Известие

Collapse
No announcement yet.

Пълно е с меки китки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Е, не всички имат телескоп, може и някоя късичка и дебелжка пръчка за дъно да им се даде.
    Важна е идеята!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Тайната е да си намериш такава, дето не само телескопа да размахва, а и червеи да накопае, огън да може да напали и в листо от лапад салата да ти направи!
      Ако се наложи и колата да бута!
      Те за това ги води по язовира и ще видиш, че ще си намериш това, което ти трябва, а не това, което ще те заробва.
      Mordohy не знам какво работиш но 100% си объркал професията.Признавам те,жив и здрав да си.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Суска кога ше ходиме за риба с тебе да си показваме въдиците?тука те обградихме хетеросексуалните и се размечта за риболов и природа,отпушихме интереса ти към мъжките спортове...

---------- Post added at 07:04 ---------- Previous post was at 07:03 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Mordohy не знам какво работиш но 100% си объркал професията.Признавам те,жив и здрав да си.
        не знам май е бил военен Мордохи или поне с такова впечатление съм останал.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          Суска кога ше ходиме за риба с тебе да си показваме въдиците?тука те обградихме хетеросексуалните и се размечта за риболов и природа,отпушихме интереса ти към мъжките спортове...
          Май се опитваш да имитираш чувства, но всъщност искаш да го ползваш за кадем - дано да ти клъвне рибата най-после, пък може и да се харесате.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Суска кога ше ходиме за риба с тебе да си показваме въдиците?тука те обградихме хетеросексуалните и се размечта за риболов и природа,отпушихме интереса ти към мъжките спортове...

---------- Post added at 07:04 ---------- Previous post was at 07:03 ----------

не знам май е бил военен Мордохи или поне с такова впечатление съм останал.
            A не! Падам си по по-улегнали мъже, мордохи и старухата имат някакъв шанс, а и като гледам как настървено участват в темата ))))))))))
            Ти си ми скучен и твърде див. )))))))))))
            А и защо си сигурен, че си хетросексуален, аз лично се съмнявам, специално за теб.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

A не! Падам си по по-улегнали мъже, мордохи и старухата имат някакъв шанс, а и като гледам как настървено участват в темата ))))))))))
              Може би трябва да се почувствам поласкан, но не ми е пръв път да ме харесват мъже - просто изпитвам отвръщение.
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Може би трябва да се почувствам поласкан, но не ми е пръв път да ме харесват мъже - просто изпитвам отвръщение.
                Шеувам се бре старуха, спокойно, какво скочи кат ощипана мома. Споко, аз съм заклет нерез, няма страшно. ))))))))))))))))
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Шеувам се бре старуха, спокойно, какво скочи кат ощипана мома. Споко, аз съм заклет нерез, няма страшно. ))))))))))))))))
                  Абе, то от такива като тебе най-много да го страх човек.
                  sigpic

Comment

• Неделя следобяд е, в Плевен съм и току що си взех бира и фъстъци, за да се наслаждавам на войната на троловете, започнала с гей-компромати. Какво му трябва на човека!

П.С. Миро, ако не беше толкова шибано времето можеше да пием по едно в квартала, ама сега не ми се мърда от къщи.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Май се опитваш да имитираш чувства, но всъщност искаш да го ползваш за кадем - дано да ти клъвне рибата най-после, пък може и да се харесате.
                      май никога не имитирам нищо и дори не съм гледал всичките епизоди на Алф,казвам ти го с риск да не ти стана симпатичен заради твоят идол в живота но уви факт.

---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Ти си ми скучен и твърде див. )))))))))))
                      А и защо си сигурен, че си хетросексуален, аз лично се съмнявам, специално за теб.
                      ами желая ти късмет колега дано да свършите работа и като им пишеш да се усмихваш кокетно,е няма как да си сигурен ще оставя съмнението да те гложде от вътре или пък метай боб калъч и разпори черно куче-питбул и виж какво показват вътрешностите му.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Неделя следобяд е, в Плевен съм и току що си взех бира и фъстъци, за да се наслаждавам на войната на троловете, започнала с гей-компромати. Какво му трябва на човека!

П.С. Миро, ако не беше толкова шибано времето можеше да пием по едно в квартала, ама сега не ми се мърда от къщи.
                        Ако решиш да мръднеш може в кафе Париж или боулинга - те са все в махалата.

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        май никога не имитирам нищо и дори не съм гледал всичките епизоди на Алф,казвам ти го с риск да не ти стана симпатичен заради твоят идол в живота но уви факт.
                        Не е нужно да си ми симпатичен - няма да се женим.
                        sigpic

Comment

• да не бих с оженил/омъжил за плевенчанин като знам какви вицове има...

Comment

да не бих с оженил/омъжил за плевенчанин като знам какви вицове има...
                            Първо, не са за плевенчани, а за плевенчанки.
                            Второ, не са вицове, а самата истина.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• съдба...ми обичат удоволствието хората

Comment

Аз се кълна в теб, а ти виж колко си бил лабилен!
                                То от един път не се става педераст, бе!
                                А и до три пъти не се брои!
                                Като станат три, търкаш дъската и почваш да броиш на ново
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X