Известие

Collapse
No announcement yet.

смеХХ или как плаче бивш колега

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Red Devil
    Май не разбрахте че това момче(казвам момче защото съм сигорен че няма непълнолетие) няма какво друго да прави освен да сее простотий по форуми.....
    Абе лошото е, че не е някакъв малък пикльо, а е бая по-голям, така като го гледам, но на акъл е като 12 годишно момиченце
    Ето го

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Дамм, то малко безсмислено да пишеме повече там, пък и ще им е разнообразно там с "другаря", дето твърди че ние сме комунисти Те такова чудо не са виждали. И се остава да каже че не той, а модератор е писал всичките му постове в този форум хахаха
      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Ами може и модератор да е,след като моментално изтриха една моя тема с малко истини по въпроса за А-4 и ГТА, с която исках да събудя този немски "мъртвец" от лошият му сън. А по въпроса за възрастта, той едва ли е по-стар от мене и това е най-малкото оправдание за тъпи писания във форума. Като не му харесва Алфата, да си кара Уидито със здраве без повече да дразни нашите фенове ,а да изказва мнения във форуми на любимия си КЕНЕФ.

Comment

Първоначално публикувано от zlia
          Ами може и модератор да е,след като моментално изтриха една моя тема с малко истини по въпроса за А-4 и ГТА, с която исках да събудя този немски "мъртвец" от лошият му сън. А по въпроса за възрастта, той едва ли е по-стар от мене и това е най-малкото оправдание за тъпи писания във форума. Като не му харесва Алфата, да си кара Уидито със здраве без повече да дразни нашите фенове ,а да изказва мнения във форуми на любимия си КЕНЕФ.
          Това ли е: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7900

Не е трито(преместено е след като М-джет си замина)
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
            Леле, имало по големи фанатици и от мен.Прочетохте ли някой от мненията по долу, тези сигурно са изгонили жените си и спят с аудито....
            Абе не сте съвсем прави. Във всеки форум има най-различни елементи.
            Да не би при вас всички да са академици?
            Ама този вашия човек наистина май ви се е нервирал нещо.
            5 минути да си бил на село се усеща

Comment

Сега вече, не само нашия, ми и ауди форума се занимава с него
              Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Кой кой !??! Аз им сипах лекинко, ама стана много дълго и ме разсейвааа тука на работа, та мое да е станало с повторения
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Стига сипва бе насе, че тия младежи с коли по за 1500 лв. се презъзбудиха нещо.
                  Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Ма те не виждат добрия тон. Заядат се и си мислат, че са велики. Аз им го казах бе. Оти един со нова кола не каже, че му е евтино ? Оти ем евтино ем убаво нема. Все пак зависи как дефинираш убаво.

Comment

Първоначално публикувано от sharky
                      Стига сипва бе насе, че тия младежи с коли по за 1500 лв. се презъзбудиха нещо.
                      Има и с по-скъпи

Comment

Те тия с по-скъпите знаят за какво говорим

Comment

Е аз говора конкретно за тези с по ефтините там 80 ли кви са нема значение. не може да се плюе така, щото личи кой кво е карал и кой си дрънка глупости. казахме ви че интращом/м.джет е интригант, така ли стана? има ли интрижка? имааа. се ми е тая че некой дет не го и познавам даже мисли че алфата била скапана. хаха. нека си мисли квото иска. аз и ауди имам, и то не лошо, 2002, секви екстички си има, и си ги карам и двете и ме боли...
                          вие ще си късане нервите с агент боцко
                          Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Naso, прав си бате, навсякъде е така. И аз като кажа на някой дето си е харесал 1,8Т ама иска да му слага метан че е садист или че не е хетеросексуален той не ми верва

Comment

Ма кви нерви ? На нова работа сам при Вальо и още не ме карат нишо да праим и си хлебим и се хилим. Надявам се здравомислещите люде там нема се засегнат

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                                не ме карат нишо да праим
                                дан ми гепиш никот ей :P
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X