Известие

Collapse
No announcement yet.

Пълно е с меки китки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Такаааа ....педалките нека си ги има ....но да не са ми пред очите... а и тъкмо повечко женоряк ще има за нас .....
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Младежо, ти курс за врачка ли изкара?
      Не съм, но като гледам ми се струва, като че ли това му е някакъв съкровен блян.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Не съм, но като гледам ми се струва, като че ли това му е някакъв съкровен блян.
        ако каже че от един път не се ставало.... ясна е работата

афе мнооо педерасти има , ама колко от тях са хомосексуални е друг въпрос
        точка

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Моят съкровен блян е да живея в една нормална и демократична държава. Държава, в която мъжете са сменили потурките, измили са си зъбките и не подбийват жена си, защото ги е ядосал шефът.
          Изключително остарели сме в разбиранията си за нормално общество, останили сме някъде в 19 век.
          Жената да си знае мястото, педалите също, курвите също. Големи мъжкари сме, ама всъщност сме тотален шит.
          Отклоних се малко.
          Радвам се, че си загрижен за моето сексуално бъдеще и опитваш да прогнозираш в каква посока ще се развие то.
          Това ме ласкае, но се чудя, ти всъщност мнение по темата имаш ли, или ти харесва ролята на сърдито старче от контингента на Тотьо Младенов.
          Развий някаква тема, дай да прочетем нещо.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Както е тръгнало до края на темата някой ще обърнат резбата...
            побликувано от RUNNING WILD :
            Сускрофа щи викам Суска на галено,аз време имам до довечера ако не стигне ще го разтегнеме нали не бързаш за някъде?види се и ти си от лигата на необикновенните като мен не си от особенно заетите хора,хубаво е да имам събрятя тук таме по нета че зимата е дълга скуката ме мъчи...
            публикувано от Susscrofa :
            Може да ми викаш и Сиси, ако искаш. .......виждаш, че не бягам, нещо повече, развивам ти темата, защото гледам, че не се справяш достатъчно добре.....
            зайгравката продължава и от друга тема...)
            колега Сускрофа не щеш да си тролкаме заедно...нарани симпатията ми към теб...те това и чакат да се хванеме гуша за гуша трол за трол,няма да им направиме това зрелище споко,желая ти много рибки да ти кълват.

п.п...пепел ми на устата))
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Моят съкровен блян е да живея в една нормална и демократична държава. Държава, в която мъжете са сменили потурките, измили са си зъбките и не подбийват жена си, защото ги е ядосал шефът.
              Изключително остарели сме в разбиранията си за нормално общество, останили сме някъде в 19 век.
              Жената да си знае мястото, педалите също, курвите също. Големи мъжкари сме, ама всъщност сме тотален шит.
              Отклоних се малко.
              Радвам се, че си загрижен за моето сексуално бъдеще и опитваш да прогнозираш в каква посока ще се развие то.
              Това ме ласкае, но се чудя, ти всъщност мнение по темата имаш ли, или ти харесва ролята на сърдито старче от контингента на Тотьо Младенов.
              Развий някаква тема, дай да прочетем нещо.
              В пост №24 съм си казал мнението.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Както е тръгнало до края на темата някой ще обърнат резбата...
                Сускрофа щи викам Суска на галено,аз време имам до довечера ако не стигне ще го разтегнеме нали не бързаш за някъде?види се и ти си от лигата на необикновенните като мен не си от особенно заетите хора,хубаво е да имам събрятя тук таме по нета че зимата е дълга скуката ме мъчи...
                публикувано от Susscrofa :
                Може да ми викаш и Сиси, ако искаш. .......виждаш, че не бягам, нещо повече, развивам ти темата, защото гледам, че не се справяш достатъчно добре.....
                зайгравката продължава и от друга тема...)
                колега Сускрофа не щеш да си тролкаме заедно...нарани симпатията ми към теб...те това и чакат да се хванеме гуша за гуша трол за трол,няма да им направиме това зрелище споко,желая ти много рибки да ти кълват.

п.п...пепел ми на устата))
                Браво Боби. Ти си един от малкото хора тук с добро чувство за хумор. Смея се от сърце на бюрото си. Определено рзведри обстановката.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  ...
                  ...
                  Нямам нищо против да зарежа прогреса и да си стоя в 19 век, ако това е в интерес на храносмилателния ми процес
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Суска не обичаш животинките/кучетата/ щото хапели а педитата и наркоманците не ти пречат, а ако те уапе по газо некой пес-гей...абе не знам дали знаеш ама съм подочул че педалите хапят като жените нали знаеш...всеки гей понеже е генетично обременен му се измерва захапката в техният клуб и най лютият от тях оножда другите хапе ги за врата да не мърдат и ги оножда,та педитата си представи питбул по 2...даваха по телевизията как един гей отхапа крака на неаполитнски мастиф,та тебе ако те докопа ще те остави на 2 кръв да светиш като в Контра Страйк,щи нанесе страшен демидж, загрижен съм от поредното ти незнание и желая искренно да те образовам.
                    Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 15:45.

Comment

Ебаси яката тема, честно. RUNNING WILD - разбиваш, тука падам да се хиля на постовете ти... не, че нещо просто са забавни.

Иначе да не е офтопик и както колеги по-горе казаха - не ми пречат, нямам нищо против да се мандръса кой с който си ще, само да не ми навират педерастията си в лицето ми.
                      http://blog.chiliev.com/?p=5303

.
                      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Да внеса и моята лепта, понеже имам инфо от 1-ва ръка, така да се каже...
                        Имах колега гей. Ама не "прост педераст", а истински гей. Техните имаха няколко хотела, насам-натам и той "работеше" при нас, за забавление, но в интерес на истината си работеше перфектно. Той се движи в среда на гейове - пр на визаж, бивш шеф на ио, миро и други подобни, които обикновено се изсипваха вкупом във фирмата, на купона за рождения му ден. Не се перчеше, не демонстрираше какъв е и ако не се загледаш в него, не можеш да разбереш какъв е. Преди гей-парада го питах дали ще ходи, а той ми каза - моля те, не ме занимавай с глупости и простотии...
                        Не че и преди не е имало гейове, просто сега не се прикриват, както едно време. Аз съм толерантен към тях, доколкото не се демонстрират на "всеослушание". Също както бившия ми колега - каквото прави, си го прави без излишен шум.
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Aко всички бяха като бившия ти колега, едва ли някой щеше да изпитва неприязън към тях.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                            Имам забележки по правописа
                            Яла па яла, язе съм нов пустиняк у северозападния диалект и още се учим. За туй довечар ша са нАпия на отвес
                            Last edited by Old Fox; d.m.y г., 16:57.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

..ей цял ден си играете в задният двор)
                              ...момчета пазете си кафяваите точки!
                              Last edited by Бобби; d.m.y г., 17:37.
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ем то така става от нямане какво да правят днешните момченца все повече изпедерастяват или стават наркомани.Едно време поне казарма имаше.Твърдо против педерасите тяхните производни и проявите им на обществени места.Гнусни са.Не се сещам за по силна дума.Пък които не мои си пази кафявата точка...........
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X