогава се намесил мъжът й, който с кухненски нож намушкал няколко пъти питбула. Кучето е умряло по-късно.

Нахапаната жена е настанена в болница, като за живота й няма опасност. Тя има разкъсно–контузна рана на лявото бедро.

Питбулът е собственост на 63-годишна рускиня, която е със статут на постоянно пребиваваща в България.

По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от полицията във Варна.
                          Източник:http://varna.dir.bg/news/-17044787

Този касапин трябва да лежи три години за нехуманно отношение към кучето.
                          Можеше да го прибере, нахрани, изкъпе и да му издои гъзната жлеза.
                          За пореден път аз влизам в бой.
                          Последният истински сега предстои.
                          За такъв ден живей.
                          За такъв ден умри.

Comment

• Това, че ще лежи са глупости и сензации на драскачите.
                            При настъпила смърт на човек или животно, прокуратурата е длъжна да образува досъдебно производство. То от своя страна вероятно ще приключи с мнение, че не е налице престъпление.

За сметка на това, нахапаната жена може да съди съседката си на основание чл.50 от ЗЗД и да претендира имуществени и неимуществени вреди. Съпругът и децата също могат да претендират неимуществени вреди.

Ама то трябва да се четат закони, не измислени вестници и сайтове.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• http://www.moreto.net/novini.php?n=258409 е а де, значи човека спасил жена си от кучето го чака съд, а стопанката на кучето не.Циганите с права, кучетат с права, ние да мрем така ли....море дърпам един кютек па ако се случи на дъщеря ми и жертви ще има.Баси до къде се изродихме кучетат да имат повече права от хората.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X